Kompania

Genegen Shpk

Industria : Teknologji   /   Nr. Anegino : CB67HT13

Genegen Sh.p.k. është një web i bazuar në gjetjen e zgjidhjeve.

Genegen SH.P.K. është themeluar në Dhjetor 2010 në Tiranë-Shqipëri. Bashkëthemeluesit kishin mbi 12 -vjet eksperiencë biznes interneti kur kompania u krijua.

Genegen SH.P.K. është e fokusuar në web zgjidhje bazë, që janë praktike, të përdorshme në jetën e përditshme dhe që mund të integrohen me sukses në infrastrukturën ekzistuese.

Tregu kryesor që synon kompania është bota shqiptare që flet. Genegen SH.P.K. është duke planifikuar, për të prezantuar ekspertizën e tregut shqiptar, me Anegino, i cili është një mbështetje e avancuar sistem rekrutimi, që është menduar të përmirësojë në mënyre dramatike cilësinë e punësimit në tregun shqiptar.

Vendet ku bashkëthemeluesit kanë punuar dhe studiuar përfshijnë: Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Greqi, Turqi,dhe së fundi në Shqipëri. Genegen SH.P.K. pretendon një mjedis të fortë ndërkombëtar dhe vizion global.

Industry : Technology   /   Anegino No : CB67HT13

Genegen Shpk is a web based solutions provider.

Genegen Shpk is founded on December 2010 in Tirana, Albania. The co-founders already had over 12 years of internet business experience when the company was founded.

Genegen Shpk is focused on web based solutions that are practically usable in the real life and could be integrated to the existing infrastructure successfully.

The main target market of the company is the Albanian speaking world. Genegen Shpk is planning to introduce It's expertise to the Albanian speaking market with Anegino, which is an advanced recruitment support system that is supposed to improve the employment quality dramatically in the Albanian market.

The countries where the co-founders worked and/or studied include the United States of America, Greece, Turkey and finally Albania. Genegen Shpk claims a strong international background and global vision.

Sektör : Teknoloji   /   Anegino No : CB67HT13

Genegen Shpk ağ tabanlı çözümler sunan bir şirkettir.

Genegen Shpk Aralık 2010'da Arnavutluk'un başkenti Tiran'da kurulmuştur. Şirket kurulduğunda kurucuların internet dünyasında iş yapma deneyimi zaten 12 yılı aşkındı.

Genegen Shpk gerçek yaşamda kullanılabilen ve mevcut altyapı ile bütünleştirilebilen ağ çözümleri üretmeye odaklanmıştır.

Şirketin hedef pazarı, Arnavutça konuşan insanlardır. Genegen Shpk gelişmiş bir istihdam destek sistemi olan Anegino ile uzmanlığını Arnavut pazarına sunmayı planlamaktadır. Anegino'nun Arnavut pazarındaki istihdam kalitesini yüksek düzeyde iyileştirmesi beklenmektedir.

Kurucuların çalıştığı ve/veya eğitim aldığı ülkeler arasında Amerika Birleşik Devletleri, Yunanistan, Türkiye ve son olarak Arnavutluk sayılabilir. Genegen Shpk güçlü bir uluslararası temele ve küresel vizyona sahip olduğu iddiasını taşımaktadır.


Reklamat
Kërkojmë punonjës që flasin shqip për të punuar nga shtëpia
Anegino kerkon perfaqesues klienti
Usta çatie
Usta per mur guri
Kerkohet punonjes finance te raportoje ne standardet IFRS
Kërkohet Picier
Kërkohet Inxhinier me Liçensë
Editors wanted
Kërkohet dikush që të bëjë punë shtesë
Përfaqësues klienti që do të punojnë përkohësisht në sezonin e verës
Mundësi Karriere dhe të ardhurash të larta në sektorin e patundshmërive
Kerkohet Bojaxhi
Pastruese dhe larese enesh per Anegino Lounge
Pastruese dhe larese enesh per Anegino Lounge
Banakier/e për Anegino Lounge
Kamarier/e për Anegino Lounge
Anegino kërkon Koordinator Agjentësh
Anegino kërkon Agjentë Kontakti me Bizneset
Kërkojmë të reja energjike për asistente zyre
Kërkohet Gazetar
Ndihmës Banakier/e për Anegino Lounge në TEG
Kamarier/e me kohë të pjesshme për Anegino Lounge
Kamarier/e për Anegino Lounge
Service Managers for Anegino Portal
Genegen Shpk, Pronar i projektit Anegino kërkon administrator
Kamarier/e për Anegino Lounge
Law school students for a research project on work contracts
Kamarier/e për Anegino Lounge
Ndihmës/e për fund-javën për Anegino Lounge
Executive Assistant for Anegino web site
Arkitekt/e për dizenjimin e zyrave qëndrore të Genegen Shpk
Ekonomist/e
Kamarier për Anegino Lounge në TEG
Banakier/e për Anegino Lounge në TEG
Kamariere për Anegino Lounge në TEG
Pastruese dhe larese enesh per Anegino Lounge
Genegen Shpk kërkon administrator
Arkitekt/e per dizenjimin e Anegino Lounge 2
Kamariere për Anegino Lounge në TEG
Banakier/e për Anegino Lounge në TEG
Pastruese dhe larese enesh per Anegino Lounge
Kamariere për Anegino Lounge në TEG
Banakier/e për Anegino Lounge
Asistent Menaxher per Anegino Lounge
Kamariere për Anegino Lounge në TEG
Kamarier për Anegino Lounge në TEG
Ndihmës/e për fund-javën për Anegino Lounge në TEG
Kasier/e për Anegino Lounge në TEG
Banakier/e për Anegino Lounge në TEG
Genegen shpk is looking for an office assistant
Femer per pjatalarese gjate fundjaves
Kërkojmë individë energjikë dhe të orientuar drejt rezultatit për ekip shitjesh në Anegino
Kërkohet Gazetar
Kërkojmë të rinj energjik për administratore zyre
Looking for a young and energetic office administrator
Kërkim për prezantues që të punojnë në panairin Klik Ekspo Grup
Looking for results oriented and energetic individuals for Anegino sales team
Kërkojmë individë energjikë dhe të orientuar drejt rezultatit për ekip shitjesh në Anegino
Përkthimi i websajtit Anegino nga shqipja në italisht
Translation of Anegino website from English to Albanian