Kompania

Elektro-Servis shpk

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CI69TK78

Elektro-Servis Shpk


Reklamat
Teknik riparimesh produkte Elektro-Shtepiake
Teknik i pajisjeve te bardha Elektroshtepiake per terrenin
Ofroj vend pune Montues Kondicioneresh
Recepsioniste
Punetor Magazine
Teknik Mobile
CCTV Enginieer
CCTV Technician
Data Analist
Data Analist
Specialiste Prokurimesh
Kerkohet Asistent Menaxher Logjistike
Teknik per qytetin e Korces dhe Pogradecit!
Koordinator i departamentit Frontdesk
Koordinator departamenti
Menaxhere Finance
Ofroj vend puneAsistent Menaxher Logjistike
Teknik per produktet e erreta!
Teknik per hekur, fshesa me korrent, mikrovale, tost!
Data Analyst
Lushnje, kerkojme Teknik per pajisjet elektroshtepiake
Open vacancy Head of Contact Center
Analist te dhenash per Kujdesin ndaj Klientit
Teknik
Kerkohet Teknik Riparimesh Elektro-shtepiake ne qytetin e Vlores
Junior Claim Analyst
Trajnues per Kujdesin ndaj Klientit
Operator
Customer Experience Coordinator
Specialist/e Finance
Junior Claim Analyst
Shërbim ndaj klientit
Ofrohet vend pune Loyalty Data Analist
Tirane, ofroj vend pune Specialist I Burimeve Njerezore
Sherbim ndaj klientit, Operator
Kerkohet Teknik Riparimesh Elektro-shtepiake ne qytetet Korce/Lac/Fushe-Kruje/Belsh
Kerkohet Teknik Riparimesh Elektro-shtepiake ne qytetet Korce/Lac/Fushe-Kruje/Belsh
Ndihmes Magazinier
Teknik per Lavatrice, Frigorifere, Sobe, Suprine
Arketar/e
Teknik per riparimin e televizoreve
Ofrohet vend praktike/Internship Marketing
Kerkohet Koordinator dhe Analist i te dhenave!
Menaxher Operacional
Customer Care, Call Center
Sherbim ndaj klientit, Recepsion
Kerkohet Teknik Riparimesh Elektro-shtepiake ne qytetet Berat dhe Lushnje
Kerkohet Teknik Riparimesh Elektro-shtepiake ne qytetet Berat dhe Lushnje