Emri i kompanisë është i fshehur
Sarande Ofroj Pune Krye Guzhinier ne BougainvilleBay Resort
Nr. i reklamës i Anegino
AP44VR16
Përshkrimi i punës
Pershkrimi i punes:
Pergjegjes per cilesine, qendrueshmeri dhe prodhimin e kuzhine se restorantit. Ekspozon talentin ne kulinari duke drejtuar stafin dhe duke manaxhuar te gjitha funksjone e lidhura me ushqimin. Kordinon menun, furnizimin, personeli dhe pergatitjen e ushqimit. Bashkepunon me personelin per te rritur kanaqesin e klientit duke ruajtur buxhetin operativ. Siguron higjene dhe standartin e ushqimit.
Detyrat dhe Pergjegjesite:
• Mbikqyr veprimtarin e restorantit. Siguron perputhshmerin me politikat standartet dhe procedurat e ushqimeve dhe pijeve.
• Miremban procedurat e pergatitjes se ushqimit dhe standertet e duhura te magazinimit.
• Planifikon dhe manaxhon sasi ushqimore ne varesi te kerkesave te restorantit.
• Krijon menu ditore dhe sezonale per restorantin.
• Siguron pajtueshmeri me te gjitha ligjet dhe rregullat e shtetit.
• Logarit produktet ditore te nevojshme.
• Pergatit ushqime te te gjitha llojeve perfshire ketu kerkesat speciale te klienteve.
• Kontrollon cilesin e produkteve te gatuara dhe te pagatuara per te siguruar standartin e kerkuar.
• Percakton menyren e prezantimit te pjatave dhe krijon mostra dekorative.
• Perzgjedh, trajnon dhe supervizon te gjithe guzenjeret, ndihmesit e guzhines dhe stafin e sherbimit.
• Asiston ne kenaqesin e plote te klientit.
• Miremban pamjen, higjenen dhe sherbimin e guzhines ne standartet e duhur.
Kerkesat e punes dhe aftesite:
• Minimalisht pese vjete eksperience si krye guzhenjer ne restorant apo hotel me 4 ose 5 yje.
• Preferohet kantidat me diplome kulinarie
• Ekperience ne manxhimin e kostove.
• Aftesi te mira organizimi dhe planifikimi.
• Aftesi per te krijuar receta standarte.
• I afte per te kryer furnizime dhe per te mbajtur inventarin
• Eksperience per trajnime, manaxhimi bazik financiar dhe sherbim klienti.
Pergjegjes per cilesine, qendrueshmeri dhe prodhimin e kuzhine se restorantit. Ekspozon talentin ne kulinari duke drejtuar stafin dhe duke manaxhuar te gjitha funksjone e lidhura me ushqimin. Kordinon menun, furnizimin, personeli dhe pergatitjen e ushqimit. Bashkepunon me personelin per te rritur kanaqesin e klientit duke ruajtur buxhetin operativ. Siguron higjene dhe standartin e ushqimit.
Detyrat dhe Pergjegjesite:
• Mbikqyr veprimtarin e restorantit. Siguron perputhshmerin me politikat standartet dhe procedurat e ushqimeve dhe pijeve.
• Miremban procedurat e pergatitjes se ushqimit dhe standertet e duhura te magazinimit.
• Planifikon dhe manaxhon sasi ushqimore ne varesi te kerkesave te restorantit.
• Krijon menu ditore dhe sezonale per restorantin.
• Siguron pajtueshmeri me te gjitha ligjet dhe rregullat e shtetit.
• Logarit produktet ditore te nevojshme.
• Pergatit ushqime te te gjitha llojeve perfshire ketu kerkesat speciale te klienteve.
• Kontrollon cilesin e produkteve te gatuara dhe te pagatuara per te siguruar standartin e kerkuar.
• Percakton menyren e prezantimit te pjatave dhe krijon mostra dekorative.
• Perzgjedh, trajnon dhe supervizon te gjithe guzenjeret, ndihmesit e guzhines dhe stafin e sherbimit.
• Asiston ne kenaqesin e plote te klientit.
• Miremban pamjen, higjenen dhe sherbimin e guzhines ne standartet e duhur.
Kerkesat e punes dhe aftesite:
• Minimalisht pese vjete eksperience si krye guzhenjer ne restorant apo hotel me 4 ose 5 yje.
• Preferohet kantidat me diplome kulinarie
• Ekperience ne manxhimin e kostove.
• Aftesi te mira organizimi dhe planifikimi.
• Aftesi per te krijuar receta standarte.
• I afte per te kryer furnizime dhe per te mbajtur inventarin
• Eksperience per trajnime, manaxhimi bazik financiar dhe sherbim klienti.
Data e aplikimit të fundit : 10 Maj 2017