Kuzhinier per kuzhine japoneze
No. della pubblicità di Anegino
AN33VN42
Industria
Servizi
Descrizione del lavoro
COSTA shpall pozicionin urgjent vakant të kuzhinieri për kuzhinë japonez .
Kontratë 8 mujore me të drejtë rinovimi. Pagë konkuruese dhe bonuse performance.
Pika referuese në lidhje me të gjitha besimet dhe pyetjet e kuzhinës japoneze. Menaxhimi i të gjitha kartonave japoneze Operacionet ushqimore-kulinare:
Përgatitjen e orarit javor për stafin japonez të Galley, caktimin e detyrave speciale, detyrat e pastrimit dhe pushimin
Arritja e buxheteve të Kompanisë në lidhje me koston e ushqimit dhe nivelet e inventarit; duke hetuar çdo devijim menjëherë.
Duke siguruar që kontrollet e cilësisë së ushqimit japonez dhe pjesët janë gjithmonë në përputhje me specifikimet e kompanisë.
Mbajtja e informuar e Shefit Ekzekutiv për çdo nevojë për kujdes.
Vlerësimin e të gjithë stafit të tij pas përfundimit të kontratës dhe në periudhat e vlerësimit të kërkuara nga kompania; vlerësimi i punonjësve që po tregojnë potencial për avancim të mëtejshëm dhe zhvillimin e nivelit të përgjegjësive të tyre menaxheriale.
Duke siguruar që përgatitja e ushqimit të bëhet në bazë të recetave të kompanisë dhe U.S.P.H. Shendeti i Brendshëm standardet 24/7 etj.
Eksperiencë 10 vjecare në sektor, ku të paktën 6 vite si shef ekzekutiv, nga ku tre si shef ekzekutiv për kuzhinën japoneze.
Të ketë mbaruar shkollën e kulinarinë i specializuar ne kuzhinën japoneze.
Ekperiencë në fushat manaxheriale të turizmit.
Për info kontaktoni në 0696066189.
Kontratë 8 mujore me të drejtë rinovimi. Pagë konkuruese dhe bonuse performance.
Pika referuese në lidhje me të gjitha besimet dhe pyetjet e kuzhinës japoneze. Menaxhimi i të gjitha kartonave japoneze Operacionet ushqimore-kulinare:
Përgatitjen e orarit javor për stafin japonez të Galley, caktimin e detyrave speciale, detyrat e pastrimit dhe pushimin
Arritja e buxheteve të Kompanisë në lidhje me koston e ushqimit dhe nivelet e inventarit; duke hetuar çdo devijim menjëherë.
Duke siguruar që kontrollet e cilësisë së ushqimit japonez dhe pjesët janë gjithmonë në përputhje me specifikimet e kompanisë.
Mbajtja e informuar e Shefit Ekzekutiv për çdo nevojë për kujdes.
Vlerësimin e të gjithë stafit të tij pas përfundimit të kontratës dhe në periudhat e vlerësimit të kërkuara nga kompania; vlerësimi i punonjësve që po tregojnë potencial për avancim të mëtejshëm dhe zhvillimin e nivelit të përgjegjësive të tyre menaxheriale.
Duke siguruar që përgatitja e ushqimit të bëhet në bazë të recetave të kompanisë dhe U.S.P.H. Shendeti i Brendshëm standardet 24/7 etj.
Eksperiencë 10 vjecare në sektor, ku të paktën 6 vite si shef ekzekutiv, nga ku tre si shef ekzekutiv për kuzhinën japoneze.
Të ketë mbaruar shkollën e kulinarinë i specializuar ne kuzhinën japoneze.
Ekperiencë në fushat manaxheriale të turizmit.
Për info kontaktoni në 0696066189.
Data e aplikimit të fundit : 24 Korrik 2020