Kompania

NEXT Shpk

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CB94JK33

NEXT Shpk


Reklamat
“NEXT" ka shpallur vende vakante per pocizionin e punes "Konsulent Financiar te gjuhes Spanjolle dhe Italiane"
“NEXT" ka shpallur vende vakante per pocizionin e punes "Konsulent Financiar te gjuhes Spanjolle"
Next shpk kerkon te punesoj agjent financiar Italisht: Page baze 600 Euro/ Bonuset me te larta ne Treg
Operator telefonik ne fushaten e Turizmit Dentar
Next shpk kerkon te punesoj agjent financiar Spanjisht: Page baze 600 Euro/ Bonuset me te larta ne Treg
“NEXT" ka shpallur vende vakante per pocizionin e punes "Konsulent Financiar te gjuhes Angleze"
Kerkohet Trajnues per Account Manager!!
NEXT SHA ESHTE NE KERKIM TE CONSULENT/SPANJISHT
“NEXT" ka shpallur vende vakante per pocizionin e punes "Konsulent Financiar te gjuhes Italiane"
Next shpk kerkon te punesoj 2 Agjent (Closer) Italisht/ Spanjisht per Live/Web Leads
Consulenti per il trading online
Agenti Aperture
Next cerca Consulenti per il trading online
Tirane, Next Group kerkon te punesoj agjent financiar per gjuhen Italiane part time !!!
Next kerkon te punesoj Supervizor (Financiar) te gjuhes Italiane
Sekretare/recepsion
Durres, kerkohen Agenti Aperture
Durres, kerkohen agjent telefonik financiare te gjuhes Italiane
Tirane, Next shpk kerkon Supervizor dhe Account Manager Financiar te gjuheve:
Kerkohrn 20 operatore telefonik te gjuhes italiane dhe spanjolle
Kerkohet Trajnuese per Account Manager!!
Tirane, Piki Bar & Snacks kerkon kamariere (F) , per turnin e pasdites
Tirane, Luarasi Resto Bar kerkon te punesoje Kuzhinier/Picajol
Tirane, Piki Bar & Snacks kerkon kamarier , per turnin e pasdites
Tirane, Luarasi Resto Bar kerkon te punesoje kuzhinier/e per gatime Tradicionale
Tirane, Luarasi Resto Bar kerkon te punesoje Picajol
Tirane, Next kerkon te punesoj 3 ekonomist/e
Tirane, Next kerkon te punesoj Specialist-ekonomie me eksperience
Luarasi Resto Bar kerkon te punesoje kuzhinier/e
Luarasi Resto Bar kerkon te punesoje kamarier/e dhe banakier/e.
NEXT kerkon te punesoje IT/ Durres
NEXT kerkon te punesoje IT (F)
NEXT kerkon te punesoje IT (F)
NEXT kerkon te punesoje IT (F)
Konsulent Financiar te gjuhes Italiane
Konsulent Financiar te gjuhes Angleze
Konsulent Financiar te gjuhes Spanjolle
Operator Telefonik Financiar Italisht
Operator Telefonik Financiar Spanjisht
Se busca - GERENTE DE CUENTA
Operator Telefonik Financiar Anglisht
Next ofron pune "vezhgues kamerash"
Vezhgues kamerash
recepsion/sekretare
Cercasi - Account Manager
NEXT SHA ESHTE NE KERKIM TE TEAM LEADER/ GJERMANE
NEXT SHA ESHTE NE KERKIM TE TEAM LEADER/ GJERMANE
Agjente/gjuha gjermane
Vajza per promocion
Forex Retention Agents
Kerkohet Retention English
Forex Retention Agents
Team Leader Forex
Forex Opening Agents
cercasi / agente aperture / team leader / consulente
Cercassi BackOffice/Quality Agent
Quality
Recruitment/Training Personnel
Cerca Team Leader
Appuntamenti
Financiere
Cercassi formatrice
Ofroj vend pune sekretare personale
Ofrohet vend pune sekretare
Appuntamenti
Specialist It
Cercassi BackOffice/Quality Agent