Menaxher Kateringu-Kosove
Nr. i reklamës i Anegino
AD91VK81
Industria
Shërbime
Përshkrimi i punës
Përgjegjës për prodhimin e ushqimit, prezantimin dhe menaxhimin efektiv të grupit te kateringut
ES-KO
PERGJEGJESITE:
• Punimi me menaxheret e lartë për të realizuar, synimet financiare, komerciale dhe aktivitete dhe
siguroni që te plotësohet objektivi.
• Menaxhimi një ekipi të motivuar.
• Ndërtimi i marrëdhënieve të mira me bleresit dhe klientët.
• Përgjegjësi për llogarinë përfshirë buxhetin e laboratorit
• Përmirësimi i standarteve te websitet dhe ofrimi i shërbimit më të mirë të mundshëm,
• Rritja e shitjeve dhe përmirësimi i përfitimit.
• Organizimi mbledhjeve te rregullta me klientet.
• Parashikimi i kërkesave te stafit dhe pajisjeve në të ardhmen për aktivitetet e tij / saj
• Respektimi i proceseve dhe procedurave te ndërmarrjes.
• Sigurimi i respektimit te të gjitha rregulloreve HACCP dhe Higjienës së Ushqimit.
• Planifikimi, implementimi, monitorimi dhe kontrolli i cilësinë se shërbimit për të qene ne
standartet e kerkuara.
• Dorëzimi i shërbimeve ndaj Klientit,sipas kontrates se nenshkruar.
• Koordinimi dhe kontrolli i të gjitha aspekteve te operacioneve të projektit, përfshirë blerjen,
logjistikën dhe menaxhimi i sitit.
• Kontrolli të gjitha kostove qe të jene përputhje me kufijtë e buxhetit sipas politikave dhe
instruksioneve te ES-KO
• Ruajtja e marrëdhënieve të mira me klientët dhe stafin duke dhene nje sherbim te mire
• Drejtimi,motivimi dhe kontrrolli i punonjesve te ES-KO
• Vendosja e trajnimeve per stafin.
KUALIFIKIMET MINIMALE TE KERKUARA / EKSPERIENCA:
• Të paktën 5-10 vite të suksesshme në furnizim ushqimesh.
• Përvojë minimale 5 vjeçare si Shef Kuzhine dhe / ose në një rol udhëheqës.
• Certifikimi si Kuzhinier ose Certifikim në Menaxhimin e Mikepritjes.
• Përvoja ne kuzhinën ndërkombëtare.
• Përvoja e zbatimit të HACCP dhe Sigurisë së Ushqimit.
• Kuptimi i sistemeve të raportimit.
• Përvojë në administrimin e një qendre të kostos së fitimit dhe humbjes.
• Aftesi në kontroll dhe te kuptuarit te kostos së ushqimit, përfshirë humbjen, rotacionin per
nivele.
• Aftësi të jashtëzakonshme për prezantimin e ushqimit.
• Aftësi efektive të organizimit dhe administrimit të kohës.
•Aftësi për të komunikuar qartë me stafin, menaxheret dhe Klientët
• Aftësia për të udhëhequr një ekip për të drejtuar konsistencën dhe shpërndarjen e ushqimit me
cilësi të lartë dhe rezultate ne shërbim.
• Përvojë në menaxhimin e kontratave.
• Njohuri shume te mira te gjuhes agleze.
• Njohuri te mira kompjuterike.
Te interesuarit te aplikojne nepermjet Anegino.
Numra kontakti;
0696075888, 0672030620,0672030670
ES-KO
PERGJEGJESITE:
• Punimi me menaxheret e lartë për të realizuar, synimet financiare, komerciale dhe aktivitete dhe
siguroni që te plotësohet objektivi.
• Menaxhimi një ekipi të motivuar.
• Ndërtimi i marrëdhënieve të mira me bleresit dhe klientët.
• Përgjegjësi për llogarinë përfshirë buxhetin e laboratorit
• Përmirësimi i standarteve te websitet dhe ofrimi i shërbimit më të mirë të mundshëm,
• Rritja e shitjeve dhe përmirësimi i përfitimit.
• Organizimi mbledhjeve te rregullta me klientet.
• Parashikimi i kërkesave te stafit dhe pajisjeve në të ardhmen për aktivitetet e tij / saj
• Respektimi i proceseve dhe procedurave te ndërmarrjes.
• Sigurimi i respektimit te të gjitha rregulloreve HACCP dhe Higjienës së Ushqimit.
• Planifikimi, implementimi, monitorimi dhe kontrolli i cilësinë se shërbimit për të qene ne
standartet e kerkuara.
• Dorëzimi i shërbimeve ndaj Klientit,sipas kontrates se nenshkruar.
• Koordinimi dhe kontrolli i të gjitha aspekteve te operacioneve të projektit, përfshirë blerjen,
logjistikën dhe menaxhimi i sitit.
• Kontrolli të gjitha kostove qe të jene përputhje me kufijtë e buxhetit sipas politikave dhe
instruksioneve te ES-KO
• Ruajtja e marrëdhënieve të mira me klientët dhe stafin duke dhene nje sherbim te mire
• Drejtimi,motivimi dhe kontrrolli i punonjesve te ES-KO
• Vendosja e trajnimeve per stafin.
KUALIFIKIMET MINIMALE TE KERKUARA / EKSPERIENCA:
• Të paktën 5-10 vite të suksesshme në furnizim ushqimesh.
• Përvojë minimale 5 vjeçare si Shef Kuzhine dhe / ose në një rol udhëheqës.
• Certifikimi si Kuzhinier ose Certifikim në Menaxhimin e Mikepritjes.
• Përvoja ne kuzhinën ndërkombëtare.
• Përvoja e zbatimit të HACCP dhe Sigurisë së Ushqimit.
• Kuptimi i sistemeve të raportimit.
• Përvojë në administrimin e një qendre të kostos së fitimit dhe humbjes.
• Aftesi në kontroll dhe te kuptuarit te kostos së ushqimit, përfshirë humbjen, rotacionin per
nivele.
• Aftësi të jashtëzakonshme për prezantimin e ushqimit.
• Aftësi efektive të organizimit dhe administrimit të kohës.
•Aftësi për të komunikuar qartë me stafin, menaxheret dhe Klientët
• Aftësia për të udhëhequr një ekip për të drejtuar konsistencën dhe shpërndarjen e ushqimit me
cilësi të lartë dhe rezultate ne shërbim.
• Përvojë në menaxhimin e kontratave.
• Njohuri shume te mira te gjuhes agleze.
• Njohuri te mira kompjuterike.
Te interesuarit te aplikojne nepermjet Anegino.
Numra kontakti;
0696075888, 0672030620,0672030670
Data e aplikimit të fundit : 25 Qershor 2020