Kompania

Albania Recruitment

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CO33DE83

Albania Recruitment


Reklamat
DUBAI, DOHA, BAHRAIN, OMAN
Vende te lira pune ne KSA. Intervistat zhvillohen ne Tirane me 25-27 TETOR 2021
PUNESOHU NE ARABI SAUDITE. APLIKO DHE REZERVO NJE INTERVISTE PUNE!
DOHA QATAR, PREZANTUES/E NE SHOWROOM/SHITJE
DOHA QATAR, Sales Associates. APPLY NOW!
Online Event on May 11th in Albania. Get information from top business schools from around the world.
Business schools from around the world look forward to meeting you online on May 12th in Albania.
Online event on May 12th in Albania. Get information from top business schools from around the world.
DOHA HYPERMARKET, Kerkohen MENAXHER/E per sektore te ndryshem!
TURQI, punesim SEZONAL ose AFATGJATE. Apliko dhe rezervo nje interviste pune!
TURQI, Punesim Afatgjate ose Sezonal per periudhen Mars-Tetor
RIYADH, Hostess, Waitress, Chefs, Bartender, Restaurant Manager etc.
RIYADH SAUDI ARABIA, Vende te Lira Pune, Pakete e Plote Punesimi!
DOHA, QATAR: Finance Manager, Marketing Manager, Accountant, IT Administrator, Document Controller
OFFICE and MANAGEMENT positions for a 5 star Hotel in DOHA QATAR
Punesim SEZONAL ose AFATGJATE ne TURQI
INFERMIER/E, Mundesi e shkelqyer punesimi ne LINDJEN E MESME.
We’re Hiring NURSES
MALTE, vende te lira pune per SHEF KUZHINE, KUZHINIER.
Punesohu ne DUBAI. Mundesi punesimi ne Restorant.
Mundesi punesimi ne DOHA QATAR. Vende te lira pune ne sektore te ndryshem
Punesohu ne MALTE. Vende te lira pune per INFERMIER/E, KUJDESTAR/E PER TE MOSHUAR
Punesohu ne ITALI. Vende te lira pune per INFERMIER/E
PROGRAM 3-MUJOR PUNESIMI NE GJERMANI PER STUDENTE
Mal i Zi, Kerkohen PUNETORE NDERTIMI per Ndertim Rrugesh
MAL i ZI, Kerkohen PUNETORE NDERTIMI, Kontrate 1-Vjecare
Vende te Lira Pune ne DUBAI, DOHA, ABUDHABI, BAHRAIN, OMAN !
Kerkohet Shef Kuzhine, Kuzhinier dhe Ndihmes Kuzhinier ne Malte !
Te Udhetosh dhe Punosh njekohesisht ? Totalisht e Mundur ✅ Punesohu ne Krocere dhe Vizito Vendet me te Bukura te Botes !
PUNESIM 3-Mujor ne GJERMANI
DUBAI, Kerkohet Recepsionist/e, Guest Relation Agent/Officer, Hostess
EUROPE, VENDE TE LIRA PUNE NE MALTE ✅
MALTE, Kerkohen: ANIMATOR/E per Femije, ENTERTAINERS, SPORTS ENTERTAINERS, DANCE ANIMATORS...
MALTE, Vende te Lira Pune per: KAMARIER/E, BANAKIER/E, STAF KUZHINE, ETJ
MUNDESI PUNESIMI NE DUBAI !
Vende te Lira Pune ne DUBAI, DOHA, BAHRAIN !!!
GJERMANI, Kerkohet Staf per Punesim ne Krocere Gjermane !
MUNDESI PUNESIMI NE TURQI ✅ Antalya, Alanya, Belek, Kemer, Bodrum, Izmir, Marmaris
TURQI, Punesim ne Resorte me 5 Yje. PUNESIM SEZONAL OSE AFATGJATE
GJERMANI, Kerkohen SHOFERE me Leje Drejtimi te kategorise B
PUNESIM SEZONAL NE TURQI, Prill -Tetor, Maj - Tetor 2020 ✅
TURQI, Punesim ne Resorte me 5 Yje per Sezonin Veror 2020
PUNESIM NE KROCERE GJERMANE ! INTERVISTAT ZHVILLOHEN NE TIRANE ME DATE 19 SHKURT 2020
MALTE, Vende te Lira Pune per: PUNONJES KINEMAJE, SHITES/E, SUPERVIZOR/E
Punesohu ne KROACI ! 25 JANAR 2020, Apliko dhe Rezervo nje Interviste Pune !
MUNDESI PUNESIMI NE KROACI PER SEZONIN VEROR 2020
KROACI, Punesim per SEZONIN VEROR 2020. INTERVISTAT ZHVILLOHEN ME DATE 25 JANAR 2020
MUNDESI PUNESIMI NE DOHA QATAR, per TRAJNER/E PALESTRE ✅
PUNESOHU NE KROCERE DHE VIZITO VENDET ME TE BUKURA TE BOTES !
PUNESIM NE KROCERE GJERMANE ! INTERVISTAT ZHVILLOHEN NE TIRANE ME DATE 20 NENTOR 2019 !
PROGRAM 3 MUJOR PUNESIMI NE GJERMANI PER STUDENTË !
✅ PROGRAM 3 MUJOR PUNESIMI NE GJERMANI PER STUDENTË TE PADIPLOMUAR ENDE ✅
GJERMANI, PROGRAM 3 MUJOR PUNESIMI ✅
MUNDESI PUNESIMI NE DUBAI ! 12 TETOR 2019, INTERVISTE PUNE DIREKT ME PERFAQESUES NGA DUBAI NE TIRANE !
Vende te Lira Pune ne DUBAI ! Intervistat zhvillohen ne TIRANE me 12 TETOR 2019
PUNESOHU NE DUBAI ! Apliko dhe Rezervo nje Interviste Pune !
Vende te Lira Pune ne DUBAI ! Intervistat zhvillohen ne TIRANE me 11 Tetor 2019
PUNESOHU NE DUBAI, 11 TETOR 2019, INTERVISTA PUNE DIREKT ME PERFAQESUES NGA DUBAI NE TIRANE
Punesohu ne DUBAI ! 11 TETOR 2019, INTERVISTE PUNE DIREKT ME PERFAQESUES NGA DUBAI NE TIRANE !
Punesohu ne ABU DHABI ! 15 SHTATOR 2019, INTERVISTE PUNE DIREKT ME PERFAQESUES NGA ABU DHABI NE TIRANE !
PUNESOHU NE ABU DHABI ! Dergo nje CV dhe Rezervo nje Interviste Pune !
Vende te Lira Pune ne ABU DHABI ! Intervistat zhvillohen ne TIRANE me 15 Shtator 2019
PUNESOHU NE DOHA, 05 GUSHT 2019 INTERVISTE DIREKT ME PERFAQESUES NGA DOHA NE TIRANE
PUNESOHU NE DOHA, 05 GUSHT 2019 INTERVISTE DIREKT ME PERFAQESUES NGA DOHA NE TIRANE
24 KORRIK 2019, REZERVO NJE INTERVISTE PUNE DHE PUNESOHU NE DUBAI !!!
Kerkohen 3 Agronome per te perfaqesuar nje Biznes Nderkombetar ne Shqiperi !
Kerkohen 20 ANIMATOR/E per Femije ne MALTE !
DUBAI, Punesohu ne Resort me 5 YJE, REZERVO NJE INTERVISTE PUNE DIREKT ME PERFAQESUES TE KOMPANISE NE TIRANE
DUBAI DUBAI DUBAI, 09 June FACE TO FACE INTERVIEWS in TIRANA
Female Swimming Instructors, Abu Dhabi !
Kerkohen ANIMATORE NE MALTE !
Kerkohen SOFTWARE DEVELOPERS ne MALTE !
Software Developer, Work in MALTA !
PUNESIM SEZONAL ! Vende te Lira Pune per Sezonin e Veres ne MAL TE ZI !
Kerkohet Teknik Frigoriferesh dhe Dhomash Frigoriferike ne MALTE !
KRKOHEN Prodhues dhe Montues Duralumini ne MALTE !
KERKOHEN Teknik dhe Instalues te Sistemeve te Kondicionimit, Ventilimit ne MALTE !
Semi-Qualified Accountant in Malta !
PUNESIM NE KROACI !
PUNESOHU NE ISHUJT E BUKUR TE KROACISE, REZERVO NJE INTERVISTE PUNE !
Kerkohen SALES ASSOCIATE, BEAUTY ADVISOR, PERFUMES & COSMETICS SALES ASSOCIATE, DOHA Qatar !
MUNDESI PUNESIMI NE DUBLIN, IRLANDE !
KERKOHEN MURATORE NE MALTE, (40 VENDE TE LIRA PUNE)
PUNESIM NE KROACI, SHITESE NE PASTICERI, KAMARIERE !
KERKOHEN Teknik Linje, Cilesie, Prodhimi dhe Teknik te Mirembajtjes ne MALTE !
KERKOHEN Instalues dhe Teknike Ashensori, Shkalle Levizese etj ne MALTE !
Kerkohen INXHINIERE Prodhimi | Elektrik | Mekanik | Cilesie ne MALTE !
Punesim ne MALTE per FARMACISTE !
Punesim ne MALTE per INFERMIERE !
Punesim ne GJERMANI per SPECIALISTE GIPSI !
Punesim ne GJERMANI !
PUNESOHU NE BAHRAIN !
JETO DHE PUNO NE PROFESIONIN TEND NE MALTE !
MUNDESI PUNESIMI NE DUBAI !
PUNESIM NE KUWAIT, Kamarier/e, Banakier/e !