Kompania

Mon Cheri Shpk

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CR13BS97

Mon Cheri Shpk

“Mon Chéri” synon të jetë kompania lider në Shqipëri në sektorin e ushqimit dhe pijeve me bazë kafeje, duke vendosur standarde të reja në fushën e shërbimit dhe produkteve që ofron. Mon Chéri sjell një frymë të re, duke ndikuar në krijimin e një stili të ri jetese, i cili në fokus ka të rinjtë, njerëzit e punës dhe të gjithë ata persona që karakterizohen nga dinamizmi dhe kërkesa e lartë për të shkëmbyer energji pozitive.

Mon Chéri vepron në tregun shqiptar që nga viti 2005 dhe sot numeron 10 njësi në çdo kënd të Tiranës me nje trend rrites te fuqishem i cili parashikon dyfishim te njesive “Mon Cheri” ne Tirane brenda nje harku kohor 1 vjecar. Shumë shpejt ne do te jemi prezent me njesite “Mon Cheri” edhe në qytetet kryesore të Shqipërisë.

“Mon Cheri” përzgjedh më të mirët për t’i përfshirë në familjen e saj: personat më energjikë, entuziastë e miqësorë dhe sigurisht ata që kanë pasion kafen. Jemi të veçantë, pasi investojmë që burimet tona njerëzore të ofrojnë shërbimin më të mirë. Punonjësit tanë trajnohen dhe testohen sipas standardeve të produkteve dhe shërbimit Mon Chéri. Eksperienca me Mon Chéri nuk mbaron këtu, personat më të motivuar dhe kërkues mund të avancojnë në pozicione si asistent manaxher, manaxher dhe më shumë!

Emri “Mon Chéri” transmeton pozitivitet, dashuri, harmoni, vlera të cilat ne kërkojme t'i nxisim si tek punonjesit, edhe tek klientët tanë. Stafi ynë i sjellshëm dhe mikpritës përbëhet nga 67% punonjëse femra, pasi ne mendojmë se vetë figura femërore mund të transmetojë më së miri vlerat që qendrojnë në thelb të kompanisë tonë. Në ambjentet tona cdokush gjen një atmosferë miqësore, e cila i bën klientët dhe punonjësit të ndihen si pjesë e shtëpisë.


Reklamat
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësojë Banakiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësojë Shitëse në Coffee Shop
Supermarket “Euro1” Kerkon te punësoje Kasiere
Fier Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësojë Banakiere
Durres, Supermarket “Euro1” Kerkon te punësoje Kasiere/Sistemuese
Durres, Supermarket “Euro1” Kerkon te punësoje Shitese
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë AGJENT SHITJE
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësoje Menaxher Marketingu
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësoje Financiere
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë MENAXHER SHITJESH
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop (DURRES)
Vlore Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësojë Shitese ne Coffee shop
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje Pergjegjese Magazine
FIER- Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Tirane, ofroj vend pune Social Media Specialist
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësoje Sanitare
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësojë Femra në Sektorin e Shërbimit
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop (VLORE)
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësojë Kamariere
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësoje Specialiste e Prokurimeve
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësoje Menaxher të përgjithshëm
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje Shefe Finance
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë AGJENT SHITJE DHE SHPERNDARJE
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje DESIGN
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë MENAXHER SHITJE
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MARKETING&GRAPHIC DESIGNER
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Specialiste Marketingu
Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST/E BRUMI
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHERE MARKETINGU DHE SHITJE
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MARKETING&GRAPHIC DESIGNER
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje DESIGN
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent SHITJE
Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHERE MARKETINGU DHE SHITJE
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Specialiste Marketingu
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje DESIGN
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MARKETING&GRAPHIC DESIGNER
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent SHITJE
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Specialiste Marketingu
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHER/E MARKETINGU DHE SHITJE
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MARKETING&GRAPHIC DESIGNER
Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MAGAZINIER
Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje Mirmbajtes Teknike/ ELEKTRICIST
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent SHITJE
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasier/e
Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje Nd/pasticiere
Kompania "Mon Cheri" kerkon te Pasticiere (F/M) te Kualifikuar
Kompania “Mon Chéri” Kërkon të punesojë NDIHMES Magazinier
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje JUNIOR GRAPHIC DESIGNER
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje GRAPHIC DESIGNER
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Shitëse në Coffee Shop ne qytetin e DURRESIT
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje Nd/pasticiere
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Shitëse në Coffee Shop ne qytetin e DURRESIT
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHER/E
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje Pasticiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Shitëse në Coffee Shop ne qytetin e DURRESIT
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Shitëse në Coffee Shop ne qytetin e DURRESIT
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MAGAZINIER
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Specialiste Marketingu
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Specialiste Marketingu
Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje Nd/pasticiere
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MAGAZINIER
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MAGAZINIER
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent SHITJE
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Specialiste Merketingu
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Shitëse në Coffee Shop ne qytetin e DURRESIT
Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent SHITJE
Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Shitëse në Coffee Shop ne qytetin e DURRESIT
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHER/E
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent SHITJE
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MAGAZINIER
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHER/E MARKETINGU DHE SHITJE
Kompania “Mon Chéri” Kërkon të punesojë Ndihmës Magazinier
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHERE MARKETINGU
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent SHITJE
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHER/E
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHERE MARKETINGU DHE SHITJE
Financier/e
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Kamariere
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje MENAXHER/E
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punesoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punosoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Kasiere
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Kasiere
Roje Objekti ( Magazine)
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje PASTICIERE
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shitese ne Coffee Shop
Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit dhe Mardhenies me Publikun
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MIRMBAJTES TEKNIKE
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësoje Specialiste MARKETINGU
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje MIRMBAJTES TEKNIKE
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësoje MENAXHERE
Kompania “Mon Chéri” Kërkon te punësoje Pergjegjes TEKNIKE
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësoje Ndihmes Kuzhinie/re
Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësoje Kuzhiniere
Kompania “Mon Cheri” kerkon te punesoje Financiere