Shef/e kuzhine
Nr. i reklamës i Anegino
AH88AN51
Industria
Shërbime
Përshkrimi i punës
Art and Tourism Development Group, një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit, me nje shtrirje të madhe në bregdetin shqiptar me resortet e mirënjohura si: ‘’Marea Resort’’ (Kavajë), “Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), “Plazhi i Gurtë” (Qeparo), “Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe “Meshtekna” Brezovice kërkon:
Shef/e kuzhine
Departamenti: Kuzhina
Raporton te: Drejtori
Shefi/ja e kuzhinës është përgjegjës/e te menaxhoj kuzhinën në tërësi, duke filluar nga organizimi i kuzhinierëve dhe ndihmës kuzhinierëve deri te përzgjedhja e menysë dhe përgatitja e pjatave të një cilësie të lart. Gjithashtu, ky person mban çdo evidencë në kuzhinë dhe raporton drejtorin në lidhje me kuzhinën.
Përgjegjësitë dhe detyrat:
Përgatit menynë
- Pregatit recepturat në bashkpunim me menaxherin food&Beverage
Përgatit vaktet dhe ushqimet ditore në bazë të menysë
Mbikëqyr përgatitjen dhe shërbimin e gjithë ushqimit
Sigurohet që ushqimi është përgatitur në cilësi dhe standarde të larta; në rast te kundërt është i gatshëm të ndërhyj
Sigurohet që vaktet të përgatiten dhe shërbehen në kohë të shkurtër dhe në sasi të caktuar
Mbikëqyr dhe kontrollon nivelin e stokut në kuzhinë, si dhe porositë e stokut
Sigurohet që dëmet dhe humbjet të jenë minimale nga monitorimi i kujdesshëm i metodave të përgatitjes së ushqimit
Mëson stafin aftësi të cilat u duhen të përformojnë për të arritur standardet e kërkuara
Delegon detyrat gjithë stafit të kuzhinës në mënyrë efikase
Mbikëqyr dhe monitoron punën e gjithë stafit të kuzhinës
Siguron që higjiena të jetë maksimale në kuzhin.
Mbikëqyr dhe raporton shpenzimet e kuzhinës
Kërkesat e profilit
Te jete banuse ne qytetin e sarandes.
Njohuritë dhe aftësitë e kërkuara:
Preciz/e, i/e shkathët dhe i/e shpejtë
I/e besueshëm/e
I/e vëmendshëm/e ndaj detajeve, kreativ/e, dhe improvizues/e
Pozitiv/e dhe motivues/e
Aftësi të mira organizative dhe multifunksional/e
Fleksibilitet në orar të punës.
Njohja e gjuhës angleze e dëshirueshme
Kualifikimet: ?
Minimum 3 vite përvojë pune si shef kuzhine hoteli apo restoranti
Aresimi profesional për kuzhinë
Përvoja në kuzhinat ndërkombëtare e dëshirueshme
Çfarëdolloj trajnimi në këtë fushë është më se i dëshiruar
Paga: E negociueshm
Tjetër (Opsionale)
Kandidatët të cilët plotësojnë kërkesat e lartëpërmëndura, janë të lutur të dërgojnë CV, nëpërmnet Anegino!
Shenim:
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 , date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”
Shef/e kuzhine
Departamenti: Kuzhina
Raporton te: Drejtori
Shefi/ja e kuzhinës është përgjegjës/e te menaxhoj kuzhinën në tërësi, duke filluar nga organizimi i kuzhinierëve dhe ndihmës kuzhinierëve deri te përzgjedhja e menysë dhe përgatitja e pjatave të një cilësie të lart. Gjithashtu, ky person mban çdo evidencë në kuzhinë dhe raporton drejtorin në lidhje me kuzhinën.
Përgjegjësitë dhe detyrat:
Përgatit menynë
- Pregatit recepturat në bashkpunim me menaxherin food&Beverage
Përgatit vaktet dhe ushqimet ditore në bazë të menysë
Mbikëqyr përgatitjen dhe shërbimin e gjithë ushqimit
Sigurohet që ushqimi është përgatitur në cilësi dhe standarde të larta; në rast te kundërt është i gatshëm të ndërhyj
Sigurohet që vaktet të përgatiten dhe shërbehen në kohë të shkurtër dhe në sasi të caktuar
Mbikëqyr dhe kontrollon nivelin e stokut në kuzhinë, si dhe porositë e stokut
Sigurohet që dëmet dhe humbjet të jenë minimale nga monitorimi i kujdesshëm i metodave të përgatitjes së ushqimit
Mëson stafin aftësi të cilat u duhen të përformojnë për të arritur standardet e kërkuara
Delegon detyrat gjithë stafit të kuzhinës në mënyrë efikase
Mbikëqyr dhe monitoron punën e gjithë stafit të kuzhinës
Siguron që higjiena të jetë maksimale në kuzhin.
Mbikëqyr dhe raporton shpenzimet e kuzhinës
Kërkesat e profilit
Te jete banuse ne qytetin e sarandes.
Njohuritë dhe aftësitë e kërkuara:
Preciz/e, i/e shkathët dhe i/e shpejtë
I/e besueshëm/e
I/e vëmendshëm/e ndaj detajeve, kreativ/e, dhe improvizues/e
Pozitiv/e dhe motivues/e
Aftësi të mira organizative dhe multifunksional/e
Fleksibilitet në orar të punës.
Njohja e gjuhës angleze e dëshirueshme
Kualifikimet: ?
Minimum 3 vite përvojë pune si shef kuzhine hoteli apo restoranti
Aresimi profesional për kuzhinë
Përvoja në kuzhinat ndërkombëtare e dëshirueshme
Çfarëdolloj trajnimi në këtë fushë është më se i dëshiruar
Paga: E negociueshm
Tjetër (Opsionale)
Kandidatët të cilët plotësojnë kërkesat e lartëpërmëndura, janë të lutur të dërgojnë CV, nëpërmnet Anegino!
Shenim:
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 , date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”
Data e aplikimit të fundit : 24 Prill 2019