Shef Kuzhine, Lushnje
Nr. i reklamës i Anegino
AM59KV58
Industria
Shërbime
Përshkrimi i punës
Përmbledhja e Pozicionit:
Shefi Kuzhinës sugjeron receta speciale ndërkombëtare dhe kombëtare, bën kontrollin e cilësisë dhe të sasisë së produkteve ushqimore, bën kontrollin e standardeve të shërbimit, kujdeset për rrjedhje të pa papenguar të proçesit të punës në bankete dhe ngjarje të rëndësishme.
Detyrat dhe Përgjegjësit:
-Mbikqyrja dhe kontrolli i pajisjeve të kuzhinës dhe të garantoj Higjenën dhe Sigurinë në standartet më të larta të stafit.
-Të kordinohet me menaxherët e sektorit në lidhje me përmbajtjen e ushqimeve( plan menuje , kontrolli i kualitetit ,menaxhimin e stafit)
-Të ndjekë stafin gjatë procesit të punës në mbikqyrjen e tij duke i dhënë atyre tajnimin ,drejtimet dhe instruksionet e nevojshme .
-Mbikqyrja e përgatitjes së ushqimit të sigurojë një kualitet të mirë për të plotësuar kërkesat e klientit.
-Të kryej trajnime sezonale për stafin e kuzhinës
-Kontrollon procesin e ushqimit mbi shijen ,kualitetin ,prezantimin dhe sasinë para se ti shërbehet klientit.
-Të jetë i përgjegjshëm për trajtimin dhe konservimin e ushqimit.
-Të sigurojë pastërtinë e zonave të punës.
-Të jetë i aftë të përcaktojë llojet dhe sasinë e ushqimit që nevojitet për tu përgatitur.
-Te jetë i aftë të planifikoje orarin e gatimit.
-Siguron përdorimin e duhur te pajisjeve dhe lokaleve
-VazhdimishtiI disponueshëm per problematikat qe mund të ketë stafi
Të zoterojë diplomë ose çertifikata ne fushën respektive ( si ne Hoteleri Turizem)
Kërkesat Minimale:
-Të jetë i pajisur me diploma ose çertificate ne fushën respektive
-Të ketë minimumi 4 ose 5 vjet experience pune ne fushën e kateringut
-Aftësi të forta organizative dhe vëmendje ndaj detajeve
-Aftësia për të punuar nën presion
-Aftesi shumë të mira në menaxhimin dhe motivimin e stafit.
-Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi ne grup
Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës deri në datën 20 Mars 2019.
Ju do të kontaktoheni nga Departamenti Burimeve Njerëzore nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave.
Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.
Shefi Kuzhinës sugjeron receta speciale ndërkombëtare dhe kombëtare, bën kontrollin e cilësisë dhe të sasisë së produkteve ushqimore, bën kontrollin e standardeve të shërbimit, kujdeset për rrjedhje të pa papenguar të proçesit të punës në bankete dhe ngjarje të rëndësishme.
Detyrat dhe Përgjegjësit:
-Mbikqyrja dhe kontrolli i pajisjeve të kuzhinës dhe të garantoj Higjenën dhe Sigurinë në standartet më të larta të stafit.
-Të kordinohet me menaxherët e sektorit në lidhje me përmbajtjen e ushqimeve( plan menuje , kontrolli i kualitetit ,menaxhimin e stafit)
-Të ndjekë stafin gjatë procesit të punës në mbikqyrjen e tij duke i dhënë atyre tajnimin ,drejtimet dhe instruksionet e nevojshme .
-Mbikqyrja e përgatitjes së ushqimit të sigurojë një kualitet të mirë për të plotësuar kërkesat e klientit.
-Të kryej trajnime sezonale për stafin e kuzhinës
-Kontrollon procesin e ushqimit mbi shijen ,kualitetin ,prezantimin dhe sasinë para se ti shërbehet klientit.
-Të jetë i përgjegjshëm për trajtimin dhe konservimin e ushqimit.
-Të sigurojë pastërtinë e zonave të punës.
-Të jetë i aftë të përcaktojë llojet dhe sasinë e ushqimit që nevojitet për tu përgatitur.
-Te jetë i aftë të planifikoje orarin e gatimit.
-Siguron përdorimin e duhur te pajisjeve dhe lokaleve
-VazhdimishtiI disponueshëm per problematikat qe mund të ketë stafi
Të zoterojë diplomë ose çertifikata ne fushën respektive ( si ne Hoteleri Turizem)
Kërkesat Minimale:
-Të jetë i pajisur me diploma ose çertificate ne fushën respektive
-Të ketë minimumi 4 ose 5 vjet experience pune ne fushën e kateringut
-Aftësi të forta organizative dhe vëmendje ndaj detajeve
-Aftësia për të punuar nën presion
-Aftesi shumë të mira në menaxhimin dhe motivimin e stafit.
-Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi ne grup
Aplikimi juaj duhet të përmbajë një CV të përditësuar dhe një letër motivimi për pozicionin përkatës deri në datën 20 Mars 2019.
Ju do të kontaktoheni nga Departamenti Burimeve Njerëzore nëse jeni përzgjedhur për të vijuar me proçesin e intervistave.
Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.
Data e aplikimit të fundit : 6 Prill 2019