Tirana Ring Center kerkon te punësoje: “Kuzhinier"
Nr. i reklamës i Anegino
AC61FN90
Industria
Shërbime
Përshkrimi i punës
Detyrat dhe Pergjegjesite:
Te Përgatise ushqim dhe receta kombëtare dhe nderkombetare dhe te kujdeset per paraqitjen e ushqimit ne menyre dekorative;
Kuzhinieri eshte pergjegjes per kontrollin e cilësisë dhe të sasisë së produkteve ushqimore, si dhe per kontrollin e standardeve të shërbimit;
Përgjegjës për gatimin, përgatitjen dhe paraqitjen e ushqimit në mënyrë tërheqëse për klientet;
Planifikon menune dhe mban shenime dhe llogari per mbarvajtjen e kuzhines.
Mbikëqyr, organizon dhe udhëzon personelin e kuzhinës, për të u siguruar se porositë dhe recetat e ushqimit janë të përgatitura saktë;
Kujdeset dhe siguron që zona e gatimit të ushqimit në kuzhinë të jetë në gjendje të pastër, enët e kuzhinës, ushqimi, pemët dhe perimet të lahen mire;
Kujdeset që të përdoren metodat e duhura të gatimit të ushqimit;
Të ketë aftësi që të përgatisë lloje të ndryshme të ushqimeve dhe të gatuaje shërbejë recetat dhe menytë e reja;
Monitoron ne menyre te vazhdueshme shijet e ushqimeve me qellim per te ruajtur standartin e kerkuar;
Kriteret:
Te kete te pakten 3 vite eksperience si kuzhinier;
Te jete kreativ ne pergatitjen dhe kombinimin e ushqimeve;
Te kete aftesi te mira komunikimi dhe pune ne grup;
Të interesuarit të aplikojnë nëpërmjet ANEGINO.
Te Përgatise ushqim dhe receta kombëtare dhe nderkombetare dhe te kujdeset per paraqitjen e ushqimit ne menyre dekorative;
Kuzhinieri eshte pergjegjes per kontrollin e cilësisë dhe të sasisë së produkteve ushqimore, si dhe per kontrollin e standardeve të shërbimit;
Përgjegjës për gatimin, përgatitjen dhe paraqitjen e ushqimit në mënyrë tërheqëse për klientet;
Planifikon menune dhe mban shenime dhe llogari per mbarvajtjen e kuzhines.
Mbikëqyr, organizon dhe udhëzon personelin e kuzhinës, për të u siguruar se porositë dhe recetat e ushqimit janë të përgatitura saktë;
Kujdeset dhe siguron që zona e gatimit të ushqimit në kuzhinë të jetë në gjendje të pastër, enët e kuzhinës, ushqimi, pemët dhe perimet të lahen mire;
Kujdeset që të përdoren metodat e duhura të gatimit të ushqimit;
Të ketë aftësi që të përgatisë lloje të ndryshme të ushqimeve dhe të gatuaje shërbejë recetat dhe menytë e reja;
Monitoron ne menyre te vazhdueshme shijet e ushqimeve me qellim per te ruajtur standartin e kerkuar;
Kriteret:
Te kete te pakten 3 vite eksperience si kuzhinier;
Te jete kreativ ne pergatitjen dhe kombinimin e ushqimeve;
Te kete aftesi te mira komunikimi dhe pune ne grup;
Të interesuarit të aplikojnë nëpërmjet ANEGINO.
Data e aplikimit të fundit : 9 Shkurt 2016