Faqja kryesore Kanalet Mundësi punësimi Aplikime të përgjithshme Punë në Bankë / Ins. Financiare

Mundësi punësimi

Kërkim i detajuar
Rezultatet në gjuhë të tjera për këtë kërkim :        
Titulli i Reklamës së Punës Kompania
Programi Bankierët e Rinj ProCredit Bank Sh.A.
Ofrohet vend pune SHITESE, paga 25.000 L Erotic Shop Albania
SMART CALL KERKON OPREATOR/E PER FUSHATEN VODAFON ITALIA Solution Call Net Shpk
PowerCall shpk kërkon të punësojë Team Leaders PowerCall Shpk
PowerCall Shpk kërkon të punësojë Operatorë telefonikë PowerCall Shpk
uCall shpk cerca SUPERVISORE PER LA SEDE DI DURAZZO UCALL shpk
UCall cerca operatori telefonici per campagna outbound Vodafone UCALL shpk
Albania Group kerkon Menaxhere Lokali (F) Albania Group
Kerkohet Banakier /e Albania Group
Albania Group kerkon Banakier dhe Ndihmes Banakier Albania Group
Kerkohet Juriste (F) Albania Group
Kërkohet Menaxher Operacional Albania Group
Asistente Administrative (F) Albania Group
Cerchiamo Agenti Finanziari Online/ Residenti a Durazzo Prodata Shpk
ProData kërkon të punësojë Operatorë Telefonik Prodata Shpk
Asistent-Menaxhere Marketingu Everest IE
Ofrohet vend pune Ndihmes Banakiere Albania Group
Kompania "Unipress shpk" ofron vend pune faqoses Unipress shpk
Kompania "Unipress shpk" kërkon të punësojë Gazetar/e Online Unipress shpk
Kompania "Unipress shpk" kërkon të punësojë Gazetar/e kronike Unipress shpk
Kompania "Unipress shpk" kërkon të punësojë Gazetar/e ekonomie Unipress shpk
Kompania "UNIPress" kërkon te punësoj Agjent Shitjesh Reklame në Elbasan Unipress shpk
Kompania "UNIPress" kërkon te punësoj Agjent Shitjesh Reklame në Durrës Unipress shpk
Kompania "UNIPress" kërkon te punësoj Agjent Shitjesh Reklame në Vlorë Unipress shpk
Kompania "UNIPress shpk” kerkon te punesoje Menaxher/e Projektesh. Unipress shpk
Shoqeria "Unipress" sh.p.k ofron vend pune si "Arketar/e". Unipress shpk
Agjensi Turistike "ALBTRIP" kerkon te punesoje Agjente Turistike Agjensi Turistike "ALBTRIP"
Comfort Shpk kerkon te punesoje Inxhinier Mekanik Comfort Shpk
COMPAGNIA ITALIANA CALL CENTER LEADER PER LA CAMPAGNA DI PRESA APPUNTAMENTI Call Center Italia
Ricerchiamo operatori Telefonici presa appuntamenti per una nuova campagna in esclusiva. Call Center Italia
Punesim ne Avon Avon coordinator
KESHILLTAR FINANCIAR-FUSHE KRUJE NOA
Kamariere Foodway Shpk
Food Way Sh.p.k kërkon të punësojë Kuzhinier/e Foodway Shpk
PETAGOGE E GJUHES ITALIANE DHE GJERMANE EDU Employment Center
TRAJNIM PËR PROGRAMIN KOMPJUTERIK FINANCA 5 ME MUNDËSI PUNËSIMI EDU Employment Center
Trajnim dhe stazh pune Per Agjente Udhetimesh/turistike EDU Employment Center
SI CERCA 2 TEAMLEADER CON ESPERIENZA CALL CENTER ALBANIA
Kompania "Unipress shpk" kërkon të punësojë Specialist Marketingu Unipress shpk
GREEN POWER BUSINESS, CONTRATTI TELECOM Greenpower Business shpk
Tiranë, ofroj vend pune për mësues/e të gjuhës Shqipe për të huajt ,part-time K.A.P Shpk
Tiranë, ofroj vend pune për mësues/e të gjuhës Frënge ,part-time K.A.P Shpk
Tiranë, ofroj vend pune për mësues/e të gjuhës Gjermane ,part-time K.A.P Shpk
Tiranë, ofroj vend pune për mësues/e të gjuhës Angleze ,part-time K.A.P Shpk
Kerkohet Mesues-Inxhinier Elektrik me kohe te pjesshme: Albanian Training Center
Punësim dhe Emigracion në Kanada Europe Agency
MENAXHUES PORTOFOLI-BERAT NOA
KESHILLTAR FINANCIAR-ELBASAN NOA
TOP-OIL SH.A kërkon të punësojë Menaxher shitjesh në terren Top-Oil sh.a
Play Station 3 kërkon të punësojë një Punëtor Play Station 3