Portofoli im
Mireseerdhet ne PortofoliIm

Portofoli Anegino eshte krijuar ne menyre qe ju te mbani llogarite e shpenzimeve. Ne portofolin Anegino, ju mund te regjistroni shpenzimet, mund te klsifikoni shpenzimet duke i etiketuar ato dhe mund te menaxhoni shpenzimet. Mund te krijoni me shume se nje portofol ne menyre qe te mbani llogari te ndryshme per grupe shpenzimi te ndryshme.

Per te pare se si funksionon Portofoli Anegino, ju lutemi te krijoni nje portofol dhe te shtoni minimalisht nje shpenzim.

Ky sherbim eshte falas.
Info
Email :     Fjalëkalimi :