Faqja kryesore Kanalet Mundësi punësimi Aplikime të përgjithshme Punë në Bankë / Ins. Financiare

Mundësi punësimi

Kërkim i detajuar
Rezultatet në gjuhë të tjera për këtë kërkim :      
Titulli i Reklamës së Punës Kompania
Parli Italiano? Diamo valore alla tua voce! WOCS
Per la sede di Tirana, Facile.it ricerca Consulenti telefonici assicurativi Facile.it
Programi Bankierët e Rinj ProCredit Bank Sh.A.
MRC GROUP cerca Operator/e Call Center OUTBOUND MRC Group Shpk
TRAJNIM PËR PROGRAMIN KOMPJUTERIK FINANCA 5 ME MUNDËSI PUNËSIMI EDU Employment Center
Trajnim dhe stazh pune Per Agjente Udhetimesh/turistike EDU Employment Center
Ofrohet vend pune SHITESE, paga 25.000 L Erotic Shop Albania
Menaxher Kazinoje ne Korce ep & Partners Consultancy
Team Leader Inbound ep & Partners Consultancy
Call Center Manager ep & Partners Consultancy
Drejtor i shitjeve - Tiranë ep & Partners Consultancy
CERCASI OPERATORI TELEFONICI PER AZIENDA ITALIANA Imperator-Alba Shpk
MC Communication cerca operatori telefonici outbound MC Comunication Shpk
GREEN POWER BUSINESS, CONTRATTI TELECOM Greenpower Business shpk
Cerchiamo Agenti Finanziari Online/ Residenti a Durazzo Prodata Shpk
ProData kërkon të punësojë Operatorë Telefonik Prodata Shpk
Cercasi Consulenti Finanziari Online, lo stipendio parte da un fisso di 70.000 leke/nuovi Prodata Shpk
RICERCA ESPERTA PRESA APPUNTAMENTI TELECOM ITALIA Geniuss
Avon kërkon të punësojë Vajza për Shitje Avon Klient i Privilegjuar
Kompania "Unipress shpk" kërkon të punësojë Specialist Marketingu Unipress shpk
Kompania "Unipress shpk" kërkon të punësojë Gazetar/e ekonomie Unipress shpk
Kompania "UNIpress" kerkon te punesoj Manaxher Shitjesh Reklame Unipress shpk
Kompania "UNIPress" kërkon te punësoj Agjent Shitjesh Reklame në Elbasan Unipress shpk
Kompania "UNIPress" kërkon te punësoj Agjent Shitjesh Reklame në Durrës Unipress shpk
Kompania "UNIPress" kërkon te punësoj Agjent Shitjesh Reklame në Vlorë Unipress shpk
Kompania "UNIPress shpk” kerkon te punesoje Menaxher/e Projektesh. Unipress shpk
Kompania "Unipress shpk" kerkon Designer. Unipress shpk
Kompania "Unipress shpk" kërkon të punësojë Gazetar/e terreni Unipress shpk
Kompania "Unipress shpk" kërkon të punësojë Gazetar/e kronike Unipress shpk
Kompania "Unipress shpk" kërkon të punësojë Gazetar/e Online Unipress shpk
Kamarier/e Era
Greenpower Business cerca Operatori, Team Leader & Back Office Greenpower Business shpk
GREEN POWER BUSINESS (CALL CENTER) Greenpower Business shpk
Greenpower Business cerca 15 Operatori Telefonici outbound, 2 Team Leader e 2 Back Office Greenpower Business shpk
Water Supply &Sewage Engineer Lindner Bulgaria EOOD Branch Albania
LIFE shpk e’ alla ricerca di 60 operatori per nuova campagna nell'ambito di Telemarketing. LIFE Shpk
LIFE CERCA OPERATORI PER UNA NUOVA CAMPAGNA LIFE Shpk
LIFE Shpk cerca Operatori Telefonici LIFE Shpk
GREENCALL STA CERCANDO OPP PER OUTBOUND ENERGIA GreenCall Shpk
SMART CALL KERKON OPREATOR/E PER FUSHATEN VODAFON ITALIA Solution Call Net Shpk
PowerCall Shpk kërkon të punësojë Operatorë telefonikë PowerCall Shpk
Siamo in cerca di Operatori,Campagna Telecom Italia PowerCall Shpk
Siamo in cerca di Teamleader ,Campagna Telecom Italia PowerCall Shpk
OPERATORI CON ESPERIENZA CALL CENTER ALBANIA
100 Posti vacanti per Consulenti Telefonici & Team Leader Open Space shpk
Gener 2 shpall vendin e lire per pozicionin e punes INXHINIER KONTROLLI CILESIE Gener 2 shpk
Vila Palma kerkon kuzhinier/e Vila Palma
Ricerchiamo operatori Telefonici presa appuntamenti per una nuova campagna in esclusiva. Call Center Italia
MUNDESI PUNESIMI PART TIME DHE FULL TIME Call Center Italia
GREENCALL STA CERCANDO OPERATORI PER IL SUO NUOVO CENTRO GreenCall Shpk