Kompania

ep & Partners Consultancy

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CA24SR69

ep & Partners Consultancy

ep & partners consultancy është një bashkëpunim Shqipëtar dhe Hollandez, i cili sjell praktikat më të mira Hollandeze në trajtimin e burimeve njerëzore dhe të menaxhimit financiar, praktika të provuara më parë si më të sukseshmet nga kompanitë më të mëdha në botë, të cilat operojnë në shumë tregje.

eppc është e regjistruar në Shqipëri me NUIS K 91622016 U dhe kryen aktivitetin e saj në bazë të legjislacionit shqiptar.


Reklamat
Sales Representative – Albania & Kosovo
Përfaqësues Shitjesh - Tiranë
Office Assistant (1 year fixed term contract)
Facilities Manager (1 year fixed term contract)
Visual Merchandiser - (Fashion Retail)
Deputy Store Manager
Menaxher Shitje/On -Trade
HR Admin Manager
Sales Manager (Albania)
Travel Coordinator
Salesforce Developer
Head of Product Development
Financier/e
Personal Banker with Loan Concentration
Administrative Assistant (German Speaking)
Receptionist (1 year fixed term contract)
Technical Advisor - Albania & Kosovo
Real Estate Acquisition Agent
Shites/e – TEG (Fashion)
Senior Finance Officer– Tiranë
Shites/e – TEG (Fashion)
Deputy Store Manager – Tiranë (Fashion Retail)
Inxhinier Pajisjesh Mjekësore
Tirane, ofrohet vend pune Personal Banker whith Loan Concentration
Administrative Assistant
Administrative Assistant
Addetto Contabile (Lavoro da casa)
Deputy Store Manager – Tiranë (Fashion Retail)
Logistics Manager - Tirane
Technical Advisor - Albania & Kosovo
Përfaqësues Shitjesh B2B
B2B Sales Representative ( Durrës)
Store Manager - Tirane (Fashion Retail)
Operatore Customer Operations - Shkodër
Sales Representative for Albania & Kosovo
Durres, ofrohet vend pune B2B Sales Representative ( Durrës)
Inxhinier Pajisjesh Mjekësore
Deputy Store Manager
Përfaqësues Shitjesh (produkte/pajisje dentare)
Logistics Specialist (Smart Working)
Drejtues Teknik (Bacground Inxhinieri Elektrike)
Ekonomist/e
HR Specialist
Drejtues Teknik (Bacground Inxhinieri Elektrike)
Marketing & PR Manager
HR & Administrative Assistant.
Ekonomist/e
HR Recruiter
HVAC Engineer
Photovoltaic & Electrical Systems Engineer
Addetto al Servizio Clienti – Sede di Tirana
Business System Analyst
Inxhinier (Real Estate Acquisition Specialist)
Specialist Finance - Kontabiliteti
Specialist/e Logjistike - Durres
Specialist/e Finance
HR Administration Senior Specialist
Specialist/e Logjistike në Prodhim - Durres
Process Engineer
HVAC Engineer
Senior HR Specialist
Specialist/e Logjistike në Prodhim
Horeca Executive - Philip Morris
Photovoltaic & Electrical Systems Engineer
Addetto al Servizio Clienti – Sede di Tirana
Senior HR Specialist
HR Administration Specialist
HR Specialist
HR Specialist
Sales Analyst & Support
HVAC Engineer
Administrative Specialist
Payroll Specialist
Group Categories Manager
Front End Developer - Angular
Back End Developer - PHP, Laravel
Photovoltaic & Electrical Systems Engineer
Contabile - Durazzo
HVAC Engineer
Ekonomist/e - Durres
Sales Development Manager
Civil, Mechanical or Architecture Engineer
Real Estate Acquisition Agent (3 candidates)
Administrative Assistant
Administrative Coordinator - Durres
Addetto Amministrativo (Contabile) - Durazzo
Financier / e
Medical Representative
Personal Banker with Loan Concentration
HR Specialist
Purchasing Specialist
Business Coordinator
Team Assistant
Production Team Leader
Research and Development Specialist
Menaxher i Departamentit te Burimeve Njerezore
Back End Developer PHP – Tirana
Amministrativo Finanziaro
Contabile Junior
Addetto Contabilita
Inxhinier Ndertimi ne Zbatim
Shites/e ne Dyqan M/F (Fashion Retail)
Sales Assistant M/F (Luxury Fashion Brands)
IT Manager (Laravel and/or Angular)
Arkitekt ( Interior Design)
Menaxher i Departamentit Marketing
Pergjegjes Kontabiliteti
Data Analyst & Credit Management
Addetto Amministrazione - Rendicanto PDV
Contabile Ciclo Attivo - Ciclo Passivo
Back End Developer - Laravel, PHP
CAD Designer
Front End Developer - Angular
Head of IT
HVAC Engineer
Receptionist
HVAC Engineer
Head of IT
Front End Developer (Angular)
CAD Designer
Back End Developer (Laravel, PHP)
Deputy Agency Manager (Durrës)
Specialist/e Logjistike - Durres
Senior Marketing Officer
Ciclo Attivo
Ciclo Passivo
Rendicontazione PDV
Credit Management
Specialist/e Logjistike - Durres (kompani prodhimi)
Customer Care Specialist
Ground Operations
Specialist/e Kjdesit ndaj Klientit
Impiegata/o Ufficio Amministrazione (lavoro da casa)
Impiegata/o Ufficio Amministrazione (lavoro da casa)
SAP ABAP/SAP Fiori Analyst Programmer
Operational Manager
Data Entry (Lavoro da Casa)
Ekonomist/e - Durres
Senior Java Developer
Senior .NET Developer
Ekonomist/e Durres (kompani prodhimi)
Contabile Senior
Brand Manager
Fleet Manager
Data Warehouse & Reporting Manager
IT Coordinator
Ekonomist/e Durres (kompani prodhimi)
Perfaqesuese Shitjesh
Manager per Ruajtjen e te Dhenave dhe Raportimin
Recruitment Consultants (German and/or English Speaker)
Operational Manager
Finance & Operations
B2B Sales Representative
Contabile Junior
Conatabile Senior
Senior IT Coordinator
Sales Representative for Albania (F/M)
Debt Advisor
Recruitment Consultants (German/English Speaker)
Senior Specialist Internal Auditor
Operational Manager
Menaxher Kategorie
Accounting & Tax Reporting Specialist
Drejtor Marketingu
Procurement & Customer Care
Asp.NET Developer
Sales Representative (F/M)
Addetto Logista (Lavoro da Casa)
Operational Manager
Pergjegjes/e Kontabiliteti
Supply Chain Senior Specialist
Senior Legal
Junior Software Developer – Asp.NET
Addetto Back Office Logista (Lavoro da Casa)
Operational Manager
Perfaqesuese Shitjesh
Consulente Customer Care
Operatore Servizio Clienti (Ottime Condizioni Finanziarie)
Pergjegjes/e Kontabiliteti per Shitjet
Senior Marketing Specialist
Inxhinier Ndertimi
Pergjegjes/e Kontabiliteti per Shitjet
Shitëse
Junior Software Developer – Asp.NET
Shop Manager (Fashion, Retail)
Senior Internal Audit
HR Manager
Pergjegjes Pastrimi
Senior Finance - Gjermanisht Foles
Java Developer - Rome, Itali
Software Developer – Asp.NET/Asp Classic
Elektriçist-Mekanik-Elektromekanik
Supervizor Departamenti
Senior Store Manager (Luxury Fashion Brands)
Deputy Agency Manager (Durrës)
IT Assistenza Tecnica - L1/L2
HelpDesk / IT Support Operator
Java Software Developer - Rome, Itali
Administrative Specialist
Drejtor Sigurie
Menaxher Operacional
Këshillues Klienti
Head of HR Departament
Arkitekt
Personal Banker with Loan Concentration
Automation Tester - Smart Working
System Administrator
HR Administration Specialist
Financier (Vlore)
System Engineer - Area Middleware
Senior IT
ATM Engineer
Asistent/e Administrative
B2C System Administrator
Procurement Specialist
Operator/e Data Entry - Durres
HelpDesk / IT Support Operator
Menaxher Dege (Dep. Veshjeve te Punes dhe PPE)
Sales Analyst and Administrative Support
Menaxher/e Rrjeti Dyqanesh
Internship Financë
Branch Manager
Network Specialist
Addetto Back Office Logista (Lavoro da Casa)
Menaxher Showroom-i & Shitjesh B2B (Veshje Pune & PPE)
Assistant To GM Country Chair
Software Developer (Java) - Rome, Itali
Sistemista Windows/Networking
Logistics Specialist (Smart Working)
Technical Assistant Advisor
Rekrutues/e
Technical Assistant Advisor
Operatore Assistenza Tecnica
Specialist Finance-Kontabilitet
Specialist Marketingu
Logistics Specialist (Smart Working)
Partner Relationship Manager
Drejtor Servisi (Pajisje Elektroshtepiake)
Recepsionist
Menaxher Servisi (Pajisje Elektroshtepiake)
Perfaqeses Shitjesh ( Zona e Jugut)
Menaxher Servisi (Pajisje Elektroshtepiake)
Software Tester (Smart Working)
Menaxher Dege (Sektori i Veshjeve te Punes & PPE)
HSE Manager
Data Warehouse Developer (Smart Working)
Logistics Specialist (Smart Working)
Menaxher Dege (Sektori i Veshjeve te Punes & PPE)
Application Implementation Specialist
Senior Financë - Kontabël
Data Entry (lavoro da casa)
Logistics Specialist (Smart Working)
Software Tester (Smart Working)
Menaxher Departamenti (Veshje Pune & PPE)
Assistant To GM Country Chair
Marketing & Sales Specialist
Menaxher Shitjesh
Addetto alla Logistica (Lavoro da Casa)
Specialist IT (freelancer)
Navision Specialist
Agjent Shitjesh ( Durres)
Asistent Drejtor ( Departamenti i Blerjeve)
Menaxher Shitjesh (Durres)
Campaign Manager (Call Center)
Data Entry (lavoro da casa)
Teknolog Ushqimor ( Fier)
Inxhinier Mekanik (Dep. i Prodhimit & Shitjeve)
Coordinatore Reparto Logistica (Lavoro da Casa)
Credit & Debt Controller
Data Entry (lavoro da casa)
Perfaqesues Shitjesh (Fier)
Arkitekt
Payroll Specialist
Service Delivery Manager (Call Center)
Brand Manager
Marketing & Sales Specialist
Research & Development Specialist
Business Process & Project Manager (Smart Working)
Specialist Marketingu
Addetto al Servizio Clienti (lavoro da casa)
Senior Java Developer (Smart Working)
Software Tester (Smart Working)
Perfaqesues Shitjesh Horeca
Senior SalesForce Developer (Smart Working)
Software Developer (Smart Working)
Brand Manager
Inxhinier Preventivues-Kostoist ( Electric Background )
Assistente Operativa (lavoro da casa)
Specialist Finance-Kontabilitet
Inxhinier Projekti
Addetta/o Paghe e Contributi
Senior Financë - Kontabël
Operator Call Center (Anglisht & Italisht)
Operator Telefonik ( produkte mjekësore)
Application Implementation Specialist
CRM Specialist (SalesForce Developer)
Korrektor Letrar (part-time)
Analist Shitjesh
Specialist Kontroll-Kosto
Perfaqesues per Marredheniet me Klientin
CRM Specialist (Work from Home)
Contact Center Supervisor (English & Italian Speaking)
Specialist Finance-Kontabilitet (Senior)
Magazinier
Club Manager
Floor Manager
Sales Consultant (through the phone)
Contact Center Supervisor (English & Italian Speaking)
Club/Lounge Manager
Sales Consultant
Area Sales Supervisor (Tirana Branch)
Senior Financë - Kontabël
Pergjegjese Prodhimi
Drejtor Shitjesh
Menaxher Shitjesh ne Terren
Senior Kontabel
Marketing & Sales Specialist
Inxhinier Ndertimi
Menaxher Shitjesh ne Showroom
Përgjegjës Prodhimi – Sektori i Mobilerisë
Brand & Sales Manager
Partner Relationship Manager
Menaxher Sektori
Menaxher Brand-i (Sektori Hidrosanitar)
Asistente Ekzekutive e CEO-s
Frontend Developer
Financial Analyst (Work from Home)
Inxhinier Projekti
Menaxher Shitjesh - Zona e Jugut
Magento FrontEnd e/o BackEnd Developer
Sales Representative (Kimist)
Specialist Finance
Senior Sales Executive - Zona e Jugut
Teknik Aparaturash Biomjekesore - Rome/Torino
Përfaqësues Shitjesh ne Showroom
Përfaqësues për Marrëdhëniet me Klientin
Operatore Back Office che conosca InDesign (lavoro da casa)
Teknik Aparaturash Biomjekesore - Rome/Torino
Menaxher i Departamentit te Finances
Assistente Operativa (lavoro da casa)
Senior Tester
Përfaqësues për Marrëdhëniet me Klientin
Keshillues Klienti
Addetto/a Contabile (lavoro da casa)
Data Analyst (lavoro da casa)
Addetto Contabile per Contabilita' Italiana (lavoro da casa)
Digital Marketing Assistant
Addetto/a Contabile (lavoro da casa)
Addetto Acquisti & Controllo Costi (lavoro da casa)
Assistente Operativa (lavoro da casa)
Senior Software Tester
Addetto all’ Amministrazione (lavoro da casa)
Addetto all'Amminstrazione (lavoro da casa)
Penetration Tester
Perfaqesues per Marredheniet me Klientet
Business Financial Controller
Contact Center Specialist (English Speaker) - Tirane
DTP Specialist - Graphic Designer (lavoro da casa)
KESHILLUES SHITJESH
Addetta Assistenza Clienti (lavoro da casa)
Menaxher Sektori (Background Inxhinierik)
Drejtues i Departamentit të Financës
Inxhinier Ndertimi
Cyber Security
Menaxher Sektori (Background Inxhinierik)
Business Financial Controller
Perfaqesues shitjesh ne banak
Security Analyst
Shefe e Departamentit te Finances
Penetration Tester
Addetto Acquisti (lavoro da casa)
IT Branch Supervisor (Software Developer)
Asistente Ekzekutive e Presidentit
Threat Hunter
Specialist/e Shitjesh B2B
Product Manager
Brand Manager
Research & Development/ Quality Control Specialist
Responsabile IT (Software developer)
Asistente Ekzekutive e CEO-s
Ekonomiste
Addetto Acquisti (lavoro da casa)
Përfaqësues Shitjesh nga Zyra
Category Manager
Brand Manager
Controller - Finance Departament
Addetto Ufficio (lavoro da casa)
Controller - Fiannce Departament
Research & Development Specialist
Regional Partner Relationship Manager ( Car Loan) Elbasan
Senior Audit
Këshilluesh Shitjesh ( Për zonën e Jugut të Shqipërisë )
Menaxher Rajonal Shitjesh ( Zona e Jugut )
Përfaqësues Rajonal Shitjesh ( Shqipëri e mesme )
Regional Partner Relationship Manager - Durrës ( responsible for car loan agreements)
Adetto Televendità (lavoro da casa, part time)
DTP Specialist - Layout/Graphic Designer (lavoro da casa)
Regional Partner Relationship Manager
Recepsioniste në klinikë mjekësore
Infermiere
Shofer (me licensën e ADR-së) për të punuar në Tepelenë
Senior Marketing Specialist
Sales Representative (Dentist)
Infermier/e
Sales Representative ( Per paisje laboratorike )
Senior Marketing Specialist
Këshillues Shitjesh - Lezhë
Recruitment & Talent Acquisition Specialist
Specialist i Marketingut Dixhital
Përfaqësues Shitjesh (produkte/pajisje laboratorike)
Shofer (me licensën e ADR-së) për të punuar në Gjirokastër
Shofer / Ndihmes Teknik - Gjirokaster
Përfaqësues Mjekësor (Stomatolog)
Përfaqësues Mjekësor (Laborant Dentar)
Partner Relationship Manager - Tirana
Specialist i Mediave Sociale
Junior QA/QC Engineer
Specialist/e Rekrutimesh & Talent Acquisition
QA/QC Engineer
Keshillues Shitjesh - Shkoder
QA/QC Engineer
Web Developer Senior
Përfaqësues Mjekësor (Stomatolog)
Përfaqësues Mjekësor
Graphic Design
Supervizor Shitjesh - Shkoder
Partner Relationship Manager - Tirana
Branch Manager - Tiranë
Supervizor Shitjesh - Shkoder
Business Relationship Manager - Shkodër
Deputy Marketing Manager
Head of Collection
Këshillues i lartë shitje ( Agro ) - Vlorë
Këshilues i lartë shitje - Lushnje
Këshillues i Lartë Shitjesh – Fier
Specialist/e e Burimeve Njerëzore
Recruitment & Talent Officer
Partner Relationship Manager - Tirana
Medical Representative
Këshillues Shitjesh - Shkodër
Këshillues Shitjesh - Lezhë
Specialist/e Rekrutimesh & Talent Acquisition
Sales (materiale denatare)
Oficer i larte kredie - Lushnje
Oficer i Lartë Kredie - Fier
Specialist/e Rekrutimesh & Talent Acquisition
Oficer Kredie – Shkodër
Oficer Kredie - Lezhë
Oficer i Lartë Kredie - Fier
Oficer/e i Mbledhjes së Borxhit
Manaxher Shitjesh (Futa-Perime)
Administrator (Biznes Agro)
Përgjegjës Turni
Customs & Freight Forwarding – Logistics
Specialist/e Rekrutimesh & Talent Acquisition
Oficer/e i Mbledhjes së Borxhit
Përgjegjës Turni
Administrator (Biznes Agro)
Manaxher Shitjesh (Futa-Perime)
Sales Representative ( Albania & Kosovo )
Regional Partner Relationship Manager - Elbasan
Regional Partner Relationship Manager - Durrës
Technical Advisor - Albania & Kosovo
Training and Sales Advisor
Recruitments & Talent Officer (International Company)
HR Manager (Berat)
HR Manager
Recruitments & Talent Officer (International Company)
Koordinator Eksportesh (Agropërpunim)
Keshillues Shitjesh B2B
Business Relationship Manager - Vlorë
Retail Supervisor
Layout Designer
Koordinator Administrativ (Agropërpunim - Eksporte)
Internship - Financë (me pagesë)
Business Advisor
Graphic/Layout Designer (lavoro da casa)
Menaxher Shitjesh
Business Advisor
Ekonomist
Customer Support – Gjuha Suedeze
Customer Support – Gjuha Hollandeze
Business Relationship Manager - Vlore
Addetto Digital Marketing (lavoro da casa, full time)
Security Expert - Fier (offshore oil & gas industry)
Addetta/o Digital Marketing (lavoro da casa, full time)
Retail Supervisor
Ekonomist
Business Relationship Manager - Korçë
Business Relationship Manager - Vlorë
Contabile Junior (lavoro da casa)
Marine Security Officer - Fier
Addeto Digital Marketing & CRM (lavoro da casa)
Business Relationship Manager
Përfaqësuese Mjekësore
Contabile Junior (lavoro da casa)
Addeto Digital Marketing & Salesforce (lavoro da casa)
Addetto Digital Marketing & CRM (lavoro da casa)
HR Manager
Data Entry - Contabile (lavoro da casa)
Client Relationship (Medical Industry)
Addetto Digital Marketing (lavoro da casa, full time)
Branch Manager (Fier)
Client Relationship (Medical Industry)
Medical Representative
HR Manager - Sede di Tirana
Deputy Chief Accountant
Software Developer
Sales Representative
Business Controller/Accountant
Specialista di Sviluppo Software
Senior Accountant
Deputy General Manager
Menaxher Sektori (Dep i shitjeve)
Përfaqësues Shitjesh B2B
Civil and Permitting Engineer
Business Controller/Accountant
Compliance Manager
Field Sales Supervisor
Senior Sales Executive
Perfaqesues Shitjesh ne Showroom - Durres (Dep.i bojerave)
Addetto al Supporto (lavoro da casa-full time)
Assistente Operativa Full Time (lavoro da casa)
Përfaqësues Shitjesh në showroom Durres (dep.i bojërave)
Senior Sales Executive
Field Sales Supervisor
Customer Relationship Officer
Përfaqësues Shitjesh në Showroom (dep. i bojërave)
Senior Sales Executive
Përfaqësues Shitjesh në Showroom (dep. i bojërave) - Durrës
Përfaqësues Shitjesh në Showroom (dep. i bojërave)
Marketing Officer
IT Supporto Applicativo
Network Support Specialist
Responsabile IT Operations
Supervizor Administrate & Finance – Durrës
Sales Representative
Branch Business Coordinator (Vlorë)
Marekting Officer
Customer Relationship Officer
Agjent Shitjesh (Tiranë dhe Juglindje)
Marketing and Office Assistant
Customer Relationship Officer
Branch Coordinator (Fier)
Junior Contabile (lavoro da casa)
Senior Community Liaison Officer - Fier
Supervizor Administrate & Finance
Marketing Officer
Operator/e Finance –Durrës (kompani prodhimi)
Branch Manager (Fier)
Addetto all'Amministrazione (lavoro da casa, full time)
Senior Tax & Accountant
Business Sales Representative
Assistente Operativa (lavoro da casa, full time)
Addetto all'Amministrazione (lavoro da casa)
Përfaqësues Shitjesh (për Jugun e Shqipërisë)
Asistent/e Marketingu dhe Administrate
Business Sales Representative
Assistente Operativa (lavoro da casa, full time)
Përfaqësues Rajonal Shitjesh (për Zonën e Jugut të Shqipërisë)
Përfaqësues Shitjesh (për Zonën e Jugut të Shqipërisë)
Menaxher i Përgjithshëm Hoteli - Tiranë
Field Sales Supervisor
Asistent/e Marketingu dhe Administrate
Asistent/e Marketingu dhe Administrate
Business Sales Representative
Laborant/e (Lushnje)
Laborant/e
Asistent/e Marketingu dhe Administrate
Senior Tax & Accountant
Asistent/e Marketingu
B2B Sales Rapresentative
Specialist Blerjesh
Manaxher Shitjesh (Fruta)
B2B Sales Rapresentative
Laborant/e
Specialist Finance dhe Blerjesh
Shef/e Finance
Përfaqësues shitjesh nga telefon (ne gjuhen Shqipe)
Pergjegjes Prodhimi & Teknik (Vlore)
Senior Tax & Accountant
Specialist i Mediave Sociale
Sales Engineer (Big International Company)
Marketing Manager
Sales Representative (Albania)
Përfaqësues Shitjesh B2B (Veri)
Sales Representative (Shkoder)
Field Sales Supervisor
Përfaqësues Shitjesh (Juglindje)
Marketing Manager
Medical Representative
Drejtor Operacional
Assistente Operativa (lavoro da casa)
SPECIALIST/E MARKETINGU
Përfaqësues shitjesh nga telefoni (në gjuhën SHQIPE)
Senior Tax & Accountant
Specialist Finance & Kontabiliteti
Sales Representative
Sales Representative (Albania)
Sales Engineer (Big International Company)
Sales Representative
Field Sales Supervisor
Shitës B2B (Veri)
Accountant
Përfaqësues Mjekësor
Project Civil Engineer (Fier)
Përfaqësues Shitjesh
Përfaqësues Rajonal Shitjesh (Zona e Jugut)
Operational Manager
Operatore Finance
Teknolog Reçeli
Drejtor Operacionesh
Credit Controller
Addetto al Supporto (lavoro da casa-full time)
Ekonomiste
Shef/e Finance
Credit Controller
Koordinator Shitjesh (fruta të freskëta)
Freelancer (studime tregu, sondazhe)
.NET Developer
Operator/e Data Entry – Durrës (kompani prodhimi)
Sales Engineer
Kontrollor/e Cilësie (fabrikë këpucësh)
Teknolog Frutash
Sales & Trade Marketing Representative
Agjent Rajonal Shitjesh
Sales Representative & Merchandiser
Ekonomiste
Trajnues/e
Assistente Amministrativa (lavoro da casa, FULL TIME)
Shef/e Finance
Sales & Customer Relationship Manager
Specialist Shitjesh për materiale Elektrike dhe Hidraulike
Assistente Amministrativa (lavoro da casa)
Sales Consultant (Fashion Industry)
Kontrollor Cilësie
Specialist Blerjesh
Arketare
Këshillues Klienti (Dep. i Hidraulikeve)
Marketing and Visual Merchandising
Arketare
Këshillues Klienti
Partner relationship manager
Account Sales Representative
Senior Business Controller
.NET Developer / Analyst
Përfaqësues Shitjesh B2B
Drejtor Prodhimi në Fabrikë (Industri Tekstile)
Account Sales Representative
In Store Marketing and Visual Merchandising
Ekonomiste
Specialiste e Shitjeve
Sales Representative
Sales Merchandiser
Inxhinier Shitjesh (Patentë Ndërkombëtare)
Përfaqësues Shitjesh B2B
Përfaqësues mjekësor për paisje dentare
Recruitment Specialist
Konsulent/e shitje nga telefoni
Menaxher i Përgjithshëm Hoteli & SPA - Durrës
Konsulente Shitje
Specialist/e Senior Kontabël
Përfaqësues/e shitjesh në Showroom
Operatori (attività data entry)
Përfaqësues/e shitjesh në Showroom.
Ekonomiste
Këshillues Klienti
Supervizor (Data Entry)
Team Leader (attività data entry)
Ekonomiste Magazine
Ekonomiste (Magazine)
Specialist Marketingu
Specialist/e Shitje
Supervisor (Data Entry)
Team Leader
Sales Representative for Albania & Kosovo markets
Përfaqësues/e Shitjesh B2B
Menaxher Kazinoje në Sarandë
Technical Sales Engineer
Responsabile controllo e gestione
Asistente Administrative
Mirëmbajtës i Marketingut Digital
Brand&Marketing Specialist
Brand Executive
Brand & Marketing Specialis
Përgjegjës Prodhimi
Product Marketing Manager
Përfaqësues/e Shitjesh B2B
Asistente Administrative
Drejtues Proshimi
Supervizor/e Finance
B2B Sales Rapresentative
Magazinier
Arketare
Audit i Brendshëm
Partner Relationship Manager
Kontrollor Cilësie / Këpucë - Vlorë
Sales Engineer
Sales Advisor
Përfaqësues Mjekësor
Teknik Mekanik
Specialist Marketingu dhe Komunikimi
Praktikant në Burime Njerëzore (me pagesë)
Oficer/e i mbledhjes së borxhit
Specialist Marketingu dhe Komunikimi
Shef/e Finance
Environmental Officer
Brand Manager
Audit i brendshëm
Drejtor Shitjesh
Përfaqësues Shitjesh B2B
Mechanical Sales Representative
Konsulente Shitje
Fianance Manager
Marketing Officer
Maintenance Engineer
Inxhinier Elektromekanik
Këshillues i Burimeve Njerëzore
Partner relationship manager
Përfaqësues/e Marketingu
Brand Manager
Përfaqësues Shitjesh B2B
Head of Sales
Senior Debt Collector
Kontrollor Cilësie / Këpucë
Përfaqësues Shitjesh B2B
Ekonomiste
Inxhinier Civil
Inxhinier Ndërtimi
Ekonomist/e
Chief Process Officer
Inxhinier Mekanik
Executive Sales
Sales Representative
Specialist/e Shitje
Inxhinier Elektro - Mekanik
Shef/e finance
Përfaqësues Shitjesh
Asistente Administrative
Service Engineer
Sales Representative
Debt Collector
Agjent Shitje
HSE Specialist
Debt Collector
Sales Representative
Specialist Shitje
Accounting Assistant
Supervisore
Telefonischer Kundensupport
Call Center Agent in Durres
Specialist Marketingu
Koordinator Leasing
Kontrollor cilësie
Merchandiser
HR Coordinator
Specialist Shitje
Team Leader Inbound a Durazzo
Specialist Shitje
Brand Manager
Operator Call Center në Durrës
Menaxher i Rekuperimit të Kredive
Responsabile qualità
Menaxher HORECA
Operational Manager (Call Center)
Responsabile processo ( Data Analyst )
Sales Engineer
Ekonomiste
Operational Leasing Consultant
Intership – Financë (me pagesë)
Operational Leasing Consultant
Ekonomiste
Ekonomiste
JUNIOR HR SPECIALIST
Menaxher Dyqani
HR Assistant
Operator/e Finance
Ekonomiste
Junior HR Assistant
Agenti Apertura / Retention (Ottimo retribuzione, sopra 1000 Euro)
Junior HR Assistant
Agenti Apertura / Retention (Ottimo retribuzione, sopra 1000 Euro)
Kontrollor/e Cilesie per Kepuce (Tirane & Shkoder)
Menaxher Logjistike
Supervizor Shitjesh (produkte farmaceutike)
Përfaqësues Shitjesh (produkte farmaceutike)
Menaxher Shitjesh
Kontrollor/e Cilësie (këpucë)
Agenti Apertura / Retention
Addetti alle Ricerche Anagrafiche nella Gestione del Credito
Addetti Servizio Informazioni
Operatori nella Gestione del Credito
Specialista Qualità in ambito verifiche tributarie, riscossione e recupero crediti
Logistics Assistant (with ASYCUDA)
MENAXHER DEPARTAMENTI ON –TRADE
Kontrollor/e Cilësie (këpucë)
Logistics Assistant
Specialist Finance & Kontabiliteti
MENAXHER/E SHITJESH
Operatori Inbound a Durazzo
Operatori Outbound a Durazzo
Specialist Finance & Kontabiliteti
Specialist Rekrutimesh - Durrës
Supervizore Pastrimi në Ulqin (Mal i Zi)
Menaxher i Pijeve dhe Ushqimit - Ulqin (Mal i Zi)
IT Developer (Business Solutions)
MENAXHER/E SHITJESH
IT Developer (Business Solutions)
Senior Finance Specialist
Planning & Control Specialist
Operatori Inbound a Durazzo
Operatori Outbound a Durazzo
Specialist Rekrutimesh - Durres
International Transportation Specialist
International Transportation Specialist
Magaziniere- Durrës
Menaxher dyqani (background inxhinierik)
Operatori Outbound a Durazzo;
Operatori Inbound a Durazzo
Përfaqësues shitjesh në terren për zonën e Jugut
Ekonomiste
Menaxher dyqani për pajisje & produkte pneumatike
MENAXHER/E SHITJESH PËR TIRANËN
Ekonomist
Specialist i Kontrollit të Cilësisë dhe Procedurave
Koordinator shitjesh për materiale elektrike
Sales Coordinator in International Transport
Specialist i Kontrollit të Cilësisë dhe Procedurave
Shitëse në dyqan
Koordinator Shitjesh në Logjistikë
Koordinator Shitjesh në Transportin Rrugor të Mallrave
Store Manager
Assistant Store Manager
Koordinator Shitjesh në Transportin Rrugor të Mallrave
Store Manager
Assistant Store Manager
Operatori Outbound a Durazzo
Operatori Inbound a Durazzo
Team Leader Outbound a Durazzo
Koordinator shitjesh për materiale elektrike
Quality Specialist
Customer Service Representative
MAGAZINIERE (F)
Supervisore per Assistenza Clienti
Customer Service Representative
Shitëse në dyqan
Intership – Financë (me pagesë)
Operatori Inbound a Durazzo
Supervisore per attivita di Assistenza Clienti
Specialist Finance
Quality Specialist
Team Leader Outbound a Durazzo
Operatori Outbound a Durazzo
TRANSPORTUES
SALES REPRESENTATIVE FOR ALBANIA & KOSOVO
Operatori di Assistenza Clienti
Customer Servise Representative
BRAND MANAGER
Supervisore per attivita di Assistenza Clienti
Shitëse në showroom
Team Leader
PËRGJEGJËS I MJETEVE
Arkitekt/e per Hapesirat e Brendshme
AGJENT SHITJE (Pre-Seller)
Përfaqësues/e shitjesh në dyqan
Supervisors per Selecta Customer Services-Sede a Tirana
SALES REPRESENTATIVE
JURIST
Customer Service Representative
Jurist
Customer Service Supervisor
TRANSPORTUES
PËRGJEGJËS I MJETEVE
Operatori di phone collection per recupero crediti
Arkitekt/e e hapesirave te brendshme
Përfaqësues/e shitjesh në dyqan
SPECIALIST FINANCE
Customer Service Representative
Customer Service Supervisor
Operatori di Assistenza Clienti
Operatori di Assistenza Clienti
Operatori di Assistenza Clienti
SUPERVIZOR RAJONAL I SHITJES
Customer Service Supervisor
Customer Service Representative
PUNETOR MAGAZINE
MAGAZINIER
Customer Service Representative
Customer Service Supervisor
TRANSPORTUES
JURIST
PUNETOR MAGAZINE
SUPERVIZOR RAJONAL I SHITJES
PËRGJEGJËS I MJETEVE
SPECIALIST FINANCE
Operatori di phone collection per recupero crediti
Quality Assessment Specialist (Përkthim)
Ekonomist
MAGAZINIER
PËRGJEGJËS I MJETEVE
SPECIALIST FINANCE
Specialist Elektro-auto
Menaxher Shitjesh në Showroom
Ekonomist (M)
Përgjegjës Prodhimi
Perfaqesues/e Shitjesh B2B
Përfaqësues/e Shitjesh B2B
Quality Assessor – Vlerësues Cilësie
Menaxher Logjistike
Graphic Designer 2D/3D
Drejtor i Burimeve Njerëzore
Drejtor/e Finance - Tiranë
Sales Support
Customer Relationship Officer (Medical Field)
Specialist Shitjesh ne terren per Tiranen
Specialist Elektro-auto
Menaxher Shitjesh ne Showroom
Drejtor/e Finance - Tiranë
Ekonomist
Customer Relationship (medical field)
Specialist Shitjesh në terren për Tiranën
Medical Representative
Sales Support
Medical Representative
Menaxher Projekti në Fushën e Turizmit
Customer Service Consultant
Treasury Manager
Jurist me Italishte të shkëlqyer
Specialist Shitjesh në Terren për Tiranën
Asistente Ekzekutive e Zv. Presidentit
Medical Representative
Layout Designer
Specialist i Kontrollit të Cilësisë
Agjent Shitjesh për Tiranën
Executive Sales Representative-Prishtinë
Përgjegjës Prodhimi në Fabrikë
Menaxher Shitjesh (pajisje mjekësore)
Agjent Shitjesh ne terren per Tiranen
Layout Designer
Specialist i Kontrollit të Cilësisë
Quality Assurance Specialist
Language Coordinator
Specialist/e Blerjesh dhe Logjistike
Sales Executive B2B (produkte mjekësore)
Junior Project Manager
DTP Specialist - Layout Designer
Agjent shitjesh në terren për zonën e Tiranës
Sales Executive B2B (produkte mjekësore)
Specialist/e Blerjesh dhe Logjistike
Përfaqësues/e Shitjesh B2B
Language Coordinator
Quality Assurance Specialist
Project Manager
DTP Artist
Specialist/e Blerjesh dhe Logjistike
Përfaqësues/e Shitjesh B2B
Project Manager
Language Coordinator
Quality Assurance Specialist
Senior HR Specialist
Specialist/e Blerjesh dhe Logjistike
DTP Artist
Arkitekt/e për Hapësirat e Brendshme
Përfaqësues Ekzekutiv Shitjesh
Përfaqësues Ekzekutiv Shitjesh
Arkitekt/e për Hapësirat e Brendshme
Ekonomiste
Arkitekt/e për Hapësirat e Brendshme
Përgjegjës Finance
Përfaqësues/e Shitjesh B2B
Ekonomiste
Drejtor Prodhimi Mekaniko - Industrial
Agjent shitjesh në terren për Tiranën
Ekonomiste
Drejtor Prodhimi Mekaniko - Industrial
B2B Sales Representative
Përgjegjës Finance
Konvertues për facoleta, letër kuzhine, duarsh etj.
Përgjegjës Prodhimi
Teknolog i Mesëm
Agjent shitjesh në terren për Tiranën
Arkitekt/e për Hapësirat e Brendshme
Konsulent/e Projekti
Specialist Konvertimi për Letrën Tissu
Përfaqësues Shitjesh për pajisje veterinare
Konsulent Projekti
Arkitekt/e për Hapësirat e Brendshme
Mercollog/e për fruta
Përfaqësues shitjesh për pajisje mjekësore veterinare
Konsulent Projekti
Trajnues/e
Përfaqësues shitjesh për pajisje mjekësore veterinare
Agjent shitjesh në terren për zonën e Tiranës
Agjent shitjesh në terren për zonën e Tiranës
Web Designer
Asistente Administrative e CEO-s
Web Developer Back End
Specialist shitjesh për materiale elektrike
Magazinier (M)
Web Designer
Web Developer Back End
Asistente Administrative e CEO-s
Store Manager – Fier
50 Operatorë Telefonikë - Durrës. Pagesa ndër më të mirat në treg
Store Manager - Shkodër
Specialist shitjesh për materiale elektrike
Magazinier (M)
Konsulent Projekti
Shefe Finance
Operatorë Telefonikë - Durrës
Magazinier (M)
Konsulent shitjesh për materiale elektrike
Specialist për Faturim-Magazinime
Specialist për Faturim-Magazinime
Konsulent shitjesh për materiale elektrike
Konsulent Projekti
Senior Internal Auditor – Tiranë
Konsulent shitjesh për materiale elektrike
Specialist/e Blerjesh dhe Logjistike
Konsulent shitjesh për materiale elektrike
Konsulent Projekti
Specialist/e Blerjesh dhe Logjistike
Konsulent shitjesh për materiale elektrike
Përfaqësuese Shitjesh (F) në Dyqan
Ekonomiste
Security Officer në Manama (Bahrain)
Përfaqësuese Shitjesh (F) në Dyqan
Video Editor
Photo Editor & Retoucher
Përfaqësuese Shitjesh (F) në Dyqan
Ekonomiste
Menaxher Dyqani - Shkodër
Menaxher Shitjesh në Showroom
Specialist Elektro-auto
Photo Editor & Retoucher
Video Editor
Security Officer në Manama (Bahrain)
Media Planner
Shitës (M) në dyqan
Field Sales
Specialist për Faturim-Magazinime
Media Planner
Security Officer në Manama (Bahrain)
Field Sales
Operatori Outbound a Durazzo
Shitës (M) në Dyqan
Menaxher Shitjesh në Showroom
Ekonomist/e
Area Manager (Shqipëri-Kosovë)
Operatori Outbound a Durazzo
Supervizor/e Outbound - Durres
Project Manager
Specialist për Faturim-Magazinime
Kamarier Restoranti në Manama (Bahrain)
Security Officer në Manama (Bahrain)
Kamariere (vajza) në Manama (Bahrain)
Arkitekt/e për Hapësirat e Brendshme
Përfaqësues/e shitjesh në dyqan
Kamarier Restoranti në Manama (Bahrain)
Security Officer në Manama (Bahrain)
Përfaqësues/e Shitjesh B2B (produkte mjekësore)
Drejtor i shitjeve - Tiranë
Supervizore shitjesh në dyqan
Koordinatore Bordi
Koordinatore Bordi
Specialist Mekanik
Përgjegjës Prodhimi
Përgjegjës Prodhimi
Specialist Mekanik
Koordinatore Bordi
Mekanik Automjetesh (Kamionësh)
Kryekamarier Restoranti - Durrës
Përfaqësues Ekzekutiv Shitjesh dhe Marketingu
Përfaqësues/e Shitjesh B2B (produkte mjekësore)
Specialist Elektro-auto
Specialist Marketingu dhe i Shitjeve në Korporata
Specialist Blerjesh
Ekonomiste – Durrës
Magazinier – Durrës
Arkëtare – Durrës
Specialist Elektro-auto
Contact Center Manager a Durazzo
Team Leader Inbound a Durazzo
Përfaqësues shitjesh B2B për produkte mjekësore
Contact Center Manager a Durazzo
Team Leader Inbound a Durazzo
Shitës/e në dyqan
Menaxher Dyqani
Përfaqësues në terren për shitje me shumicë
Senior Sales Executive B2B (produkte mjekësore)
Contact Center Manager a Durazzo
Senior Sales Executive B2B (produkte mjekësore)
Team Leader Inbound a Durazzo
Call Center Manager
Menaxher Kazinoje ne Korce
Team Leader Inbound
Drejtor i shitjeve - Tiranë
Operator/e Telefonik ne Durres
Menaxher Kazinoje ne Korce
Supervizor Projekti
Menaxher Kazinoje ne Korce
Supervizor Projekti
Konsulent Projekti
Operator/e Telefonik ne Durres
Menaxher Kazinoje ne Korce
Back Office Projekti
Menaxher Kazinoje në Korçë
Menaxher Kazinoje në Sarandë
Supervizor Projekti
Konsulent Projekti
Ekonomist/e
Operator/e Telefonik ne Durres
Supervizor Projekti
Konsulent Projekti
Konsulent Projekti
Menaxher Kazinoje në Sarandë
Përgjegjës të Sekretariatit të Bordit (M/F)
Ekonomist/e
Menaxher Kazinoje në Sarandë
Përgjegjës të Sekretariatit të Bordit (M/F)
Operator/e Telefonik ne Durres
Menaxher Rrjeti Restorantesh
Asistent Kontabilist (M)
Asistent Kontabilist
Operatore Telefonik ne Durres
Ekonomiste
Menaxher Rrjeti Restorantesh
Përfaqësues për Mënyrat dhe Mjetet e Sigurisë në Gjeologji-Miniera
Shitës/e
Menaxher Rrjeti Restorantesh
Përfaqësues/e shitjesh në dyqan
Sales Representative
Përfaqësues Shitjesh B2B
Operatore Telefonik ne Durres
Sales Representative
B2B Sales Representative
Senior Marketing Executive
Shefe Finance
Ekonomist/e
Drejtor i Shitjeve - Tiranë
Senior Sales Executive B2B
Operatore Telefonik ne Durres
Përfaqësues shitjesh për makina me qera
Përfaqësues Ekzekutiv Shitjesh
Ekonomist
Përfaqësues Ekzekutiv Shitjesh
Specialist i Burimeve Njerëzore
Supervizor/e Finance
Menaxher Blerjesh (Produkte elektronike)
Specialist i Burimeve Njerëzore
Punonjëse Recepsioni
Operatore Telefonik ne Durres
Specialista IT in Software, Network & Comunicazione a Durazzo
Specialist IT në Software, Network & Communication, Durrës.
Ekonomist
Site Manager
Corporate Sales
Ekonomist
Përgjegjës Turnesh - Durres
Specialist Shitjesh
Specialist Shitjesh
Përgjegjës Turnesh - Durrës.
Specialista IT in Software, Network & Comunicazione a Durazzo
Specialist IT në Software, Network & Communication, Durrës.
Operatore Telefonik ne Durres
Field Sales a Tirana
Specialist Shitjesh
Field Sales
Specialist Shitjesh
Ekonomist
Call Center - CEO
Specialist IT në Software, Network & Communication, Durrës.
Specialista IT in Software, Network & Comunicazione a Durazzo
Operatore Telefonik ne Durres
Ekonomist
Specialist IT në Software, Network & Communication, Durrës.
Specialista IT in Software, Network & Comunicazione a Durazzo
Operatore Telefonik ne Durres
Call Center - CEO
Teleoperatori con esperienza in IT e Telecomunicazioni a Durazzo
Operatorë Telefonikë me eksperiencë në IT dhe TELCO në Durrës
Përgjegjës Filiali - Vlorë
Ekonomist
Punonjës në Portin e Durrësit
Përgjegjës Filiali - Vlorë
Operatore Telefonik ne Durres
Audit i Brendshem
Supervizor/e Finance
Specialist Shitjesh
Specialist/e Marketingu
Agjent Shitjesh
Teleoperatori a Durazzo.
Operatorë Telefonikë në Durrës.
Drejtues Call Center
Specialist/e Marketingu
Agjent Shitjesh
Operator telefonik per Inbound, Durres
Supervizor/e Finance
Supervizor/e Finance
Senior Inxhinier të dhënash– Berlin, Gjermani
Field Sales
Menaxher Marketingu Online – Berlin, Gjermani
Operator telefonik per Inbound, Durres
IOS Developer – Berlin, Gjermani
Menaxher Marketingu Online – Berlin, Gjermani
Senior Inxhinier të dhënash– Berlin, Gjermani
IT Back End Developer – Berlin, Gjermani
Drejtor Teknik – Berlin, Gjermani
Supervizor/e Finance
Arkitekt/e për Hapësirat e Brendshme
Përfaqësues/e shitjesh në dyqan
IT Senior RoR Developer – Hamburg, Gjermani
Operator telefonik për outbound në Durrës
Operatore Telefonico Outbound a Durrazzo
Operator Telefonik për Inbound në Durrës
Drejtor Teknik – Berlin, Gjermani
IT Senior RoR Developer – Hamburg, Gjermani
IT Back End Developer – Berlin, Gjermani
Menaxher Marketingu Online – Berlin, Gjermani
Drejtor i shitjeve - Tiranë
Përgjegjës i Sektorit të Ndriçimit
Specialist i shitjeve për materiale elektrike
Supervizor/e Finance
Agjent Udhetimesh
Agjent Udhëtimesh
Specialist/e Senior Financë-Kontabël
Specialist/e Senior Financë-Kontabël
Operatorë Telefonikë
Operatore Telefonico
Drejtor Teknik – Berlin, Gjermani
IT Senior RoR Developer – Hamburg, Gjermani
IT Senior RoR Developer – Hamburg, Gjermani
Agjent Udhëtimesh
Ekonomist/e Kompleksi Turistik - Jalë
Supervizor i Burimeve Njerëzore
Supervizor/e Call Center në Durrës
Operatorë Telefonikë në Durrës
Ekonomist/e Kompleksi Turistik - Jalë
Drejtues Call Center
Specialist Auditi – Tiranë.
Ekonomist/e Kompleksi Turistik - Jalë
Magazinier Kompleksi Turistik - Jalë
Inventarizues Kompleksi Turistik - Jalë
eppc kërkon Përgjegjës Blerjesh për Rrjet Supermarketesh
eppc kërkon 40 Operatorë Telefonikë me Eksperience në Durrës
Specialist Auditi – Tiranë.
eppc on behalf of its customer, a leader in the international transportation industry, is searching for a Field Sales person.
eppc on behalf of its customer, a leader in the international transportation industry, is searching for a Field Sales person
eppc kërkon 40 Operatorë Telefonikë me Eksperiencë në Durrës