Faqja kryesore Kanalet Mundësi punësimi Aplikime të përgjithshme Punë në Bankë / Ins. Financiare

Mundësi punësimi

Kërkim i detajuar
Rezultatet në gjuhë të tjera për këtë kërkim :        
Titulli i Reklamës së Punës Kompania
GREENCALL STA CERCANDO OPERATORI PER IL SUO NUOVO CENTRO GreenCall Shpk
Greenpower Business cerca 15 Operatori Telefonici outbound, 2 Team Leader e 2 Back Office Greenpower Business shpk
GREEN POWER BUSINESS (CALL CENTER) Greenpower Business shpk
Greenpower Business cerca Operatori, Team Leader & Back Office Greenpower Business shpk
GREEN POWER BUSINESS, CONTRATTI TELECOM Greenpower Business shpk
Keshilltare Financiare ne Sigurime WVP Group Shpk
100 Posti vacanti per Consulenti Telefonici & Team Leader Open Space shpk
uCall shpk cerca SUPERVISORE PER LA SEDE DI TIRANA UCALL shpk
uCall shpk cerca SUPERVISORE PER LA SEDE DI DURAZZO UCALL shpk
uCall shpk cerca OPERATORI TELEFONICI OUTBOUND UCALL shpk
uCall shpk cerca Operatori telefonici outbound UCALL shpk
UCall cerca operatori telefonici per campagna outbound Vodafone UCALL shpk
CERCHIAMO SUPERVISORI & OPERATORI TELEFONICI UCALL shpk
OPERATORI CON ESPERIENZA CALL CENTER ALBANIA
Cercasi Operatore Amministrativo OnlineNow Shpk
Kërkohet Menaxher Operacional Albania Group
Ofrohet vend pune Ndihmes Banakiere Albania Group
Kerkohet Banakier /e Albania Group
Asistente Administrative (F) Albania Group
Albania Group is looking for an Administrative assistant Albania Group
Kerkohet Juriste (F) Albania Group
Avon kërkon të punësojë Vajza për Shitje Avon Klient i Privilegjuar
AYEN AS ENERGJI kërkon të punësoje Teknik AYEN AS ENERGJI
Albania Group kerkon Banakier dhe Ndihmes Banakier Albania Group
Butik Nicole kërkon Menaxhere Nicole sh.p.k.
Butik Nicole kërkon Shitëse Nicole sh.p.k.
PARR Sh.p.K offre un CORSO GRATUITO DI FORMAZIONE IN VISUAL STUDIO PARR SH.P.K
PARR Sh.p.K ricerca per lo sviluppo della propria area “Sviluppo Software” 1 Programmatore PARR SH.P.K
MENAXHER DEGE-TIRANE NOA
Nuovo Call Center Vodafone ricerca Operatori Telefonici per la promozione di offerte di telefonia per residenziali EGEO Contact Center
Vodafone cerchiamo operatori e supervisori EGEO Contact Center
Mesuese e Gjuhes Angleze. Albanian Training Center
Kerkohet asistente financiere BFSH & BIO SHPK
Kerkoj perfaqesues mjekësor (Medrep) BFSH & BIO SHPK
SI CERCA 2 TEAMLEADER CON ESPERIENZA CALL CENTER ALBANIA
ETECSA4G CALL CENTER CERCA OPERATORI ETECSA4G Shpk
Kompania "UNIPress" kërkon te punësoj Agjent Shitjesh Reklame në Elbasan Unipress shpk
CERCIAMO OPERATORI TELEFONICI For Selling Shpk
Art Servis Shpk kërkon të punësojë 2 Mekanik Makinash Art Servis Shpk
Albania Group kerkon Menaxhere Lokali (F) Albania Group
Asistent-Menaxhere Marketingu Everest IE
Agjensi Turistike "ALBTRIP" kërkon të punësojë Agjente Turistike Agjensi Turistike "ALBTRIP"
Comfort Shpk kërkon të punësoje Inxhinier Mekanik Comfort Shpk
KESHILLTAR FINANCIAR-FUSHE KRUJE NOA
PETAGOGE E GJUHES ITALIANE DHE GJERMANE EDU Employment Center
B.E.A Group Shpk cerca OPERATORE TELEFONICO B.E.A Group
Consulcesi Service sh.p.k cerca HR Manager Consulcesi Service sh.p.k
Tiranë, ofroj vend pune për mësues/e të gjuhës Shqipe për të huajt ,part-time K.A.P Shpk
Tiranë, ofroj vend pune për mësues/e të gjuhës Frënge ,part-time K.A.P Shpk
Tiranë, ofroj vend pune për mësues/e të gjuhës Gjermane ,part-time K.A.P Shpk