Kompania A.K.S.A shpk kerkon MANAXHER/E RESTORANTI
Nr. i reklamës i Anegino
AB21EJ22
Industria
Industri ushqimore / e pijeve
Përshkrimi i punës
• Te kete mbaruar studimet e larta.
• Te kete eksperience pune mbi 5 vjet ne Restorant.
• Te kete aftesi te larta komunikative dhe organizative.
• Te jete person i pergjegjshem dhe te jete i afte te marre persiper
sakrifica dhe angazhime te punes dhe stafit te cilin ai drejton.
• Ju lutemi, sigurohuni që të plotësoni çdo informacion të rezymesë
tuaj në Anegino.
Disa nga detyrat te cilat duhet te mbuloje:
• Sigurohet qe puna ne restorant te behet ne menyre efikase dhe me
fitim duke ruajtur te gjitha parametrat, reputacionin, dhe etiken e
restorantit.
• Koordinon aktivitete te ndryshme, pavaresisht nga madhesia apo lloji i tyre.
• Eshte pergjegjes per kryerjen dhe ecurine e biznesit te restorantit,
si dhe mbajtjen e standarteve te larta te te gjitha parametrave.
• Ushtron kontrolle te shpeshta ne menyre qe te siguroje pregatitje
dhe sherbim te vazhdueshem dhe cilesor.
• Ndjek me pergjegjesi performancen e restorantit dhe garanton
mbarvajtjen e punes midis repartit te kuzhines dhe sherbimit.
• I pergjigjet me pergjegjesi dhe korrektesi problemeve te lindura tek klientet.
• Kontrollon dhe koordinon punen per mbajtjen e standarteve te larta
te higjenes, rregullit, cilesise se ushqimit dhe sherbimit.
LUTEMI: Te aplikojne vetem kandidatet te cilet plotesojne kushtet e mesiperme!
Ju veme ne djeni se: Vetem kandidatet te cilet do te perzgjidhen do te
kontaktohen!
• Te kete eksperience pune mbi 5 vjet ne Restorant.
• Te kete aftesi te larta komunikative dhe organizative.
• Te jete person i pergjegjshem dhe te jete i afte te marre persiper
sakrifica dhe angazhime te punes dhe stafit te cilin ai drejton.
• Ju lutemi, sigurohuni që të plotësoni çdo informacion të rezymesë
tuaj në Anegino.
Disa nga detyrat te cilat duhet te mbuloje:
• Sigurohet qe puna ne restorant te behet ne menyre efikase dhe me
fitim duke ruajtur te gjitha parametrat, reputacionin, dhe etiken e
restorantit.
• Koordinon aktivitete te ndryshme, pavaresisht nga madhesia apo lloji i tyre.
• Eshte pergjegjes per kryerjen dhe ecurine e biznesit te restorantit,
si dhe mbajtjen e standarteve te larta te te gjitha parametrave.
• Ushtron kontrolle te shpeshta ne menyre qe te siguroje pregatitje
dhe sherbim te vazhdueshem dhe cilesor.
• Ndjek me pergjegjesi performancen e restorantit dhe garanton
mbarvajtjen e punes midis repartit te kuzhines dhe sherbimit.
• I pergjigjet me pergjegjesi dhe korrektesi problemeve te lindura tek klientet.
• Kontrollon dhe koordinon punen per mbajtjen e standarteve te larta
te higjenes, rregullit, cilesise se ushqimit dhe sherbimit.
LUTEMI: Te aplikojne vetem kandidatet te cilet plotesojne kushtet e mesiperme!
Ju veme ne djeni se: Vetem kandidatet te cilet do te perzgjidhen do te
kontaktohen!
Data e aplikimit të fundit : 7 Qershor 2012