Menaxher i Pijeve dhe Ushqimit - Ulqin (Mal i Zi)
Nr. i reklamës i Anegino
AY25OT65
Industria
Shërbime
Përshkrimi i punës
EPPC Albania & Kosovo, kërkon Menaxher të Pijeve dhe Ushqimit, për klientin e saj, që operon në Industrinë e Hoteleri-Turizmit në Ulqin (Mal i Zi).
Qëllimi kryesor i punës:
• Menaxhon dhe koordinon departamentin e pijeve dhe ushqimit si dhe mbikëqyr rregullisht çdo shërbim në zonën e bar-eve dhe restoranteve;
• Kujdeset që të ketë produktet më të mira me qëllim përmirësimin e cilësisë si dhe mban komunikimin me furnitorët si brenda dhe jashtë vendit;
• Zhvillon dhe menaxhon planet dhe veprimet financiare të departamentit ushqimor duke mbajtur nën kontroll menaxhimin e kostove;
• Mbikëqyr dhe menaxhon operacionet ditore të punonjësve, kujdeset në kryerjen e përgjegjësive nga ana e tyre në kohë dhe me efektivitet duke i motivuar dhe trajnuar sipas nevojave;
• Trajton ankesat e klientëve dhe kujdeset që çdo problem apo pakënaqësi nga ana e tyre të kaloj për zgjidhje në departamentet përkatëse;
• Siguron pajtueshmërinë me të gjitha rregullat e higjienës dhe shëndetit me qëllim përmbushjen e standardeve të cilësisë.
Kërkesat për këtë pozicion janë:
• E preferueshme të jetë nga zona veriore e Shqipërisë ose nga Kosova;
• Të zotërojë shumë mirë gjuhën Shqipe dhe Malazeze,(Anglishtja përbën avantazh);
• Të jetë i diplomuar në degët e Hoteleri-Turizmit ose Menaxhim/Administrim Biznes;
• Përvojë e mëparshme pune në sektorin ushqimor/pijeve, në bare, restorante, hotele;
• Aftësi të mira organizative, planifikuese dhe të menaxhimit të stafit;
• Gadishmëri për të punuar në Ulqin/Mal i Zi, (veçanërisht gjatë sezonit turistik).
Të dhënat:
Pozicioni: Menaxher i Pijeve dhe Ushqimit;
Vendndodhja: Ulqin (Mal i Zi);
Orari: 48 orë në javë;
Kontrata: Sezonale (Prill – Tetor), me mundësi rinovimi;
Pagesa: 800 EURO net/muaj;
Aplikimet mbyllen: 15.12.2016.
Qëllimi kryesor i punës:
• Menaxhon dhe koordinon departamentin e pijeve dhe ushqimit si dhe mbikëqyr rregullisht çdo shërbim në zonën e bar-eve dhe restoranteve;
• Kujdeset që të ketë produktet më të mira me qëllim përmirësimin e cilësisë si dhe mban komunikimin me furnitorët si brenda dhe jashtë vendit;
• Zhvillon dhe menaxhon planet dhe veprimet financiare të departamentit ushqimor duke mbajtur nën kontroll menaxhimin e kostove;
• Mbikëqyr dhe menaxhon operacionet ditore të punonjësve, kujdeset në kryerjen e përgjegjësive nga ana e tyre në kohë dhe me efektivitet duke i motivuar dhe trajnuar sipas nevojave;
• Trajton ankesat e klientëve dhe kujdeset që çdo problem apo pakënaqësi nga ana e tyre të kaloj për zgjidhje në departamentet përkatëse;
• Siguron pajtueshmërinë me të gjitha rregullat e higjienës dhe shëndetit me qëllim përmbushjen e standardeve të cilësisë.
Kërkesat për këtë pozicion janë:
• E preferueshme të jetë nga zona veriore e Shqipërisë ose nga Kosova;
• Të zotërojë shumë mirë gjuhën Shqipe dhe Malazeze,(Anglishtja përbën avantazh);
• Të jetë i diplomuar në degët e Hoteleri-Turizmit ose Menaxhim/Administrim Biznes;
• Përvojë e mëparshme pune në sektorin ushqimor/pijeve, në bare, restorante, hotele;
• Aftësi të mira organizative, planifikuese dhe të menaxhimit të stafit;
• Gadishmëri për të punuar në Ulqin/Mal i Zi, (veçanërisht gjatë sezonit turistik).
Të dhënat:
Pozicioni: Menaxher i Pijeve dhe Ushqimit;
Vendndodhja: Ulqin (Mal i Zi);
Orari: 48 orë në javë;
Kontrata: Sezonale (Prill – Tetor), me mundësi rinovimi;
Pagesa: 800 EURO net/muaj;
Aplikimet mbyllen: 15.12.2016.
Data e aplikimit të fundit : 15 Dhjetor 2016