Kompania

Agikons

Industria : Ndërtim   /   Nr. Anegino : CN97DK42

Agikons

Agikons


Reklamat
MANOVRATOR
Eskavatorist
Hidraulik
Inxhinier Ndertimi
Arkitekt/e
Mekanik Elektroauto
Financier
Financier/e
Menaxher Financiar
Menaxher/e projekti
Punëtor ndërtimi
Operator i qëndrës së monitorimit
Inxhinier Mekanik
DREJTUES TEKNIK
Administrator për Rezidenca Civile kompleksi Marea në Golem
MENAXHER I MIREMBAJTJES
Shofer Betonjerie dhe Manovrator
Skulptor
Inxhinier Mekanik
Inxhinier/e Ndërtimi në Zbatim
DREJTUES TEKNIK/ Inxhinier Mekanik
Inxhinier/e Ndërtimi në Zbatim
Arkitekt/e
Menaxher/e i Sektorit Komercial & Turizëm
Administrator për Rezidenca Civile kompleksi MAREA në Golem
MENAXHER I MIREMBAJTJES
Drejtor Ekzekutiv (Sektori Turizëm)
Inxhinier Përpunimit Druri
Menaxher Projekti
Hidraulik
Shofer Betonjerie dhe Manovrator
Arkitekt/e
Menaxher Projekti
Jurist/e
Administrator për Rezidenca Civile kompleksi MAREA në Golem
Hidraulik
Inxhinier Mjedisi
Inxhinieri Elektrik
Magazinier
Menaxher/e i Kujdesit ndaj Klientit
Shofer Kamioni dhe Manovrator
Manaxher Projekti
Arkitekt/e
Asistente Zyre
Magazinier
Drejtor/e Finance
Inxhinier Mekanik
Manaxher Projekti
Inxhinier Prodhimi
Përgjegjës Reparti
Asistente Zyre
Inxhinier Mekanik
Menaxher i mbikqyrjes së ambjenteve me qera
Inxhinier/e Ndërtimi
Inxhinier i specializuar në impiante HVAC
Asistent/e Projekti
Inxhinier Mekanik
Asistent/e Projekti
Inxhinier/e Ndërtimi
Menaxher i mbikqyrjes së ambjenteve me qera
Financier/e
Inxhinier i specializuar ne impiante HVAC
Inxhinier Ndertimi
Arkitekt
Manovrator
Inxhinier Mekanik
Saldator
Administrator për Rezidenca Civile, Tiranë
Menaxher Projekti (sektori i prodhimit)
Menaxher Projekti
Operatore Back Office
Agjent Rezervimesh
Inxhinier i specializuar ne impiante HVAC
Inxhinier Topograf
Magazinier
Recepsioniste (sezonale)
MENAXHER SHITJESH PER SHERBIME HOTELERIE
Kerkojme Rrobaqepese Tapicerie
Magazinier
Menaxher Marketingu
FINANCIERE
Supervizor ne Ndertim
Kerkojme Arkitekt
Kerkojme "Mekanik", "Xhenerik" dhe " Elektroaut"
Kërkohet Teknik Ndërtimi
Inxhinier ne Projektim
Inxhinier Ndertimi
Asistent Menaxher Projekti
Supervizor Ndertimi
Kerkohet Specialist Duralumini dhe Plastike
Administrator ne Rezidencen Marea, Golem
Drejtor i Rrjetit te Kujdestareve te Banesave
Menaxher Gjelberimi
Specialist marketing & shitje
Administrator ne Rezidencen “Kodra e Diellit” Tirane
Menaxher Pastrimi
Menaxher Recepsioni
Menaxher Restoranti
Kuzhinier ne Sarande
Menaxhere eventesh
Asistent Menaxher Financiar
Menaxher/e Financiar
Recepsionist
EKONOMIST
Food & Beverage manager
Kerkojme Administrator Rezidence ne Sarande, Dhermi, Qerret
Kerkohet Menaxher i Mirembajtjes
Kekrojme Inxhinier Mekanik
Kerkojme Specialist Tapicerie
Kerkojme Jurist
Kerkojme Menaxher Projekti
Kerkojme Marangoz
Kerkojme Bojaxhi Mobilerie
Kerkojme Saldator
Kerkojme Menaxher te Burimeve Njerezore
Kerkohet Operator Sherbimi
Kerkohet Operator i Sistemit te trareve, Marea Resort, Qerret
Kerkohet Jurist
Menaxher Projekti
Kerkojme Marangoz
Bojaxhi Mobilerie
Kërkohet Hidraulik
Kerkojme Saldator
Kerkojme Menaxher te Burimeve Njerezore
Kerkojme Arkitekt/e
Kamarier
Arketare
KAPITEN SKAFI
Kerkojme Menaxher Projekti ne fushen e ndertimit
ood & Beverage Manager
Jurist/Koordinator projekti
Kërkohet Financier
Drejtor Administrimi
Menaxher/e Restoranti
Arkitekt/e
Arketare
Menaxher Financiar Projekti
Menaxher Eventesh
Food & Beverage Manager
Menaxher financiar projekti
Kekrojme Manovrator
Kerkojme Topograf
Kërkojmë Drejtor të Burimeve njerëzore
Kërkohet Arkitekt/e
Kërkohet Marangoz
Kërkohet Saldator
Kerkohet Specialist Duralumin dhe Plastike
Kërkohet Elektriçist
Kërkojmë Arkitekt/e
Kërkohet Bojaxhi Mobilerie
Kërkohet Saldator
Marangoz
Arktekt/e
Teknik ndërtimi
Inxhinier Ndërtimi
Specialist Mozaiku
Kërkohet Arkitekt/e
Kërkohet Inxhinier ndërtimi
Kërkohet Saldator
Kërkohet Marangoz
Jurist/Koordinator projekti
Specialist Mozaiku
Kërkohet Arkitekt/e
Arkitekt/e
Jurist/Kordinator projekti ligjor dhe administrativ
Inxhinier Mekanik
Inxhinier Elektrik/e
Drejtor Finance
Financier/e
Kontabilist/e
Audit
Menaxher Hoteli Qeparo
Menaxher Restoranti
Administrator/e ne Rezidencen “ Bougainville Bay” Sarande
DREJTOR I PROGRAMIT TE TURIZMIT
Administrator ne Rezidencen “Kodra e Diellit”
Shofer
Menaxher Sherbimesh dhe Eventesh
Manaxher i ushqimeve dhe pijeve
Monitorues dhe Operator Sherbimi
Menaxher Recepsioni
Specialist marketing & shitje
Menaxher Bar/ Restoranti
Elekticist/e
Jurist/e
Magazinier/e
Topograf
Menaxher /e Financiar
Menaxher/e Operacionesh
Menaxher/e Projekti
Inxhinier Ndertimi
Arkitekt
Menaxher/e Marketingu
Inxhinier/e Mjedisi
Ekonomist/e
Inxhinier/e Elektrik
Arketar/e
Manovrator Eskavatori
Elektromekanik
Manovrator Damperi
Manovrator Bombkati
Manovrator Fadrome
Inxhinier ne Degen Teknike
Shofer Kamioni
Manovrator Rruli
Arkitekt/e
Kuzhinier ne Sarande
Menaxher/e Finance
Xhenerik/ Mekanik
Menaxher/e Projekti
Supervizor dhe Bashkedrejtues teknik
10 Saldator
15 Marangoz
5 Specialist Duralumin Plastik
Punonjës Qeramike
Tapicier / Rrobaqepës tapicerie
Ndihmës Saldator ose Ndihmës Marangoz
Kryekamarier per Gjirin e Bougainville Bay Sarande
Kamarier dhe Banakier Dhermi ,Vlore
Recepsionist/e Dhermi ,Vlore
Menaxher Recepsioni
Drejtor i Rrjetit te Kujdestareve te Banesave
Supervizor dhe Bashkedrejtues teknik
Arkitekt/e
Kompania “ Agikons” sh.p.k kërkon Arkitekt/e
Kompania “ Agikons” sh.p.k kërkon Inxhinier Ndertimi
Kompania “ Agikons” sh.p.k kërkon të punësojë Menaxher Projekti
Kompania “ Agikons” sh.p.k kërkon të punësojë Supervizor dhe Bashkedrejtues teknik
Kompania Agikons kërkon të punësojë Kontabilist/e
Kompania Agikons Shpk kërkon të punësojë Menaxher/e Marketingu
Menaxher Marketingu
Administrator i pjeseve te bashkepronesise ne ndertesat e banimit dhe sherbimit ne Kompleksin Turistik Marea
Kerkohet Inxhinier mekanik
Kompania Agikons kerkon te punesoje Topograf
Agikons kërkon Drejtor finance dhe kontabiliteti
Kompania "Agikons shpk" kerkon te punesoje: Saldator
Agikons kerkon kandidate per postin e Drejtorit te Finances dhe Kontabilitetit
Agikons kërkon Menaxher per ambjentet me qera (zyra, apartamente, dyqane, vila, hapesira te tjera)
Topograf
INXHINIER ZBATIMI
Specialist ne fushen e gjelberimit, frutikultures, lulishteve etj,.
Inxhinier mekanik
Magazinier
Shofer
Menaxher Operacionesh
Operator i qendres se monitorimit
Asistente Zyre
Menaxher Financiar
Arkitekt
Menaxher Marketingu
Koordinator Projekti
Punetor dhe Specialist Ndertimi
Menaxher Restoranti
Punonjes Arke
Tirane, ofroj vend pune MAGAZINIER
Tirane, ofroj vende pune
Kompania Agikons kerkon Menaxher Gjelberimi ne rezidencen Kodra e Diellit