Kompania

NEK Marketing

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CL15TF71

NEK Marketing


Reklamat
Shoqeria NEK Marketing kerkon Agjent Marketingu - Gjuha Angleze dhe Gjuha Gjermane (Full Time - Part Time)
NEK Marketing, kerkon 100 Agjent Marketingu Gjuha Angleze dhe Gjuha Gjermane, Full Time
Agjent Marketingu – Junior Gjuha Angleze
Agjent Marketingu – Senior Gjuha Angleze
Agjent Marketingu – Senior Gjuha Gjermane
Agjent Marketingu – Junior Gjuha Gjermane
NEK Marketing, shoqeri e spaciaizuar ne Bitcoin, kerkon 100 Agjent Shitje Gjuha Angleze dhe Gjuha Gjermane, Full Time / Part Time