Kompania

Alba Gulf

Industria : Shërbime   /   Nr. Anegino : CP29BB56

AlbaGulf eshte nje Kompani Punesimi qe operon ne Shqiperi prej dy vitesh. Ne u ofrojme kompanive nje
game te gjere sherbimesh ne fushen e rekrutimit. AlbaGulf ka operuar kryesisht me Hotele dhe
restorante me 4-5*, duke u siguruar staf per pozicionet : kamarier/e, bartender, hostes dhe
recepsioniste. Pervec kesaj AlbaGulf ka nje database te pasur ne fushat : Menaxhim (Restorantesh,
Hotelesh etj); Shites/e; Asistent shitjesh; Inxhinier; Infermier; etj…

Ofrojme :
- Nje game te gjere kandidatesh
- Perzgjedhjen e kandidateve ne baze te kerkesave te klientit
- Organizimin dhe kryerjen e intervistave

Premtojme:
- Te punojme ne bashkepunim te ngushte me Klienet tane per kerkesat e tyre
- Ti permbahemi normave dhe etikes se punes se Klienteve tane
- Te trajtojme cdo kandidat me respekt

Alba Gulf


Reklamat
KAMARIERE (F) HOTELE 4* DUBAI PAGA TE MIRA
Female Waitresses
Kamariere (F) Oman, Lagoona Beach Bahrain, PAGA SHUME TE MIRA
Waitress position in Oman 500 USD
Kamariere (F) ne Oman
OPERATIONS MANAGER ( 3000 € )
Food & Beverage Manager in Bahrain
Female Bartenders
Shpendares picash
Professional Pianist in Bahrain
10 waitresses with a salary 680 $ + tips + bonuses
Female Bartender
Hostess
2 Waitresses
Kuzhinier
Ndihmes Kuzhinier
2 Recepsioniste (F) (M)
2 Banakiere (F)(M)
2 Kamariere (F) (M)
2 Pastruese (F)
2 Mbajtes valixhesh (M)
1 Animatore (F)
Agjensia e udhetimeve Fenix Travel & Tours kerkon te punesoje Menaxhere Marketingu (femer)
Agjensia e punesimit Alba Gulf kerkon te punesoje: Rekrutuese (femer)
Real Estate Agents (f)
Mundesi punesimi ne Bahrain, ne hotel me 5 *, Pastry Chef 1860 Euro
eMundesi punesimi ne Bahrain, ne hotel me 5 * ,Sous Chef 1560 Euro
Mundesi punesimi ne Bahrain, ne hotel me 5 *, Guest Relation 665 Euro
Mundesi punesimi ne Bahrain, ne hotel me 5 *, Security Personnel 560 Euro
Mundesi punesimi ne Bahrain, ne hotel me 5 * ,Spa Manager 2127 Euro
Mundesi punesimi ne Bahrain, ne hotel me 5 * ,Receptionist 450 Euro
Mundesi punesimi ne Bahrain, ne hotel me 5 * ,Waitress 480 Euro
Mundesi punesimi ne Bahrain, ne hotel me 5 * ,Hostess 730 Euro
Cashiers / Sales Associates – Retail Sector / 480 usd – 550 usd
Team Leaders – Retail Sector / 680 usd – 820 usd
Entry Operations Attendants (meet & greet, ticketing etc) / 480 usd – 550 usd
Attractions Attendants (OnRide) / 480 usd – 550 usd Dubai
Team Leaders – Park Operations Sector / 680 usd – 820 usd Dubai
Waiters – Waitresses / 550 usd Dubai
Team Leaders – F&B Sector / 680 usd – 820 usd Dubai
Commis Chef / 820 usd Dubai
Atraction Attendets
Cashier/e Dubai
Supervizor/e Dyqanesh , Tendave te shitjes ( Resort, Aeroport ) Dubai
Mikprites/e ne Resort Dubai
Shites/e Biletarie (Park, Kinema) Dubai
Supervizor/e Dubai
Kamarier/e Dubai
Supervizor/e Resorti Dubai
Ndihmes Kuzhinier/e Dubai
Mundesi punesimi ne Oman, ne hotel me 5* ,Kamariere (femer)
Kamariere ne Oman
Bartender (M)
Head Bartender (M F)
Sales Manager (M F)
PR & Communication Manager (M F )
Assistant Events Manager (F M)
Assistant communication Manager (F)
Housekeeping Attendant (F)
Commis (M)
Demi Chef de Partie "Main Kitchen"(M)
Chef de Partie "Asian ,Main Kitchen "(M)
Waitress,Hostess (F)
Electrician (M)
Plumber
Kitchen&Laundry Equipment Technician(M)
Kamariere /Femra
Bellman
Waitresses
Beach Life Guard Cum Attendant – 2 positions
Waiter/ Waitresses – 10 positions
Waiter/ Waitresses – 10 positions
Front Desk Shift Leader – 1 position
Concierge Agent – 1 position
Guest Service Agent (Receptionist) – 4 positions
Mundesi punesimi: Kerkohen Kamarier dhe Kamariere ne Bahrain si pjese e stafit te hoteleve me 5*
Mundesi punesimi estetiste ne Dubai dhe Abu Dhabi si pjese e stafit te SPA Center ne hotele me 5*.
Mundesi punesimi si parukiere ne Dubai dhe Abu Dhabi si pjese e stafit se SPA Centers ne hotele me 5*.
Nje hotel me 5* ne Doha, Qatar kerkon te punesoje: Hostess (femra)
We are looking for a Membership Coordinator in a 5* Hotel in Doha, Qatar.
Kamariere në Oman
Hostess në Oman
Mundesi punesimi per Hostess me ose pa eksperience
Mundesi punesimi per Recepsioniste me ose pa eksperience
Agjensia Turistike Fenix kerkon te punesoje Guide
Shef Kuzhine në Oman
Kërkohet Kamariere në resort me 5* në Oman
Ofertë punësimi në Dubai, Abu Dhabi, Qatar
Kerkohen shites dhe shitese me eksperience ne Oman
Mundesi punesimi: Mirembajtese shtepie, paga 1000 $
Mundesi punesimi per Infermjere me ose pa eksperience pune ne Abu Dhabi
1 Driver – Paga: 1440 Euro
2 Finance/HR – Paga: 2400 Euro
1 Purchasing – Paga: 1200 Euro
4 Stewards/HK – Paga: 360 Euro
4 Robata Chef – Paga: 1920 Euro
7 Commis Chef – Paga: 600 Euro
1 Pastry Chef – Paga: 2400 Euro
2 Sushi Shef – Paga: 2400 Euro
1 Jr. Sous Chef – Paga: 2400 Euro
1 Sous Chef - Paga: 4320 Euro
1 Chef – Paga: 6000 Euro
3 Commis Waters – Paga: 375 Euro + tips + bonus
6 Waiters(F/M) – Paga: 480 Euro + tips + bonus
3 Beverager Waiters – Paga: 480 Euro + tips + bonus
5 Bar Captian- Paga: 720 Euro
3 Hostess – Paga: 1440 Euro
1 PR Manager – Paga: 3600 Euro
1 Beverage Manger – Paga: 3600 Euro
1 Ass Manager – Paga: 3600 Euro
1 Manager – Paga: 6000 Euro
Mundesi punesimi ne Doha, Qatar
Punesim ne Dubai
Super mundesi punesimi ne Qatar
Alba Gulf kerkon Barmen & Kamariere (femer)
AlbaGulf is looking for candidates for Auto Electrician, Qatar
Native English Speakers Teachers, 2200-2700 $, UAE.
Katar, Mundesi fantastike pune per Car Sales Lady per Ferrari & BMW.
The leader in International Restaurant Franchise Operations in the M.E is searching for:Guest Relations Officer
Super Oferte! Night Club ne Indi kerkon Hostess. Rroga 1630 $
Nurses for Egypt, 500-700$
Fitness Trainer, Kuwait. 34.000 USD yearly
Call Center, con la sede di lavoro a zona Blloku cerca operatori telefonici
Shopping Mall in Dubai is looking for staff. Apply now!
URGJENTE! Rroga 2000 $, Indi, kerkohet staf :Kamariere dhe Bartenders
Super Oferte! Night Club ne Indi kerkon dy Hostess. Rroga 2000 $
"Tirana Masazh" kerkon nje punonjes per pozicionin :Masazhatore & Estetiste.
Experienced and skilled Draftsman, Barhain
IT Engineer, Professional security solution staff
Ladies for administration and showroom.
Professional electricians for making the professional cabling.
Egjypt, Nurses , 500-700$
Hotel me 5* ne Erbil kerkon staf :Kamarier/e
Position : Interior Designer, Bahrain
Kuwait, ofroj vende pune per: Teknike laboratori, Teknike per Rreze X etj...
Kekohet Asistent dyqani per supermarket ne Erbil, Irak.
Cleaning Ladies for offices, Iraq
Kuwait, ofroj vend pune Radiologist
Position : Interior Designer/ Bahrain
Oman, ofroj vend pune Terapist bukurie per fytyren (facial beauty therapists)
Alba Gulf kërkon të punësojë Fizioterapiste (8 Femra & 8 Meshkuj)
Alba Gulf kërkon të punësojë Doktore Fizioterapiste (2 Femra & 2 Meshkuj)
Alba Gulf kërkon të punësojë 8 Instruktore Noti (Femra)
Alba Gulf kërkon të punësojë Trainere Palestre / Trainere Fitnesi (8 Femra & 4 Meshkuj)
Alba Gulf kërkon Parukiere / Stiliste per Sallon Bukurie (3 Ferma & 4 Meshkuj)
Alba Gulf kërkon Estetiste per Sallon Bukurie (3 Femra & 2 Meshkuj)
Alba Gulf kërkon të punesoje ne Sallon Bukurie 3 Femra dhe 2 Meshkuj per Manicure / Pedicure
Alba Gulf kërkon 3 Grimiere Femra per Sallon Bukurie
Alba Gulf kerkon Teknik Ndertimi
Kërkohet Inxhinier Ndërtimi për në Lindjen e Mesme
Kërkohet Arkitekt për në Lindjen e Mesme
Kërkohet Inxhinier Nafte për në Lindjen e Mesme
Kerkojme Shitese (Femer) per produkte kozmetike, ne Kuwait
Inxhinier Elektro-mekanik, Arabi Saudite
Alba Gulf kërkon të punësojë Instruktore Aerobie (8 Femra & 4 Meshkuj)
Alba Gulf is looking for Nurses
Agjensia e udhetimit Fenix Travel & Tours kerkon staf Femra/Meshkuj per pozicionin : Shoqerues Turistik
Alba Gulf kerkon vajza dhe djem si Model/e
Alba Gulf kerkon vajza dhe djem per Hostes
Alba Gulf kerkon vajza dhe djem per Promocione
Tirane, ofroj vend pune Agjente udhetimi (Femer)
Shqiperi, ofroj vend pune part time Model/e, Hostes, Promocione
Kuwait, ofroj vende pune per: Teknike laboratori, Teknike per Rreze X etj...
Shqiperi, ofroj vend pune Shoqerues Turistik
Tirane, ofroj vend pune Agjente udhetimi (Femer)
Static Fitness Club kerkon nje Instruktor Palestre
Kozmetologist, Kuwait, $4320/muaj
Alba Gulf kërkon 100 Infermiere (30 meshkuj, 70 femra)
Hotel Ejna kerkon recepsioniste (femer)