Kompania

Tobacco Holding Group

Industria : Tregti   /   Nr. Anegino : CJ72ST56

Tobacco Holding Group

Tobacco Holding Group


Reklamat
Tobacco Holding Group Kerkon Ekonomiste per filialin ne Fier
Tobacco Holding Group sh.p.k Ekonomiste per Filialin e Fierit me banim ne qytetin e Fierit
Tobacco Holding Group sh.p.k kerkon Promovuese/Shitese per qytetin e Tiranes
Tobacco Holding Group sh.p.k kerkon Promovuese/Shitese per qytetin e Shkodrës
Tobacco Holding Group sh.p.k kerkon Promovuese/Shitese per qytetin e Elbasanit
Tobacco Holding Group sh.p.k kerkon Promovuese/Shitese per qytetin e Fierit, Gjirokastres
Tobacco Holding Group sh.p.k kerkon Menaxher Shitjesh per zonen e Jugut me banim ne qytetin e Fierit
Tobacco Holding Group Albania kerkon Mesuese Gjuhe te Huaj (Maqedonisht)
Tobacco Holding Group Albania kerkon Punetore Shtepie
Tobacco Holding Group Albania kerkon Pastruese
Kerkohet Sales Manager
Tobacco Holding Group Albania kërkon Ass. Key Account
Tobacco Holding Group Albania kërkon Brand Manager
Tobacco Holding Group Albania kerkon Mesuese Matematike (part time)
Tobacco Holding Group shpk kerkon Financiere
Tobacco Holding Group Albania Tobacco Holding Group Albania kerkon Ass.Key Account
Tobacco Holding Group Fier, kerkon Agjent Shitjesh per qytetin e Vlores me banim ne qytetin e Fierit
Tobacco Holding Group Albania Fier, kerkon Data Entry
Tobacco Holding Group Albania kerkon Distributor per qytetin e Fierit
Tobacco Holding Group Albania kerkon Financiere
Tobacco Holding Group Albania kerkon Distributor
Tobacco Holding Group Albania kerkon Distributore (femer) ne terren
Tobacco Holding Group Albania kerkon Financiere
Tobacco Holding Group shpk, kompani distribucioni ne fushen e cigareve dhe pijeve alkolike kerkon Ekonomiste
Tobacco Holding Group shpk is looking for an accountant
Kuinda shpk kompani distribucioni me filiale ne Pogradec, kerkon nje kandidat ambicioz si Ekonomist