Menaxher Bar/ Restoranti
Nr. i reklamës i Anegino
AY99BB18
Industria
Ndërtim
Përshkrimi i punës
Menaxher Restoranti
Kandidati duhet te kete ekperience ne menaxhimin e restorantit, ne sherbimin e klienteles si te barit ashtu dhe te restorantit.
Detyrat dhe pergjegjesite e menaxherit përfshijnë
• Rekrutimin, trajnimin dhe mbikëqyrjen e stafit
• Planifikimin dhe menaxhimin e buxheteve
• Phartimin e menuve
• Ndjekjen e proceseve te licencimit, problematikave te higjienës dhe zbatimit terregullore te brendeshme
• Promovimin dhe marketimin e biznesit
• Ndjekjen e procesit te furnizimeve dhe magazinimeve te mallrave
• Zgjidhjen e problematikave
• Mbajtja e shënimeve statistikore dhe financiare
Kualifikime/ Kërkesa:
Kandidatet duhet te kene te pakten 3 vite ekepserience ne kete fushe
Duhet te kene mbaruar minimalisht arsimin e mesem.
Njohja e nje gjuhe te huaj perben avantazh.
Kandidati duhet te kete ekperience ne menaxhimin e restorantit, ne sherbimin e klienteles si te barit ashtu dhe te restorantit.
Detyrat dhe pergjegjesite e menaxherit përfshijnë
• Rekrutimin, trajnimin dhe mbikëqyrjen e stafit
• Planifikimin dhe menaxhimin e buxheteve
• Phartimin e menuve
• Ndjekjen e proceseve te licencimit, problematikave te higjienës dhe zbatimit terregullore te brendeshme
• Promovimin dhe marketimin e biznesit
• Ndjekjen e procesit te furnizimeve dhe magazinimeve te mallrave
• Zgjidhjen e problematikave
• Mbajtja e shënimeve statistikore dhe financiare
Kualifikime/ Kërkesa:
Kandidatet duhet te kene te pakten 3 vite ekepserience ne kete fushe
Duhet te kene mbaruar minimalisht arsimin e mesem.
Njohja e nje gjuhe te huaj perben avantazh.
Data e aplikimit të fundit : 10 Mars 2017