Sheraton Tirana Hotel ofron pune "Kamarier Restoranti"
Nr. i reklamës i Anegino
AO61ZD28
Industria
Shërbime
Përshkrimi i punës
Rishtazi po kerkojme te punesojme punonjes te rinj ne Departamentin e Bar & Restorantit ne:
Pozicjonin: Kamarjer Restoranti
Detyrat Kryesore: Sherben ne Restorant, dhe sektore te tjere te sherbimit sipas kerkeses se kompanise
Kritere te domosdoshme:
Eksperjence e mepareshme ne Restorante me “alla carte” menu
Aftesi te mire komunikimi dhe korrekt.
I gatshem per pune ne turne te ndryshme.
I afte te punoje ne grup.
Njohuri dhe aftesi te mira komunikimi ne gjuhen angleze.
Me perkushtimin per te ofruar nje sherbim te cilesise se larte dhe per te zbatuar standartet e punes dhe sherbimit te kompanise.
Nese i permbushni kerkesat e mesiperme, dergoni aplikimin tuaj ( Leter kerkese, CV me foto, dhe kopje te diplomave, certifikatave apo cdo dokument tjeter mbeshtetes per eksperjencat tuaja) ne Anegino brenda dates 5 Mars 2016.
Vetem kandidatet qe do te perzgjidhen per interviste do te kontaktohen nepermjet telefonit apo adreses se e-mailit.
Faleminderit,
Departamenti i Burimeve Njerezore
Pozicjonin: Kamarjer Restoranti
Detyrat Kryesore: Sherben ne Restorant, dhe sektore te tjere te sherbimit sipas kerkeses se kompanise
Kritere te domosdoshme:
Eksperjence e mepareshme ne Restorante me “alla carte” menu
Aftesi te mire komunikimi dhe korrekt.
I gatshem per pune ne turne te ndryshme.
I afte te punoje ne grup.
Njohuri dhe aftesi te mira komunikimi ne gjuhen angleze.
Me perkushtimin per te ofruar nje sherbim te cilesise se larte dhe per te zbatuar standartet e punes dhe sherbimit te kompanise.
Nese i permbushni kerkesat e mesiperme, dergoni aplikimin tuaj ( Leter kerkese, CV me foto, dhe kopje te diplomave, certifikatave apo cdo dokument tjeter mbeshtetes per eksperjencat tuaja) ne Anegino brenda dates 5 Mars 2016.
Vetem kandidatet qe do te perzgjidhen per interviste do te kontaktohen nepermjet telefonit apo adreses se e-mailit.
Faleminderit,
Departamenti i Burimeve Njerezore
Data e aplikimit të fundit : 14 Mars 2016