Emri i kompanisë është i fshehur
Sheraton Tirana Hotel - vendi i punes Kuzhinjer
Nr. i reklamës i Anegino
AR23VO85
Përshkrimi i punës
Sheraton Tirana Hotel eshte pjese e "Starwood Hotels & Resorts" inc. e cila eshte nje nga kompanite me te medha nderkombetare te hotelerise qe ofron nje eksperjence te firmave te klasit te njohura per novacjonin dhe karakteristikat unike. Sheraton Tirana Hotel eshte hapur qe me Shtator 2003 si hoteli i pare dhe i vetem me 5 Yje ne Shqiperi edhe sot e kesaj dite.
Rishtazi po kerkojme te punesojme punonjes te rinj ne Departamentin e Bar&Restorantit si:
Pozicjoni: Kuzhinjer
Detyrat Kryesore: Punon ne kuzhine ne para- pergatitjen dhe gatimin e artikujve te ndryshem ne bashkepunim me koleget e tjere duke zbatuar standartet e kompanise. Ka deshire per te mesuar, entuzjazem dhe pasjon per kuzhinen.
Kriteteret kryesore:
• Ka eksperjence prej 1-2 vjetesh ne pregatitjen dhe gatimin e menuve ne kuzhine te madhe restoranti apo hoteli.
• Te jete i vemendeshem ndaj detajeve.
• Te kete njohuri ne teknikat baze te gatimit (preferohet me edukim ne Kulinari)
• Te njohe dhe zbatoje parimet e higjenes se ushqimeve dhe te kuzhines gjate punes.
Nese i permbushni kerkesat e mesiperme, dergoni aplikimin tuaj brenda dates se publikimit.
Do te kontaktohen vetem kandidatet qe do te perzgjidhen per interviste. Beni kujdes me saktesine e numrit te kontaktit qe vendosni ne aplikim.
Departamenti i Burimeve Njerezore
Rishtazi po kerkojme te punesojme punonjes te rinj ne Departamentin e Bar&Restorantit si:
Pozicjoni: Kuzhinjer
Detyrat Kryesore: Punon ne kuzhine ne para- pergatitjen dhe gatimin e artikujve te ndryshem ne bashkepunim me koleget e tjere duke zbatuar standartet e kompanise. Ka deshire per te mesuar, entuzjazem dhe pasjon per kuzhinen.
Kriteteret kryesore:
• Ka eksperjence prej 1-2 vjetesh ne pregatitjen dhe gatimin e menuve ne kuzhine te madhe restoranti apo hoteli.
• Te jete i vemendeshem ndaj detajeve.
• Te kete njohuri ne teknikat baze te gatimit (preferohet me edukim ne Kulinari)
• Te njohe dhe zbatoje parimet e higjenes se ushqimeve dhe te kuzhines gjate punes.
Nese i permbushni kerkesat e mesiperme, dergoni aplikimin tuaj brenda dates se publikimit.
Do te kontaktohen vetem kandidatet qe do te perzgjidhen per interviste. Beni kujdes me saktesine e numrit te kontaktit qe vendosni ne aplikim.
Departamenti i Burimeve Njerezore
Data e aplikimit të fundit : 15 Shkurt 2016