Kompania

Art and Tourism Development Group

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CN82UU27

Art and Tourism Development Group


Reklamat
Housekeeping Manager
Menaxher /e Eventesh
Punonjëse Pastrimi 50.000 ALL
Bellboy
Front Office Manager
Recepsionist Arka Hotel (m/f)
Mirëmbajtës për Pishinë Verore
Recepsionist (m/f) në Sarandë
Banakier/e
Ndihmës Kamarier Restoranti (m/f)
Specialist Elektricist
Mirëmbajtës Hoteli
Shef Salle në Restorant
Sanitare
Ndihmës Kuzhinier (m/f)
Hostes
Kuzhinier (m/f)
Kamarier Restoranti (m/f)
Magazinier
Pjatalarëse
Financier /e
Kamarier Bari (m/f)
Menaxher/e Restoranti
Asistent/e Rezervimi
Kamarier Restoranti (m/f)
Recepsionist (m/f)
Recepsionist (m/f)
Menaxher /e Eventesh, paga 100.000 - 120.000 Lekë
Punonjëse Pastrimi
Kuzhinier (m/f)
Menaxher Gjelberimi
Menaxher i Mirëmbajtjes së Ambjenteve të Përbashkëta
Menaxher/e Pastrimi
Mirëmbajtës i Rrjetit Elektrik
Mirëmbajtës i Rrjetit Hidraulik
Operator i Sallës së Monitorimit
Specialist Ndërtimi
Marinar
Hostes
Punonjëse Pastrimi
Specialist Hidraulik
Reservation Agent
Arkëtar /e
Financier /e
SPA Therapiste
Food & Beverage Manager
Shofer
Nen Drejtor Hoteli
Purchasing Manager
Shitëse
Animator/e për fëmijë dhe të rritur
Pastiçier (m/f)
Chef De Cuisine
Barist (m/f)
Pjatalarëse
Sushi Chef
Sushi Chef
Reservation Manager
Barist (m/f)
Reservation Manager
Menaxher Turizmi
Drejtor Hoteli
Mirëmbajtës Pishine
Chef De Partie (Hot Kitchen)
Ndihmës Kuzhinier (m/f)
Marketing Specialist
Sanitare
Menaxher Turizmi
Sales Manager
Food & Beverage Manager
Punonjëse Pastrimi
Kamarier Bari (m/f)
Banakier (m/f)
Reservation Agent
Sanitare
Punonjëse Pastrimi
Barist (m/f)
Punonjëse Pastrimi
Financier /e
Përgjegjës/e Finance
SPA Therapist / Masazhier (m/f)
Menaxher Mirëmbajtje
Kamarier Bari & Restoranti (m/f)
Arkëtar /e
Përgjegjës/e Finance
Përgjegjës/e Finance
Banakier (m/f)
Kuzhinier (m/f)
Punonjëse Pastrimi
Punonjëse Pastrimi
Magazinier
Agjent/e Rezervimi
Ndihmës Kuzhinier (m/f)
Kamarier Bari & Restoranti (m/f)
Punonjës Pastrimi për Residencë
Ndihmës Kuzhinier (m/f)
Kamarier Bari (m/f)
Food & Beverage Manager
Bukëpjekës/e
Menaxher /e Eventesh për Hotel
Drejtor Finance
Punonjës Pastrimi për Residencë
Kamarier Bari & Restoranti (m/f)
Punonjës/e Beach Bari
Shef /e Finance
Punonjës Pastrimi për Residencë
Ndihmës Kuzhinier (m/f)
Shef /e Finance
Beach Bar Menaxher / Fast-Food Kuzhinier / Banakier / Kamarier / Punonjës Plazhi
Instruktor/e Joga & Zumba
Graphic Designer
Room Division Manager
Disk Jockey / DJ
Executive Chef
Financier /e
Digital Marketing Manager
Sales Manager
Digital Marketing Manager
Barman
Barist/e Mixologist:
Shef/e kuzhine
Kamarier/e Restauranti
Food and Beverage Manager
Digital Marketing Specialist
Magezinjer/e
Financier/e
Shofer Betonjerie dhe Manovrator
Specialist Rekrutimi
Digital Marketing Specialist
Food And Beverage Manager