Ndihmës Kuzhinier (m/f)
Nr. i reklamës i Anegino
AH61YU28
Industria
Shërbime
Përshkrimi i punës
BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.
Fton profesionistë të aplikojnë në pozicionin e:
Kuzhinier (m/f)
Përshkrim i përgjithshëm
Kuzhinieri bashkërendon dhe siguron që të gjitha produktet përgatiten, gatuhen dhe shërbehen në përputhje me recetat e standardizuara, sipas standardeve të Bougainville Bay Resort & SPA.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
• Plotëson standardet e sigurisë ushqimore për përgatitjen, ruajtjen dhe shërbimin e ushqimit;
• Përgatit ushqimet në përputhje me recetat e standardizuara dhe sigurohet të kenë kualitetin e
duhur për të plotësuar kërkesat e klientit;
• Mban pastër ambjetin dhe pajisjet e punës sipas procedurave HACCP;
• Trajnon punonjësit të përgatisin dhe gatuajnë produktet ushqimore sipas recetave;
• Kontrollon cilësinë e ushqimeve dhe datën e skadencës së tyre;
• Regjistron temperaturën e ushqimeve në dokumentacionin e kërkuar;
• Bashkëpunon me të gjithë stafin gjatë procesit të punës;
• Bën ruajtjen e mishit, peshkut dhe produkteve të tjera ushqimore në kushtet teknike dhe
frigoriferike të kërkuara;
• Siguron që pajisjet e kuzhinës të mirëmbahen siç duhet;
• Përcakton llojin dhe sasinë e ushqimit që nevojitet për tu përgatitur;
• Siguron që të gjitha produktet ushqimore dhe kuzhina të pastrohen dhe të jenë gati për turnin
ardhshëm.
Kualifikimet dhe Aftësitë:
• Të zotërojë diplomë të shkollës profesionale në këtë profil;
• Të ketë jo me pak se 3 vjet eksperiencë në pozicione të ngjashme;
• Të jetë i/e detajuar, i/e shpejtë dhe i/e saktë;
• Aftësi për të punuar nën presion;
• Aftësi shumë të mira organizative;
• Aftësi për të krijuar një atmosferë pune pozitive;
• Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi;
• Fleksibilitet me orarin e punës;
• Njohuri të gjuhëve të huaja përbën avantazh;
Ofrohet:
• Pagesë konkuruese
Shënim: Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth!
Ju lutem dërgoni aplikimin tuaj nëpërmjet Aneginos!
Fton profesionistë të aplikojnë në pozicionin e:
Kuzhinier (m/f)
Përshkrim i përgjithshëm
Kuzhinieri bashkërendon dhe siguron që të gjitha produktet përgatiten, gatuhen dhe shërbehen në përputhje me recetat e standardizuara, sipas standardeve të Bougainville Bay Resort & SPA.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
• Plotëson standardet e sigurisë ushqimore për përgatitjen, ruajtjen dhe shërbimin e ushqimit;
• Përgatit ushqimet në përputhje me recetat e standardizuara dhe sigurohet të kenë kualitetin e
duhur për të plotësuar kërkesat e klientit;
• Mban pastër ambjetin dhe pajisjet e punës sipas procedurave HACCP;
• Trajnon punonjësit të përgatisin dhe gatuajnë produktet ushqimore sipas recetave;
• Kontrollon cilësinë e ushqimeve dhe datën e skadencës së tyre;
• Regjistron temperaturën e ushqimeve në dokumentacionin e kërkuar;
• Bashkëpunon me të gjithë stafin gjatë procesit të punës;
• Bën ruajtjen e mishit, peshkut dhe produkteve të tjera ushqimore në kushtet teknike dhe
frigoriferike të kërkuara;
• Siguron që pajisjet e kuzhinës të mirëmbahen siç duhet;
• Përcakton llojin dhe sasinë e ushqimit që nevojitet për tu përgatitur;
• Siguron që të gjitha produktet ushqimore dhe kuzhina të pastrohen dhe të jenë gati për turnin
ardhshëm.
Kualifikimet dhe Aftësitë:
• Të zotërojë diplomë të shkollës profesionale në këtë profil;
• Të ketë jo me pak se 3 vjet eksperiencë në pozicione të ngjashme;
• Të jetë i/e detajuar, i/e shpejtë dhe i/e saktë;
• Aftësi për të punuar nën presion;
• Aftësi shumë të mira organizative;
• Aftësi për të krijuar një atmosferë pune pozitive;
• Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi;
• Fleksibilitet me orarin e punës;
• Njohuri të gjuhëve të huaja përbën avantazh;
Ofrohet:
• Pagesë konkuruese
Shënim: Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth!
Ju lutem dërgoni aplikimin tuaj nëpërmjet Aneginos!
Data e aplikimit të fundit : 26 Maj 2023