Mundësi punësimi

Kërkim i detajuar
Rezultatet në gjuhë të tjera për këtë kërkim :      
Titulli i Reklamës së Punës Kompania
Facile.it ricerca CONSULENTI TELEFONICI ASSICURATIVI per la sede di Tirana Facile.it
ProMarketing cerca 200 operatori telefonici ProMarketing
CMS kërkon të punësojë Account Manager Capital Market Solutions Shpk
Sostariffe.it assumere consulenti per Inbound Commerciale di Energia &Gas SOSTARIFFE.it Dega në Shqipëri
SosTariffe assume 150 consulenti nell’area Customer Services Sales SOSTARIFFE.it Dega në Shqipëri
HERACOMM ACCA19
Kerkohen 50 Operatore te Gjuhes Frenge InterCall Shpk
Kerkohen 50 Operatore te Gjuhes Gjermane InterCall Shpk
Sales Representative Sideral Shpk
Executive Assistant PROFESIONISTI nga Çelësi
Shitës në Dyqan PROFESIONISTI nga Çelësi
Agjente Terreni Çelësi Media Group
Menaxhere për Projektin “Karta Extra” Çelësi Media Group
PROSPER SALES KERKON RETENTION PER GJUHEN SPANJOLLE Prosper Sales
PROSPER SALES KERKON MENAXHERE PER GJUHEN GJERMANE Prosper Sales
Kerkohen Operatore Prosper Sales
CTA Groups eshte ne kerkim te nje PROGRAMUESI ! CTA GROUPS
CTA GROUPS ofon vënde të lira pune për agjentë në gjuhën TURKE ! CTA GROUPS
CTA Groups është në kërkim të agjentëve për gjuhën ITALIANE, GJERMANE, SPANJOLLE ! CTA GROUPS
Kerkojme 100 Operator Unit Center Shpk
Kerkojme 100 Operator Anglisht,Italisht,Spanjisht,Rusisht,Frengjisht Unit Center Shpk
Kerkohen Konsulente telefonik ne gjuhen Spanjolle Unit Center Shpk
Kerkohen Agjente Telefonik ne Gjuhen Gjermane Unit Center Shpk
Unitcenter shpk kerkon te punesoje Agjente Telefonike per zyren ne Shkoder Unit Center Shpk
Web Design ACCA19
CONSULENTI TELEFONICI ACCA19
Operatori Luce e Gas ACCA19
SALE SUPPORT AGENT PER AUTOMAZIONE E ROBOTICA FARMACEUTICA ACCA19
Cercasi - Account Manager Emri i kompanisë është i fshehur
Se busca - GERENTE DE CUENTA NEXT Shpk
NEXT SHA ESHTE NE KERKIM TE TEAM LEADER/ GJERMANE NEXT Shpk
Agenti Aperture NEXT Shpk
NEXT SHA ESHTE NE KERKIM TE CONSULENT/SPANJISHT NEXT Shpk
Cercasi - Account Manager NEXT Shpk
Pasticeri “PAPA'S BAKERY& SWEETS” kerkon te punesoje SPECIALISTE BRUMI Papa's Bakery&Sweet
Pasticeri “PAPA'S” kerkon te punesoje Shitese ne PASTICERI Papa's Bakery&Sweet
Pasticeri “PAPA'S” kerkon te punesoje Nd/PASTICIERE Papa's Bakery&Sweet
Pasticeri “PAPA'S” kerkon te punesoje PASTICIER/E Papa's Bakery&Sweet
Pasticeri “PAPA'S” kerkon te punesoje SPECIALISTE BRUMI Papa's Bakery&Sweet
Kompania “PAPA'S BAKERY& SWEETS”kerkon te punesoje Financier Papa's Bakery&Sweet
Kompania “Papa's Bakery & Sweet” Kerkon te punësojë AGJENT SHITJE DHE SHPERNDARJE Papa's Bakery&Sweet
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE Mon Cheri Shpk
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit Mon Cheri Shpk
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop Mon Cheri Shpk
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë AGJENT SHITJE DHE SHPERNDARJE Mon Cheri Shpk
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit Mon Cheri Shpk
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje DESIGN Mon Cheri Shpk
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere Mon Cheri Shpk
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Specialiste Marketingu Mon Cheri Shpk
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere Mon Cheri Shpk