Sarande Kerkoj Menaxher Restoranti per Bougainville Bay Resort
Nr. i reklamës i Anegino
AU96GR39
Industria
Ndërtim
Përshkrimi i punës
Pershkrimi i punes:
Menaxheri i Restoranti eshte pergjegjes per menaxhimin e operacioneve te perditshme te restorantit, duke perfshire perzgjedhjen, zhvillimin dhe menaxhimin e performances se stafit. Mbikqyr inventarin, dhe ben porosit per ushqim dhe pajisje te tjera per te optimizuar fitimet. Manaxheri i restorantit raporton cdo gje tek manaxheri i ushqimeve dhe pijeve.
Detyrat dhe Pergjegjesite:
• Perzgjedh, trajnon,zhvillon dhe siguron nje performance te rregullt te stafin e restorantit
• Bazohet ne standartet e hotelit dhe ne nivelet e sherbimit per te rritur shitjet dhe per te ulur kostot, perfshire ketu ushqimin, pijet, furnizimin dhe shpenzimet e punes dhe sherbimit.
• Mundeson kenaqesin e plote te klientit nga monitorimet, vleresimi, auditimi i ushqimit dhe pijeve dhe sherbimeve te ofruara. Ndermer permisime dhe nderton madhenje me klientet.
• Mban te sigurta dhe te shendetshme facilitetet duke ndjekur dhe zbatuar standartet dhe procedurat sanitare ne perputhje me rregullat ligjore dhe shendetsore.
Kerkesat e punes dhe aftesite:
• Diplome universitare Hoteleri turisem/manaxhim biznesi. Kantidatet me kombinim pervoje praktike dhe edukimi kane prioritet.
• Pese ose me shume vite eksperience ne manaxhim restoranti.
• Njohuri kompjuterike(MS Word, Excel).
• Komunikim te shkelqyer ne gjuhen angleze
• Eksperte ne funksionet e restorantit: planifikim dhe pergatitje ushqimi,blerje, higjene, siguri, logaritje kostoje, zhvillim buxheti, strategji financiare, planifikim strategjik,marrje vendimesh.
• Leje drejtimi
Menaxheri i Restoranti eshte pergjegjes per menaxhimin e operacioneve te perditshme te restorantit, duke perfshire perzgjedhjen, zhvillimin dhe menaxhimin e performances se stafit. Mbikqyr inventarin, dhe ben porosit per ushqim dhe pajisje te tjera per te optimizuar fitimet. Manaxheri i restorantit raporton cdo gje tek manaxheri i ushqimeve dhe pijeve.
Detyrat dhe Pergjegjesite:
• Perzgjedh, trajnon,zhvillon dhe siguron nje performance te rregullt te stafin e restorantit
• Bazohet ne standartet e hotelit dhe ne nivelet e sherbimit per te rritur shitjet dhe per te ulur kostot, perfshire ketu ushqimin, pijet, furnizimin dhe shpenzimet e punes dhe sherbimit.
• Mundeson kenaqesin e plote te klientit nga monitorimet, vleresimi, auditimi i ushqimit dhe pijeve dhe sherbimeve te ofruara. Ndermer permisime dhe nderton madhenje me klientet.
• Mban te sigurta dhe te shendetshme facilitetet duke ndjekur dhe zbatuar standartet dhe procedurat sanitare ne perputhje me rregullat ligjore dhe shendetsore.
Kerkesat e punes dhe aftesite:
• Diplome universitare Hoteleri turisem/manaxhim biznesi. Kantidatet me kombinim pervoje praktike dhe edukimi kane prioritet.
• Pese ose me shume vite eksperience ne manaxhim restoranti.
• Njohuri kompjuterike(MS Word, Excel).
• Komunikim te shkelqyer ne gjuhen angleze
• Eksperte ne funksionet e restorantit: planifikim dhe pergatitje ushqimi,blerje, higjene, siguri, logaritje kostoje, zhvillim buxheti, strategji financiare, planifikim strategjik,marrje vendimesh.
• Leje drejtimi
Data e aplikimit të fundit : 10 Maj 2017