Kompania

TSTS Group

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CP18GS41

TSTS Group

TSTS Group


Reklamat
Kerkohen tapicier ne Krociera/Tragete
Specialisti i Modës
Hidraulik ne tragete/krocera
"Media Manager” ne "COSTA CROCIERE"
"Sound Technican”
"Casino Dealer”
TV Programmer
Children/Teen Animator”
"Adult Animator”
Hospitality Operator
"Tour Expert
"Fotograf/e
GNV Deck Boy
"Shites/e" në Duty Free në anije
"Media Manager
Kamariere per Resorte ne Itali,
Cashier Operator në Krociera
"Kuzhinier/ Ndihmes kuzhinier" ne tragete pasagjeresh.
"Frigoferist" ne tragete/krocera
Steward ne Tragete/Krociera
Kamariere ne resorte ne Itali
Saldator ne tragete
"Custom & Immigration Purser”
Punesim ne krocierat MSC.
Elektricist ne traget
Punesim ne tragete GNV
Punesim ne krociera
Recepsionite ne traget
Kamariere ne krociera
Masazhator ne krociera
Oficer Finance
Instruktor vallezimi
Punonjes per SPA per ne Tragete dhe Krocera
"Steward" ne anije pasagjeresh ne tragete.
Steward ne Tragete/Krociera
"Media Manager” ne "COSTA CROCIERE"
Media Manager ne Krociera
Sound Technican ne Krociera
Casino Dealer ne Krociera
TV Programmer”
TV Programmer ne Costa Crociere
DJ (DISK JOKEY) ne Krociera
Children/Teen Animator ne Costa Crociere
Adult Animator ne COSTA CROCIERE
Hospitality Operator ne COSTA CROCIERE
Tour Expert ne COSTA CROCIERE
Fotograf/e ne COSTA CROCIERE
Deck Boy
Shitës/e në DUTY FREE në anije
Media Manager ne Krociera
Vajza Kamariere ne Resort ne Itali
Cashier Operator
Kuzhinier/ Ndihmes Kuzhinier
Frigoferist ne Tragete/Krocera
Steward ne Tragete/Krociera
Kerkohen Kamerier Restoranti ne Krociera.
Saldator ne Tragete/Krocera
Custom & Immigration Purser ne Krociera
Mundesi Punesimi ne Krocerat MSC
Hidraulik ne Traget
Elektricist ne traget
Mundesi punesimi ne tragetet GNV
Recepsioniste ne traget
KERKOHEN VAJZA KAMARIERE NE TRAGET/ RROGA 1200 EURO NETO
Kerkohen masazhator per Krociera.
Oficer finance
Instruktor Vallezimi
Fitness Instructor per Tragete/Krocera
Punonjes per SPA per ne Tragete dhe Krocera
Durres, kerkohet Asistente Administrative
Shitese te CREW SHOP, Kompleksi Delijorgji
Kerkohet Fitness Instructor per ne Tragete dhe Krocera
Punonjes per SPA per ne Tragete dhe Krocera
Kerkohet Parukier/e per ne Tragete dhe Krocera
Mekanik ne Tragete dhe Krocera
Mundesi Punesimi ne Krocerat MSC
Recepsioniste ne traget
Saldator ne Tragete/Krocera
Custom & Immigration Purser ne Krociera
Hidraulik ne Traget
Elektricist ne traget
Mundesi punesimi ne tragetet GNV
Kamarier/e ne tragete, Paga neto 2000 euro/muaj
Steward ne Tragete me Gjuhe Spanjolle, Paga Neto 900 Euro
Cashier Operator
Kuzhinier/ Ndihmes Kuzhinier
Steward ne Tragete/Krociera
Deck Boy
Bartender ne Krociere
Kerkohet Shites/e ne DUTY FREE ne anije
Media Manager ne Krociera
Media Manager ne Krociera
Casino Dealer ne Krociera
Sound Technician ne Krociera
DJ (DISK JOKEY) ne Krociera
TV Programmer ne Costa Crociere
Children/Teen Animator ne Costa Crociere
Adult Animator ne COSTA CROCIERE
Hospitality Operator ne COSTA CROCIERE
Tour Expert ne COSTA CROCIERE
Fotograf/e ne COSTA CROCIERE
Shitese ne CREW SHOP (te Kompleksi Delijorgji)
Mekanik ne tragete italiane
Recepsioniste ne traget
Elektricist ne traget
Hidraulik ne Traget
Mundesi punesimi ne tragetet GNV
Kamarier/e ne Tragete/ Krocera, Paga Neto 2000 Euro
Steward ne Tragete, Paga Neto 900 Euro
Kuzhinier/ Ndihmes Kuzhinier
Cashier Operator
Deck Boy
Steward ne Tragete/Krociera
Kerkohet Shites/e ne DUTY FREE ne anije
Children Animator ne Costa Crociere
Fotograf/e ne COSTA CROCIERE
Mekanik ne Tragete Italiane
Shitese ne CREW SHOP (te Kompleksi Delijorgji)
Recepsioniste ne traget
Hidraulik ne Traget
Elektricist ne traget
Mundesi punesimi ne tragetet GNV
Cabin Boy
Cashier Operator
Kuzhinier/ Ndihmes Kuzhinier
Steward ne Tragete/Krociera
Cabin Boy
Deck Boy
Rekrutues/e me eksperience
Shitese ne CREW SHOP (te kompleksi Delijorgji)
Mekanik per tragetet italiane
Ekonomist/e ne Krociera
Recepsioniste ne traget
TSTS Group, kerkon te punesoje Shefe Finance me eksperience.
Eletricist ne traget
Rekrutues/e me eksperience
Mundesi punesimi ne tragetet GNV
Cashier Operator/e
Kuzhinier/ Ndihmes Kuzhinier
Cashier Operator
Steward ne Tragete/Krociera
Deck Boy
Cabin Boy
Steward ne Tragete/Krociera
Kuzhinier/ Ndihmes Kuzhinier
Shitës/e në DUTY FREE në anije
Shitese
Shitese ne CREW SHOP
Eletricist ne traget
Rekrutues/e me eksperience
Cashier Operator
Recepsioniste ne traget
Ekonomist/e në Krociera
Elektricist ne traget
Mekanik per tragetet italiane
Mundesi punesimi ne tragetet GNV
Recepsioniste ne traget
Steward ne Tragete/Krociera
Punesim ne anije
Cashier Operator
Kuzhinier/ Ndihmes Kuzhinier
Steward ne Tragete/Krociera
Cabin Boy
Elektricist ne traget
Deck Boy
Ndihmes Mekanik me/pa eksperience
Punesim Detar
Ndihmes mekanik ne tragete
Engine Boy ne tragetet italiane
Shitës/e në DUTY FREE në anije
Steward ne Tragete/Krociera
Punesim ne anije
kerkohet ekonomist/e
kerkohet mekanik
Recepsioniste ne traget
Mundesi Punesimi ne Tragetet GNV
Mekanik per tragetet italiane
kerkohet ekonomist/e
Mundesi punesimi ne tragetet GNV
Elektricist ne traget
Elektricist ne traget
Deck Boy
Engine Boy ne tragetet italiane
Punesim detar
Ndihmes mekanik me dhe pa eksperience
punësim detar
Ndihmes mekanik me dhe pa eksperience
Engine Boy ne tragetet italiane
Shitës/e në DUTY FREE në anije
punësim detar
Shitese
Punesim Detar
Staf per Tragete
Staf per Tragete/Krociera
Deck Boy
Steward ne Tragete/Krociera
steward
Asistente zyre Durres
Kamarier/e
Asistente Zyre Durres
Recepsioniste ne Traget
Mekanik ne tragetet italiane
Engine Boy ne tragetet italiane
Shitës-Shofer
Ekonomiste
Ekonomiste-Shitese
Shitës/e në DUTY FREE në anije
Eletricist ne traget
Ndihmes mekanik per traget/ edhe pa eksperience
Shitese
Staf per Tragete
Punesim ne Traget, Elektricist
Steward
Steward Tragete/Krocera
Deck Boy
Staf per Tragete
Punesim ne Anije
Engine Boy ne Tragetet Italiane
Mekanik per tragete italiane
Hidraulik ne Traget
Asistente Zyre Durres
Ekonomiste
Ekonomiste
Ekonomiste
Recepsioniste
Recepsioniste
Banakier/e
Kamarier/e
Ekonomiste-Shitese
Mekanik per tragete italiane
Engine Boy ne Tragetet Italiane
Mundesi Punesimi ne Tragetet/ GNV
Recepsioniste
Shitese ne Traget
Shitese
Steward
Shitese ne Traget
Punesim ne traget , ofroj vend pune Elektriçist ne traget
Ekonomiste
Shitese
Kerkojme Rekrutuese me eksperience
PUNESIM NE ANIJE
Mundesi punesimi ne Tragete / GNV
STAF PER TRAGETE
Deck Boy
STEWARD - TRAGETE, KROCIERA
Mekanik per tragete italiane
Ndihmes mekanik per traget/ edhe pa eksperience
Kuzhinier/ Ndihmes kuzhinier ne traget/ PAGA 1229 $
Shites
Magazinier -shites
Kerkojme kamarier
Kerkojme banakier
Kerkojme ekonomiste-shitese
Asistente Zyre Durres
Recepsioniste
ENGINE BOY-TRAGETET ITALIANE
Mundesi punesimi ne Tragetet / GNV
Steward
Punesim ne traget , ofroj vend pune Karpentier ne traget /paga 900 $
Punesim ne traget , ofroj vend pune Hidraulik /paga 750 Euro
Lektor per trajnime STCW
CABIN BOY
Engine Boy/Mekanik
PUNONJES SHERBIMI NE TRAGET
PUNONJES SHERBIMI NE TRAGET
CREW VACANCIES FOR FERRIES
Mekanik dhe ndihmes mekanik ne tragete
Mundesi Punesimi
Engine Boy
Steward-Kompania GNV
Deck Boy
Punesim ne yacht, ofroj vend pune steward ne yacht/ PAGA 1500 EURO ne muaj
Kerkojme Infermiere
Kerkojme Mjek/e te Pergjithshem
Ekonomiste / Rekrutuese – TSTS Group
Recepsioniste
STAF PER TRAGETE ITALIANE
Recepsioniste
STAF PER TRAGETET ITALIANE
Njoftim per asistent/e zyre prane zyrave te Tsts Group
Steward-Kompania GNV
Engine Boy
REKRUTUESE (F) DURRES
Engine Boy
Punesim ne anije
Sekretare Administative
Asistente Zyre Durres
Punesim ne Tragete
Staf per Anije per shtetasit e Kosoves
Mjek Anestezist
PUNESIM NE KROCERE
PUNESIM NE KROCERE
Steward
Mundesi punesimi ne Tragete
Asistente zyre
Steward
Kerkohen Saldatore / Marangoz
Kerkohet asistente zyre TSTS Group
Ndihmes/KUZHINIER-E NE ANIJET E COSTA CROCIERE
Pozicione te lira pune ne resorte me 4 dhe 5 yje ne MALTE
Mundesi Punesimi ne Malte
Kamarier ne Malte
Recepsioniste ne Malte
Housekeeping Malte
Punesime ne Malte
Punesim ne Kantier Detar Malte
Kuzhinier per Krocera.
REKRUTUESE (F) DURRES
REKRUTUESE (F) DURRES
NDIHMES KUZHINIER
Chef De Partie Baker No-Eu
Ndihmes/PASTICIER-E NE ANIJET E COSTA CROCIERE
Mjek i pergjithshem
Demi Chef Baker - Costa Crocere
SHITESE E DYTE
PUNESIME NE KROCERE
PUNESIM NE COSTA CROCIERE
Bartender
Kerkohet juriste prane zyrave TSTS GROUP ne Durres
COOK ASSISTANT
Hostess ne Kroçera
Shef ekzekutiv kuzhinier.
PUNESIM NE KROCERE DEMI CHEF DE PARTIE
Yacht Stewardess
Kamarier
NDIHMËS KUZHINIER/E NË TRAGETET ITALIANE
KAMARIER
Kamarier - Banakier Ne Tragete
Bartender
Recepsion
Kerkohet Juriste (F) Durres
Steward
SALDATORE NE MALTE ,KORRIK 2018
Saldator
Ass Zyrtar Inventari
Asistent/e Magazine
Bartender(Showman).
STEWARD-TRAGETET ITALIANE
EXECUTIVE CHEF-COSTA CROCIERE
ENGINE BOY
Kuzhinier
NDIHMES KUZHINIER/Gjuha Gjermane
Kuzhinier
SHEF KANTIERI
OFERTE PUNESIMI - AB SEMAN - ENGINE BOY
INTERNATIONAL HOST/HOSTESS
Juriste/Rekrutuese - DURRES
Operatore në Kroçera
INTERNATIONAL HOST/HOSTESS -COSTA CROCIERE
CASHIER/COSTA CROCIERE
ENGINE BOY-TRAGETET ITALIANE
AB Seaman
Teknik BARI
Teknik Ndricimi
Asistent magazinier-COSTA CROCIERE
EKSPERT PRODUKTESH
Kuzhinier per kuzhine japoneze
KAMARIER NË KOMPANINË E TRAGETEVE GNV PËR SHTETASIT E KOSOVËS.
Punonjës/e Kazinoje
Teknik Audio
Hotel Service Staff for Ro-Ro/Passenger Vessels (Germany-Spain)
HOSPITALITY OPERATOR
STEWARD/ESS GERMAN SPEAKING
Mbikëqyrës i Sigurimit të Cilësisë-NATO-Kosove
Teknik Audio
Teknik/programues televizioni tek Costa Crociere
Teknik Audio
FOTOGRAF TEK COSTA CROCIERA
Mekanik ne Bari-Itali
ELEKTROAUT(ITALI)
MEKANIK (ITALI)
BANAKIER NE KOMPANINE E TRAGETE GNV PER SHTETASIT E KOSOVES.
Chef De Partie
Asistent/e Magazine
Lektor me kohë të pjesshme për kurset e mashinerisë pranë kompanisë TSTS-Group!
Lektor me kohë të pjesshme për kursin skipper pranë kompanisë TSTS-Group!
TOUR EXPERT
Lektor me kohë të pjesshme pranë kompanisëTSTS-Group!
Kamarier
KAMARIER
Menaxher Kateringu-Kosove
Shef kuzhine-NATO-KOSOVE
Menaxher I dhomes se ngrenies-Kosove
Ndihmës kuzhinier/e
TOUR EXPERT
AUDIO TECHNIC/COSTA CROCIERA
KUZHINIER
MEKANIK (ITALI)
Hospitality Operator
FOTOGRAF NE KROCERE
RECEPSIONIST/E
Lektor prane kompanise TSTS-Group!
Kuzhinier per kuzhine japoneze
Bebisiter
Animatore per femije
Kamarier - Banakier Tirane
Kuzhinier per Krocera Luksoze
Nd-Kamarier ne krocere luksoze.
Demi Chef De Partie
Staf për restorant( KROCERA AMERIKANE)
Sanitare
LLAMARINIST(ITALI)
MEKANIK (ITALI)
Instruktor prane kompanise TSTS-GROUP!
Ekonomiste dhe Menaxhere Hr
Shërbim Klienti/Kasa
REKRUTUESE (F)
Rekrutuese/Juriste
Kamarier ne Krocere Luksoze
KAMARIER ME EKSPERIENCE
NDIHMES KUZHINIER/E NE KOMPANINE E TRAGETE GNV
Demi Chef De Partie Pastry
Chef De Partie Pastry
Ndihmes Zyrtar i Inventarizimit.
Juriste/Rekrutuese
Instruktor- Kuzhinier
ASISTENT LOGJISTIKE
Prezantues Makinash
PLUMBER
Sanitare
Rekrutuese (Gjuha Bullgare)
LLAMARINIST(ITALI)
JURISTE(REKRUTUESE) NE KOMPANINE TSTS-GROUP
Jurist (M)
Jurist (M)
Oficer I Sigurise se Fasilitetit Portual-Projekti TAP
REKRUTUESE prane Kompanise TSTS GROUP TIRANE
OFERTE PUNESINI NGA HOTEL HILTON GARDEN INN - TIRANE
NDIHMES KUZHINIER
INTERNATIONAL HOST/HOSTESS
NDIHMES KUZHINIER
Hospitality Operator
FOTOGRAF
ADULT ANIMATOR
CASHIER OPERATOR NE KROCERE
Llamarinist (Itali)
ELEKTROAUT (ITALI)
FOTOGRAF NE KROCERE
ANIMATORE PER FEMIJE TE COSTA CROCIERE
OFERTE PUNESIMI - AB SEMAN - ENGINE BOY
OFERTE PUNESIMI - AB SEMAN - ENGINE BOY
Mundesi punesimi per shtetasit nga kosova
ADULT ANIMATORE TE COSTA CROCERE
FOTOGRAF NE KROCERE
EKONOMISTE
SHOFER
Llamarinist (Itali)
REKRUTUESE prane Kompanise TSTS GROUP TIRANE
FOTOGRAF NE KROCERE - QERSHOR 2018
ADULT ANIMATORE NE KROCERE - QERSHOR 2018
ANIMATORE PER FEMIJE NE KROCERE -QERSHOR 2018
OFERTE PUNESIMI NGA SHEGA TRANS per Punonjes Operacional (Agjent) ne Portin e Durresit
REKRUTUESE prane Kompanise TSTS GROUP Tirane
SHITES PARFUMERIE/BOUTIQUE NE TRAGETET ITALIANE
PROJEKT INXHINIER/INXHINIER MEKANIK
MARINAR PRANE BORDIT TE ANIJEVE GNV - QERSHOR 2018
EKONOMIST/E PRANE ZYRAVE TSTS GROUP Tirane
Ekononist/e prane zyrave TSTS Group Tirane
PROJEKT INXHINIER/INXHINIER MEKANIK
PUNONJES OPERACIONAL- PORTI SHENGJINIT
OFERTE PUNESIMI - 10 CABIN BOY
HOUSEKEEPER NE DUBAI
SHITES/E PARFUMERIE/ BOUTIQUE NE TRAGETET ITALIANE
Kerkohet Inxhinier Ndertimi ose Inxhinier Mekanik
MUNDESI PUNESIMI NE BORDIN E ANIJEVE GNV (QERSHOR 2018)
HOUSEKEEPER MALTA HOTEL
DADO NE DUBAI
FEMALE COOK NE DUBAI
MARANGOZ NE MALTE ,KORRIK 2018
BOJAXHI NE MALTE ,KORRIK 2018
MASAZHATORE NE MALTE ,KORRIK 2018
PROJECT MANAGER NE MALTE ,KORRIK 2018
OPERATOR VINCI NE MALTE ,KORRIK 2018
MANIKYRISTE NE MALTE ,KORRIK 2018
Punonjes mirembajtje prane zyrave TSTS GROUP Durres
SHOFER PRANE ZYRAVE TSTS GROUP DURRES
Kerkohet EKSPERT LOGJISTIKE prane zyrave te TSTS GROUP DURRES
Kerkohet juriste ( rekrutuese ) ne zyrat e TSTS GROUP Durres
Intership per ekonomiste prane zyrave TSTS GROUP Tirane
TSTS Group kërkon "Punonjës shërbimi" ne tragete pasagjeresh
Yacht Stewardess / Housekeeping
TSTS Group kërkon Yacht stewardess/ masseuse ( masazhatore )
Hotel ne Malte / Housekeeping
Kerkohet Juriste me eksperience ne zyrat e TSTS GROUP DURRES
HEALTH AND SAFETY OFFICER IN ALBANIA
Yacht stewardess/masseuse (masazhatore)
Kerkohet ekonomiste me eksperience ne zyrat e TSTS GROUP TIRANE
Kerkohet Rekrutuese me eksperience ne zyrat e TSTS GROUP DURRES
HOUSEKEEPER DUBAI HOTEL
Punonjes Sherbimi ne Tragete
STEWARD - GUEST SERVICE
HOSPITALITY SERVICE SPECIALIST
Dancing Maestro
Lektor - TSTS Group Tirane
Guest Service - ne anije Crociera
Kuzhinier / Ndihmes Kuzhinier
Telemarketing Sales Personnel
REKRUTUES - TSTS GROUP TIRANE
Steward-Linja Puerto Rico
JURISTE
JURISTE
RECEPSIONIST
Pursers
Chief Stewards
Receptionists fluent in multiple languages
Stewards for Duty Free Shop and Catering
CASINO DEALER
Asistente Zyre
Casino Dealer
BALERINE
PROFESORE PER TRAJNIME NE FUSHEN DETARE & INDUSTRIALE
PROFESORE PER TRAJNIME NE FUSHEN DETARE
ANIMATOR FEMIJESH
Animator
ASISTENTE ZYRE
PROFESORE PER TRAJNIME NE FUSHEN DETARE
Steward
Oferte punesimi ne Crociera
PASTICIER / KUZHINIER
STWEARD - GUEST SERVICE
PASTICIER / KUZHINIER
Pasticier
BALERINES
Lektor
MARITIME SECURITY OPERATOR / OPERATOR I SIGURISE DETARE
FRIGORIFERIST
KUZHINIER
Lektor
Tour Guide
First cooks - Kryekuzhinier (ekuipazh anije)
Assistant Cooks - As/Kuzhinier (ekuipazh anije)
Galley Utility - Ndihmes ne Kuzhine (ekuipazh anije turistike)
Youth Counselor - Keshilltar (ekuipazh anije)
Assistant Pantry man - As/Magazinier
STEWARD / STEWARDESS
Parukier
Casino Croupiers / Krupiere ne Kazino
Kapiten/Oficer Anije
Assistant Pastry man - As/Pasticier (ekuipazh anije)
Photographer - Fototgraf (ekuipazh anije)
Assistant Pantry man - As/Banakier (ekuipazh anije)
Animator
MARITIME SECURITY OPERATOR/ OPERATOR I SIGURISE DETARE
STEWARD
Tema Safety & Training Sistemi Durres, ofron mundesi punesimi Steward për vajza dhe djem