Capital Market Solutions , partner I Global ProTrader Group , me 4 zyra ne gjith Shqiperine dhe mbi plote 400 te punesuar full time !

CMS me eksperience disa vjecare ne tregjet financiare , kerkon per Zyren Qendrore ne Tirane Account Manager (me njohuri te gjuhes italiane ose angleze) per detyren e hapjes se FTD (APERTURSI) .

Nese je I afte ne komunik ke ekperience te meparshme ne Tele Marketing , ne kompani Forex Ose Binary Option , behu pjese e nje kompanie serioze dhe te konsoliduar ne treg !!


Ajo qe kerkohet :

- Aftesi te mira komunikative
- Gjuhe e folur Italisht ose Anglisht
- Disponibilitet pune Full Time
- Disponibilitet per te udhetuar jashte Shqiperie
- Eksperience e meparshme prej 6 muaj e siper ne Kompani Forex ose Binary Option
- Te punoj per objektiva

Ajo qe ofrojme :

- Ambjent komod dhe rinor
- Trajnime te vazhdueshme para dhe pas punesimit
- Kontrate sipas Ligjeve Shqiptare te punesimit
- Udhetime Jashte Shqiperie ne Zyrat Partnere
- Sistem Rinumerativ Bonusesh deri ne 10 % mbi Volumin
- Rroga Europiane
- Vleresime Meritokrate ne baze te performances

Behu pjese e nje kompanie ku bazat e seciles jeni ju !

CAPITAL MARKET SOLUTIONS , DICKA ME TEPER SE NJE CALL CENTERData e aplikimit të fundit : 31 Gusht 2019
Email :
Fjalëkalimi :