Kompania

INSPORT SH.P.K

Industria : Shitje me pakicë   /   Nr. Anegino : CM91FV83

INSPORT SH.P.K - Dyqani Sport Vision ne rrugen Myslym Shyri

Insport Puma


Reklamat
Tirane, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune TOPTAN
Tirane, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune TEG
Tirane, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune QTU
Kasiere
Tirane, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune NIKE SHOP TEG
SPORT VISION ALBANIA, MANAXHERE MARKETINGU
Ofroj vend pune Specialiste Finance
SPORT VISION ALBANIA, kompania me rrjetin më të madh të dyqaneve sportive në vend kerkon të punesojë shofer.
Tirane, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune MEGATEK
Tirane, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune Qendra Kristal
Shkodër, Ofroj vend pune shitese
Dyqani sportiv Sport Vision Albania kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë pune për dyqanin me te ri ne qendren "KRISTAL".
Ofroj vend pune Brand Manager
Tirane, ofroj vend pune Brand Manager
Sarande, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune.
FIER, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune.
KERKOHET GRAPHIC DESIGNER
Ofroj vend pune Merchandiser (Arreduese)
MARKETING MANAGER (M/W)
Vlorë, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune
Kerkohet Graphic Designer - Part time
Durrës, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune
Korçë, Ofroj vend pune shitese
DURRES, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune.
SOCIAL MEDIAMANAGER (M/W)
DURRES, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune.
Tirane, ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune TEG
SPORT VISION ALBANIA, kompania me rrjetin më të madh të dyqaneve sportive në vend kerkon të punësojë Menaxhere Marketingu
Ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune
Shitese me Eksperience
Ofroj vend pune Shitës/e me eksperiencë pune Mega Outlet (ish-Casa Italia)
Tirane, ofroj vend pune Menaxhere Marketingu
Insport shpk, Dyqani PUMA ne TEG kerkon shitese me Eksperience pune si Shitese
Dyqani Puma ne Teg dhe Qtu, kerkon Menaxhere dyqanesh