Kompania

O.T.C Shpk

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CD86JE65

O.T.C Shpk


Reklamat
Sekretare Administrative
Drejtoreshe ekzekutive/administrative
Promocion ne terren
Operatore telefonike ne Gjuhen Shqipe
Praktikante ne Zyre Avokatie
Asistente Avokate
Supervizore
Inxhinier teorie ne autoshkolle
Praktikante ne studio avokatie
Operatore telefonike ne gjuhen Shqipe
Promocion ne Terren
Instruktor Praktike ne autoshkolles
Inxhinier Teorie ne Autoshkolle
Inxhinier teorie ne autoshkolles
Sekretare administrative
Promocion ne terren
Operatore telefonike ne gjuhen shqipe.
Praktikante ne studio avokatie.
Praktikante ne studio avokatie
Sekretare Administrative
Promocion ne terren
Operatore Telefonike ne Gjuhen Shqipe
Sekretare administrative
Promocion ne terren
Praktikante ne studio avokatie.
Operatore telefonike ne gjuhen Shqipe (Part time/Full time)
Inxhinier Teorie ne Autoshkolle
Sekretare Administrative
Promocion ne terren
Praktikante ne studio avokatie
Operatore telefonike ne Gjuhen Shqipe
Instruktor Praktike ne autoshkolle
Inxhinier teorie ne autoshkolle
Asistente Avokate
Promocion ne Terren
Praktikante ne studio avokatie
Operatore
Praktikante ne studio avokatie
Operatore telefonike Shqip
Instruktor Praktike ne autoshkolle.
Instruktor (inxhinier mekanik) per te dhene mesim ne autoshkolle.
Praktikante ne studio Avokatie
Operatore telefonike
Praktikante ne Studio Avokatie
Operatore telefonike,sekretare, instruktor praktike dhe inxhinier teorie