Kompania

OPUS Shpk

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CS42UC15

OPUS Shpk


Reklamat
Kerkohet: AGJENT SHITJE PAKETA GOOGLE DHE E-COMMERCE (500 euro netto)
Kerkohet : Specialist Google Adwords
KERKOHET: KONSULENT SHITJE (ME GIA' KLIENTE) PER SHERBIME DIGITALE
Kerkohen : 2 REKRUTUES ne GJUHEN SHQIPE
KERKOHET: COPYWRITER
Kerkohet:Trajnuese/ Formatore ne call center
Kerkojme: Recepsioniste
OPUS CERCA: 100 CONSULENTI LUCE GAS 300-500 lek/ora
Kerkohen: SOCIAL MEDIA SPECIALIST
Kerkohet: Specialiste Burime NJerezore
Kerkohet: Team Leader me grup (fushate telefonie)
Kerkohet: Graphic Designer (FREELANCE)
Kerkohen: 50 Operator per fushaten APPUNTAMENTI 270 LEK/ORA + BONUSE
Cerchiamo: 150 Operatori per sondaggi
Cerchiamo : SUPERVISORE LUCE GAS
Kerkohet : BACK OFFICE
Kerkojme: Operatori Luce-Gas, 300-450 lek/ora
Kerkohet: Supervizor Luce Gas me eksperience
Kerkohet : Programues ** BACK END**
Kerkohet: Programues FRONT END
Kerkojme: Recepsioniste
Kerkohet : JUNIOR IT
Flet italisht por nuk ke eksperience? Opus te ofron mundesi punesimi
Plazh-Durres, Kerkohet : SANITARE
Plazh-Durres, Kerkohet: SHEF GUZHINE
Kerkojme: 150 Operatori Luce-Gas, 250-350 lek/ora
Kerkojme: Operator/e Italisht Luce Gaz
Kerkohen: 50 Operator per Appuntamenti ne gjuhen italiane
Cerchiamo : Agenti di Marketing full time - Base fino a 600 Euro + Bonuse
Kerkohet: Floor Manager ne gjuhen GREKE
Cerchiamo : Agenti di vendita (600 euro netti+bonus)
OPUS CERCA 100 OPERATORI OUTBOUND (PART-TIME)
Kerkohen: Operator Sondazhe ne Gjuhen Spanjolle
Kerkohen: Operator per Sondazhe ne gjuhen SPANJOLLE
Cerchiamo : 50 Agenti di Vendita
Kerkohen: Agjent Shitjesh Spanjisht
Cerchiamo : Agenti di vendita (500nett+bonus)
Kerkohen: 200 Agjent Marketingu Greqisht
Kerkohet: Graphic Designer
Cerchiamo: Team Leader 6 ore (60.000 stipendio base+Bonus)
Kerkojme: OPERATOR LUCE GAS ME EKSPERIENCE
Kerkohet : SENIOR GRAPHIC DESIGNER
Cerchiamo: Operatori LUCE-GAS ( Part-time)
OPUS CERCA 100 OPERATORI OUTBOUND
OPUS CERCA 100 OPERATORI OUTBOUND
OPUS KERKON 100 OPERATORE DHE TEAMLEADER OUTBOUND
Cerchiamo : Operatori Broker full time
Cerchiamo :Broker /Operatori Presa Appuntamenti 250lek/ora
Cerchiamo: Formatore
Kerkojme: Recepsioniste
Cerchiamo :OPERATORI PER LA NUOVA SEDE DI ELBASAN
Cerchiamo: Operatori Presa Appuntamenti
Kerkohet : Specialist IT me eksperience
Elbasan: Kerkojme supervizor ne gjuhen italiane
Kerkohet:Specialist IT