Kompania

Europe Agency

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CC53AU29

Europe Agency

Europe Agency


Reklamat
Mësues/e Biologjie në Abu Dhabi
Mësues/e Historie në Abu Dhabi
Mësues/e Gjeografie në Abu Dhabi
Mësues/e e Gjuhës Angleze në Abu Dhabi
Mësues/e Fizike në Abu Dhabi
Mësues/e Kimie në Abu Dhabi
Mesues/e matematike ne Abu Dhabi
Shofere Taksie në Abu-Dhabi (paga fillon nga 1000 $/muaj plus përqindje në bazë të xhiros)
Punonjës Sigurie në Qendër Tregtare, Rroga 760 $/ Muaj
Punësim Lindje e Mesme: Staf Spitali
Punësim Prishtinë: Menaxher Hoteli
Mësuese Muzike në Abu Dhabi, Rroga 1400 – 1600 $ në muaj
Punësim Abu Dhabi: Instruktor Arti dhe Veprash Artizanale
Punësim Abu Dhabi: Instruktor Palestre
Mundësi Punësimi Brenda Vendit si “Specialist Rekrutimi”
Punësim “Staf Hoteli” – rroga deri 2500$ në muaj.
Mundësi Punësimi brenda vendit si “Jurist” në sektorin e biznesit
Menaxher i Përgjithshëm
Projektuese në Dyqan Lulesh (Paga Fillestare 900 $ në muaj)
Instruktor Pregatitjes Fizike, Abu Dhabi (rroga 1500-2000$/muaj)
Mundësi Punësimi brenda vendit si “Specialist/e Shitjesh dhe Marketingu”
Mundësi Punësimi brenda vendit: “Menaxher Projekti”
“Teknolog Ushqimi”
Ndihmës/e Infermier/e në Klinikë Dentare , Abu Dhabi (Paga fillestare 1000 $ në muaj)
Staf në Restorant Spanjoll në Dubai
Balerinë Profesionistë në Anije Turistike
Punësim Abu Dhabi: Kompani Nafte & Gazi
Shofer Taxi ne Abu-Dhabi (paga 1500 $/Muaj)
Ekonomist/e
Staf në Restorant Spanjoll në Dubai
Recepsioniste Spitali, Abu Dhabi (paga deri 2000 $/Muaj)
Operator i Sigurisë Detare (Rroga 800$-1000$ në muaj)
Infermier, Dubai/Abu Dhabi (rroga fillestare 1200$/muaj)
Punesim ne Gjermani
Kujdestare Shtëpie në Athinë, Greqi
Infermier – Rroga 1500 $ – 2000$ " (Luxury Hospitals) në Dubai dhe Abu Dhabi"
Edukatore Kopështi në Abu Dhabi (Rroga 1000 deri 2000 $ në muaj)
Staf Kuzhine në Anije Turistike, SHBA(Rroga 400 $ në muaj)
Staf Kabine në Anije Turistike, SHBA (Rroga 1800 $ në muaj)
Kamariere/Banakier - Etoiles Club, Emirates Palace ne Abu Dhabi
Vajza Modele, Punësim Sezonal Brenda dhe Jashtë Vendit
Casino Cashier në Anije Turistike në Florida, SHBA, Rroga 1000 $ në muaj
Kuzhinier në Anije Turistike në Miami,Florida,SHBA, Rroga deri në 1000 $ në muaj
Staff sherbimi
Team Member në Sigurinë Detare, Rroga deri në 1700 $ në muaj
Shofer Limuzine në Dubai (Rroga fillon nga 850 $ neto/muaj)
Infermier në Klinikë Veterinare në Dubai (Rroga 2000 $ në muaj)
Instruktor Pregatitjes Fizike, Abu Dhabi (rroga 2000-2500$/muaj)
Bar Manager, Abu Dhabi, UAE (salary NET 1500$/month)
Staf Servisi Makinash, Abu Dhabi (rroga 600 – 1000 $/muaj)
Mesues/e, Abu Dhabi (paga 1200 $/Muaj)
Parukiere, Abu Dhabi (rroga 800$ – 1600$ /muaj)
Hostess & Event Organizer – 980$ net salary/month
Front Desk Manager, Abu Dhabi (salary 2000$/month)
Cabin Crew and Hostess; Etihad Airways Abu Dhabi
Kolegj, Punësim Emigracion dhe Emignë Kanada
Security Officer, Dubai/Abu Dhabi (rroga fillestare 800-1200$/muaj)
Recepsioniste Palestre (F), Abu Dhabi (rroga 1500$/muaj)
Menaxhere Marketingu Palestre (F), Abu Dhabi (rroga 1500 – 2000 $/muaj)
Mjek Kardiolog (Femer), Abu Dhabi (rroga fillestare 15 000$/muaj)
Menaxher i Përgjithshëm
Mundësi punësimi jashtë vendit
Përfaqësues shitjesh agjenci imobilare Dubai/Abu Dhabi (rroga fillon 1000$/muaj plus komisione)
Menaxher/e Rekrutimi
Air Hostess, Abu Dhabi, Salary 800 Euro net/month
Punësim dhe Emigracion në Kanada
Supervizor Salloni Bukurie, Abu Dhabi (rroga 1600$ – 3000$ /muaj)
Specializim dhe Punësim në Kanada
Burime Njerezore (m/f)
Kolegj dhe Punesim ne Kanada
Recepsion Restoranti tek Americana Group
Supervizor Salloni Bukurie, Abu Dhabi (rroga 1600$ – 3000$ /muaj)
Shofer Taxi ne Abu-Dhabi (paga 1500 $/Muaj)
Kuwait, ofroj vend pune Restaurant Guest Relations Officer
Magazinier në Gjermani – rroga 1600 Euro/muaj
Recepsioniste Spitali, Abu Dhabi (paga deri 2000 $/Muaj)
Punesim Sezonal ne Fushen e Agrikultures ne Amerike
ASISTENT/E ZYRE PRANE EUROPE AGENCY
Sherbim Parkimi, Abu-Dhabi, rroga 500-600 $/Neto ne muaj.
Punesim ne Gjermani
Magazinier në Gjermani – rroga 1600 Euro/muaj
Magazinier në Gjermani - rroga 1000 Euro/muaj
Staf Hoteli Katar-Paga deri 2000 $ neto /muaj
Pozicione Vakante ne Hoteleri-Turizem, Katar
Hostess/Mikpritese ne Lindjen e Mesme
Mesues/e, Abu Dhabi (paga 1000 $/Muaj)
Intervistë pune me Americana Group, Kontrate pune ne DUBAI , 15 korrik
Titulli: Guest Relations Officer (F)
Studim dhe Punesim ne Manchester, Angli
Security, Night Club – Abu Dhabi (paga 700-800$ USD/Neto muaj)
Work and Study, Auckland, New Zealand
KONTRATE PUNE NE KANADA
Unpaid Internship Ne Australi
Stipend Internship, Australi
Work and Study in Brisbane, Australia
Federal Skilled Workers Program, Canada 2014-2015
Customer Service Associates (Sherbim Klientele) Part Time
Trainer/e Fitnesi ne Arabine Saudite
Muzikant per hotele me 5* ne te gjithe boten.
Kuzhinier ne Lindjen e Mesme
Paid Internship , Australi
Manaxher/e Restoranti ne Lindjen e Mesme
Kolegj dhe Punesim ne Kanada
Intervistë pune me përfaqësuesit e "Americana Group" në Tiranë
Konsulent Pronash/ Përfaqsues shitjesh – Abu Dhabi (1600$ - 2200 USD/Neto muaj)
SUMMER WORK & TRAVEL USA 2014
Internshipe ne Australi
Kontratë Pune Trainer/e Fitness-i në Abu Dhabi
Stipend Internship
Rihapet Programi i Punësimit dhe Emigracionit në Kanada “Skilled Worker”
Pozicione ne Fushen e Shitjeve , Dubai
Kontrate Pune 1 vjecare - USA
Recepsioniste Spitali Katar 1575$ - 1820$/Neto ne muaj
MESO, JETO DHE PUNO NE SHANGAI
Infermier/e ne Lindjen e Mesme
Guest Reception Officer , Americana Group
ASISTENT/E ZYRE PRANE EUROPE AGENCY
Kontrate Pune 1 vjecare - USA
Kontrate Pune 1-vjecare, Australi
STUDIM DHE PUNESIM NE KANADA
Kamarier/e ne Lindjen e Mesme
H2B USA (Kontrate pune 1 vjecare ne fushen e hoteleri-turizmit)
Punesim Sezonal Australi
Administrate - Dubai-Paga deri 3800 $ neto /muaj
Staf Hoteli Dubai-Paga deri 2200 $ neto /muaj
LAVANTERI - Dubai-Paga deri 1500 $ neto /muaj
CALL CENTER Dubai-Paga deri 680 $ neto /muaj
Security - Dubai-Paga deri 1500 $ neto /muaj
Profesione te Ndryshme - Dubai-Paga deri 1220 $ neto /muaj
Supervizor Sigurie-Dubai 1500$-1800$/Neto ne Muaj
McDonald’s UAE: LSM Representative Job Description
McDonald’s UAE: 2nd Assistant Manager Trainee
Banakier/e ne Lindjen e Mesme
Staf Hoteli Dubai-Paga deri 2200 $ neto /muaj
Fizioterapist/e ne Kairo
Infermier ne Kairo
Kontrata Pune Kanada
Housekeeper ne Lindjen e Mesme
Security - Dubai-Paga deri 1500 $ neto /muaj
Profesione te Ndryshme - Dubai-Paga deri 1220 $ neto /muaj
Administrate - Dubai-Paga deri 3800 $ neto /muaj
LAVANTERI - Dubai-Paga deri 1500 $ neto /muaj
CALL CENTER Dubai-Paga deri 680 $ neto /muaj
Are you looking for a challenging career opportunity abroad?
PERFAQESUES SHITJESH PER SHQIPERINE, MAQEDONINE DHE KOSOVEN
Fizioterapist/e ne Lindjen e Mesme
H 2 B (hoteleri-turizem) - USA
H2B USA (Kontrate pune 1 vjecare ne fushen e hoteleri-turizmit)
PROMOCION PER PROGRAMIN STUDIM DHE PUNESIM NE KANADA
MANAXHER/E MARKETINGU
Shef Pasticier ne Lindjen e Mesme
H2B USA (Kontrate pune 1 vjecare ne fushen e hoteleri-turizmit)
H 2 B (hoteleri-turizem) - USA (Kontrate pune 1 vjecare ne SHBA)
STUDIM DHE PUNESIM NE KANADA
Program Internshipi ne Agrikulture dhe Hortikulture ne Gjermani
A jeni ne kerkim te nje mundesie karriere jasht vendit?
Menaxher Marketingu.
Bellboy ne Lindjen e Mesme
Pozicione vakante per Health Care Corporation - Doha,Qatar
Mesues/e Anglishte ne Singapor
Kerkohen Operator/e Telefonik ne Gjuhen Italiane
Pozicione vakante per Health Care Corporation - Doha,Qatar
Pozicione vakante per Health Care Corporation - Doha,Qatar
Studime ne Poloni
Kerkohen Instrumentist Muzikore dhe Rock Band ne Lindjen e Mesme
Kerkohet Staff Rezorti Ne Doha, Katar
Masazhere ne Qatar - Rroga 1000 $/muaj
Kamarier/e ne Lindjen e Mesme
Staf Spitali ne Abu Dhabi
Ndihmes Mjek/Infermier, Dubai, Rroga 600$-1000$ $ ne muaj.
Kerkohet Staf Restoranti Italian ne DUBAI
Intercontinetal Hotel Staff, Doha/Qatar
MIKPRITESE/Hostess. Rroga deri ne 1200$/muaj.
STUDIM DHE PUNESIM NE VANCOUVER-CANADA
PUNESIM SEZONAL NE AGRIKULTURE-USA
Radiolog, Lindje e Mesme, KUWAIT- Paga $4,260 - $4,970 ne Muaj
DOT Driver in Canada
Helper/Gravel Packer in Canada
Driller in Canada
HSE Advisor in Canada
Field Supervisor/Drill Push in Canada
Crew Manager in Canada
HSE Manager in Canada
Electrical Engineer in Canada
Toolpusher in Canada
Mechanic in Quebec
Asistente Personale
PUNESIM SEZONAL NE AGRIKULTURE-USA
Kurs Veror Gjuhe Anglisht / Frengjisht (Kamp Veror/1 Mujor) ne Montreal,Kanada
STUDIM DHE PUNESIM NE VANCOUVER-CANADA
KURSE GJUHE NE TE GJITHE BOTEN
Parukier/e, Dubai. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
AGJENT MARKETINGU - Tirane
Agjent Marketingu-Durres
Kerkohet Muzikante Harpiste (F) per nje Hotel me 5 yje ne Oman, Lindje e Mesme
Kerkohet SPA Therapist/e ne Abu Dhabi. Rroga 680 $ Neto / Muaji.
Kerkohen Operator/e Call Center ne Gjuhen Italiane
WORK & TRAVEL USA 2013
SPECIALIST SIGURIE / MARITIME SECURITY
WORK & TRAVEL USA 2013
Region Sales Manager
WORK & TRAVEL USA 2013
KAMARIERE ne Dubai. Rroga deri ne 770$/muaj plus bakshishe!
Agjent Marketingu-Durres.
PUNESIM SEZONAL NE AGRIKULTURE-USA/900 $ ne muaj NETO.
SPECIALIST SIGURIE / MARITIME SECURITY
KURSE GJUHE NE TE GJITHE BOTEN
STUDIM DHE PUNESIM NE VANCOUVER-CANADA
AGJENT MARKETINGU
Administrator Zyre ne Muscat, Sulltanati i Omanit - Rroga 800 Euro ne Muaj plus Perqindje.
Doctor, Dubai, Payment 2000$ - 8000$ per month.
Ekonomist ne Muscat, Sulltanati i Omanit - Rroga 2000 $ Neto ne Muaj.
Punetor per sisteme ngrohje dhe ftohje ne Afganistan. Rroga 3000 $ ne muaj.
Hidraulik ne Afganistan. 3000 $ ne muaj.
Auto-Cad Designer, 4000$ ne muaj.
Kerkohen Përfaqësues Shitjesh
Trajner Palestre, Dubai. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Administrator Zyre ne Muscat, Sulltanati i Omanit - Rroga 2000 $ Neto ne Muaj.
Shitese ne Butik, Dyqane, Resorte-ne Dubai, Katar, Bahrain, Oman -Rroga minimale 550 USD $ NETO ne Muaj
Specialist Sigurie/Bodyguard, Lindje e Mesme
Kerkohet Hostess/Promovuese Clubi ne Byblos Hotel ne Dubai. Rroga 1090 $ Neto ne Muaj
Specialist Kontrolli te Sherbimit Shendetesor, Afganistan, 5000$/muaj.
Shofer Mjetesh te Renda, Afganistan. 5000 $ ne muaj.
Teknik Frigoriferi Afganistan, 3000$ ne muaj.
Manaxher i Sistemit te Gjeneratoreve, Afganistan, 3800$ ne muaj.
Manaxher Kontratash, Afganistan, 5000$/muaj.
Agjent Marketingu-Tirane.
Manaxher Shitjesh ne Butik "ZARA" ne Dubai, Rroga 3200 $ ne Muaj NETO
Manaxher Arredimi ne Butik ne Dubai, Rroga 3200 $ ne Muaj NETO
Banakier profesionist ne Lindjen e Mesme, Rroga 1200 $ Neto ne muaj.
Masazheriere fytyre ne Lindjen e Mesme - Rroga 1000-1200$ NETO ne muaj
Kirurg - Ortoped (M) ne Lindjen e Mesme
Manaxher Restoranti. Rroga 1300$/muaj plus bakshishe!
Parukier/e, Dubait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Inxhinier Elektro-Mekanik ne Arabine Saudite
Inxhinier Ndertimi ne Arabine Saudite
KAMARIERE ne Dubai. Rroga deri ne 770$/muaj plus bakshishe!
Paid Internship-Marredhenie me Publikun
Hostess ne Dubai. Rroga deri ne 770$/muaj plus bakshishe!
Trajner Palestre, Dubait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Ndihmes Mjek/Infermier, Dubai, Rroga 600$-1000$ $ ne muaj.
Kamarier ne Singapore, rroga 1600-2000 $ ne muaj.
Shef Kuzhine ne Singapore, rroga 1600 $ ne muaj.
Doctor, Dubai, Payment 2000$ - 8000$ per month.
Fizio-Terapist, Lindje e Mesme. Rroga 800$ - 1200$ ne muaj.
Instruktore Noti, Lindje e Mesme. Rroga 800$ - 1200$ ne muaj.
Recepsioniste ne Dubai. Rroga 500$ - 800$ ne muaj.
Manaxher Materilesh/Magazinier. Hollande. 4000 $ ne muaj.
Punesim ne Afganistan me page 3000 $ deri ne 6000 $
Punesim:Hollande, France, Australi, Kanada me page duke filluar nga 3000 $/muaj
H2B - Pune sezonale ne USA -rroge 2200$/muaj
STUDIM DHE PUNESIM NE VANCOUVER-CANADA
MIKPRITESE/Hostess. Rroga deri ne 1200$/muaj.
Part-Time: Operator/e Call Center-Tirane
Part-Time: Operator/e Call Center-Tirane
MIKPRITESE/Hostess. Rroga deri ne 1200$/muaj.
Manaxher Shitje Kozmetike, Kuwait. Rroga 800$ - 1500$ ne muaj.
KAMARIERE ne Dubai. Rroga deri ne 770$/muaj plus bakshishe!
Specialist i Burimeve Njerezore (HR) ne Afganistan, 5700 $ ne muaj.
Magazinier, afganistan. 4000 $ ne muaj.
Supervizor Logjistike ne Afganistan. 5000 $ ne muaj.
Specialist Sigurie, Afganistan, 4200$/muaj.
Shperndares ushqimi ne Afganistan. 3000 $ ne muaj.
STUDIM DHE PUNESIM NE VANCOUVER-CANADA
Manaxher Zyre
Agjent Marketingu-Tirane.
BANAKIER ne Dubai. Rroga 700$-1000$/muaj.
Kamarier ne Singapore, rroga 1600-2000 $ ne muaj.
Trajner Palestre, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Instruktor Aerobie, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Instruktor Palestre ne Singapore, rroga 1600-2000 $ ne muaj.
Mikprites ne Restorant ne Singapore, rroga 1600$/muaj
Shef Kuzhine ne Singapore, rroga 1600 $ ne muaj.
Banakier ne Singapore, rroga 1600-2000 $ ne muaj.
STUDIM DHE PUNESIM NE VANCOUVER-CANADA
Fizio-Terapist, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Parukier/e, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Instruktore Noti, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Recepsioniste ne Dubai. Rroga 500$ - 800$ ne muaj.
Sherbim Pastrimi ne Malte. 838 Euro/muaj.
KAMARIERE ne Dubai. Rroga 700$-1000$/muaj.
WORK AND TRAVEL VANCOUVER-CANADA
INTERNSHIP NE VANCOUVER-CANADA
Parukier/e, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
FIZIO-TERAPIST (M/F) ne KUWAIT.
Instruktor Aerobie, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Trajner Palestre, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
PUNESIM DHE STUDIME NE ZVICER
Agjent Marketingu-Tirane.
Supervizor Sigurie-Basra, Irak.
BODYGUARD-SECURITY/- Afganistan/ mbi 3000$/muaj
BANAKIER ne Dubai. Rroga 700$-1000$/muaj.
Parukier/e, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Trajner Palestre, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Instruktor Aerobie, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Fizio-Terapist, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Instruktore Noti, Kuwait. Rroga 800$ - 1000$ ne muaj.
Magazinier, afganistan. 4000 $ ne muaj.
Makanik, Afganistan. 5000 $ ne muaj.
Punetor ne Afganistan. 3000 $ ne muaj.
Llogaritar, Afganistan, 4000$ ne muaj.
Shef Departamenti i Burimeve Njerezore (HR) ne Afganistan, 5700 $ ne muaj.
Shperndares Karburanti, Afganistan, 3000$ ne muaj.
Shperndares ushqimi ne Afganistan. 3000 $ ne muaj.
Specialist Kontrolli te Sherbimit Shendetesor, Afganistan, 5000$/muaj.
Furnitor. Afganistan. 3500 $ ne muaj.
Specialist Kondicionerash, Afganistan 3000$/muaj.
KAMARIERE ne Dubai. Rroga 700$-1000$/muaj.
Specialist Marketingu, USA 3000$/muaj.
Llogaritar, Angli, 2000 Paund/muaj.
Administrator Kontratash, Kanada 3500$/muaj.
Financier, Arabi Saudite, 6000$/muaj.
Koordinator Udhetimesh, Australi 3000$/muaj.
Sherbim Pastrimi ne Malte. 700 Euro/muaj.
Sherbim Pastrimi ne Malte. 700 Euro/muaj.
Koordinator Udhetimesh, Australi 3000$/muaj.
Administrator Kontratash, Kanada 3500$/muaj.