Industria : Industri ushqimore / e pijeve / Nr. Anegino : CK24PF55
Era është një nga kompanitë më të mëdha të shërbimit të ushqimit në Shqipëri, e cila siguron ushqim të shkëlqyer dhe cilësi në shërbim.
Restorant-Piceri “ERA” filloi aktivitetin e shërbimit në vitin 1999.
Kthimi në traditën shqiptare të gatimit dhe orientimi drejt kujdesit maksimal në shërbimin ndaj klientit bënë që “ERA” të shndërrohet, në një kohë mjaft të shkurtër, në një nga restorantet më popullore të kryeqytetit.
Idea e futjes për herë të parë në Shqipëri e shërbimit “delivery”, në një qytet pa adresa dhe kur askush nuk besonte, kompletoi tërësisht imazhin e një biznesi që rritej dita dites. Nga viti 1999 e deri me sot ERA vazhdon te mbaje vendin e parë në këtë shërbim.
Nje tjeter sfide dhe nje tjeter sukses per kompanine do te ishte futja e nje sherbimi te ri, “ERA-Catering”. Në një sip. 600 m2, ku 2/3 e saj janë hapësirë përpunuese, me një teknologji moderne dhe me një staf te kualifikuar, vendas dhe të huaj, ky shërbim shumë shpejt u bë lider në treg.
Rikonceptimi i ambjenteve te shërbimit, futja e teknologjive te reja te gatimit si dhe implementimi i mënyrave bashkëkohore të administrimit e marketingut kane bere qe performanca e kompanise te jete maksimale në të gjithë treguesit e saj. Ajo ështe e çertefikuar me “ISO 9001:2000” dhe “HACCP”, të cilat legjitimojnë imazhin dhe pozicionin e saj në treg si një nga emrat më të mëdhenj në fushën e shërbimeve.
Industry : Food / Beverage / Anegino No : CK24PF55
Era is one of the biggest food service companies in Albania and provides excellent food and service quality.
“ERA” Restaurant-Pizzeria opened its door in 1999.
The return to Albanian cooking traditions and the orientation towards the highest care on customer service made it possible for "ERA" to become, in a short period of time, one of the most popular restaurants of the capital.
The idea of launching, for the first time in Albania, of the “delivery” service, in a city without addresses and when no one believed it possible, accomplished the image of a business growing by the day. Since 1999, "ERA" continues to hold its position as a leader of that service.
Another challenge and another success for the company would be the introduction of a new service: "ERA-Catering". In an area of 600 m2, where 2/3 are preparation facilities, with a modern technology and a nationally and internationally qualified staff, this service soon became a leader on the market.
The re-conception of service facilities, introduction of new gastronomy techniques, as well as the implementation of modern management and marketing methods, has driven all of the company's performance levels on their peak.
The company enjoys acknowledgements and certifications "ISO 9001:2008" and " HACCP", which legitimate its image and position on the market as one of the largest operators of the sector.
|